apartamentul se afla an incinta unei case particulare situata in centrul Jimboliei. ne intereseaza inchirierea locuintei pe termenlung, 6 sau multiplu de 6 luni, cu contract de inchiriere. locuinta are in dotare aparatura electrocasnica completa , incalzire centrala pe gaz si aer conditionat. Va multumesc!, Incalzire: Gaz, Etaj: Parter, numar etaj: 1, numar camere: 4, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 120
Timis Jimbolia
3 camere
345
29.05.2018
Mai multpubli24.ro
apartamentul se afla an incinta unei case particulare situata in centrul Jimboliei. ne intereseaza inchirierea locuintei pe termenlung, 6 sau multiplu de 6 luni, cu contract de inchiriere. locuinta are in dotare aparatura electrocasnica completa , incalzire centrala pe gaz si aer conditionat. Va multumesc!
Jimbolia, Timis,Timis,Jimbolia
4 camere
120 m²
345
19.04.2018
Mai multromimo.ro
Imobiliare sector 1 va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere si 2 bai, situat in Bucurestii Noi - Str. Jimbolia, confort 1 - decomandat. Etaj 3 din 3. Profil chirias: FIRMA (de preferat) Sau familie 1 copil, loc de munca stabil, fara animale de companie. La semnare contract: Chirie 1+1 (luna in curs + 1 luna garantie) Inchiriere pe minim 1 an. pret 550 € 6 €/m² Suprafata construita (m²) 98 m² Numarul de camere 3 Etaj Mansarda (din 3) Suprafata utila (m²): 88 Tip proprietate: apartament Compartimentare: decomandat Anul constructiei: 2011 Stare: nou Numarul de bai: 2 Imprejurimi zone comerciale zone verzi farmacii scoli transport public Infrastructura electricitate canalizare apa curenta Comoditati centrala termica mobilat fibra optica conducta de gaze naturale Particularitati bucatarie utilata
Bucuresti, Sectorul 1, Bucurestii Noi
3 camere
98 m²
550
14.04.2018
Mai multstoria.ro
Imobiliare sector 1 va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere si 2 bai, situat in Bucurestii Noi - Str. Jimbolia, confort 1 - decomandat. Etaj 3 din 3. Profil chirias: FIRMA (de preferat) Sau familie 1 copil, loc de munca stabil, fara animale de companie. La semnare contract: Chirie 1 1 (luna in curs 1 luna garantie) Inchiriere pe minim 1 an.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Bucurestii Noi
3 camere
88 m²
550
14.04.2018
Mai multhomezz.ro
Imobiliare sector 1 va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere si 2 bai, situat in Bucurestii Noi - Str. Jimbolia, confort 1 - decomandat.Etaj 3 din 3. Profil chirias: FIRMA (de preferat)Sau familie 1 copil, loc de munca stabil, fara animale de companie.La semnare contract: Chirie 1 1 (luna in curs 1 luna garantie)Inchiriere pe minim 1 an.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Bucurestii Noi
3 camere
98 m²
550
14.04.2018
Mai multwizmo.ro
Va propun spre inchiriere un apartament de 2 camere aflat in zona Bucurestii Noi (Str. Jimbolia), acest apartament se desfasoara pe o suprafata de 54 mp si se preteaza, unui cuplu sau unei persoane care doresc o locuinta cu un aer indispensabil in cazul unui spatiu destinat odihnei si relaxarii. Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu 3 etaje, acesta fiind dotat cu interfon, foarte bine izolat termic, costurile de intretinere fiind reduse. Compartimentarea este de tip decomandat, in combinatie cu mobilierul folosit pentru amenajarea acestuia creeaza o atmosfera deosebita. Din punct de vedere al finisajelor regasim gresie, faianta, parchet, termopan. Bucataria este complet mobilata si utilata modern (plita, cuptor, hota, frigider). Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet. Confortul termic al apartamentului este asigurat de ferestrele tip termopan si izolatia termica a imobilului, toate fiind de buna calitate si aducand o reducere importanta la cheltuielile de intretinere Apartamentul este gata de locuit, acesta poate fi inchiriat pentru pretul de 375 Euro, si te vei bucura de cele mai bune conditii intr-o zona avantajoasa a Capitalei. Pentru orice alte informatii ma puteti contacta la: .
Bucuresti
2 camere
54 m²
375
03.06.2018
Mai multgalaxyimob.ro
Va propun spre inchiriere un apartament de 2 camere aflat in zona Sos. Chitilei (Jimbolia), acest apartament se desfasoara pe o suprafata de 52 mp si se preteaza, unui cuplu sau unei persoane care doresc o locuinta cu un aer indispensabil in cazul unui spatiu destinat odihnei si relaxarii. Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje construit in anul 2013, acesta fiind dotat cu interfon, foarte bine izolat termic, costurile de intretinere fiind reduse. Compartimentarea este de tip semidecomandat, in combinatie cu mobilierul folosit pentru amenajarea acestuia creeaza o atmosfera deosebita. Din punct de vedere al finisajelor regasim gresie, faianta, parchet, termopan. Bucataria este complet mobilata si utilata modern (plita, cuptor, hota, frigider). Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet, acesta beneficiind de un balcon. Confortul termic al apartamentului este asigurat de ferestrele tip termopan, aer conditionat, centrala proprie si izolatia termica a imobilului, toate fiind de buna calitate si aducand o reducere importanta la cheltuielile de intretinere Apartamentul este gata de locuit, acesta poate fi inchiriat pentru pretul de 350 Euro, si te vei bucura de cele mai bune conditii intr-o zona avantajoasa a Capitalei. Pentru orice alte informatii ma puteti contacta la: .
Bucuresti
2 camere
45 m²
350
07.05.2018
Mai multgalaxyimob.ro
Imobiliare sector 1 va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere si 2 bai, situat in Bucurestii Noi - Str. Jimbolia, confort 1 - decomandat. Etaj 3 din 3. Profil chirias: FIRMA (de preferat) Sau familie 1 copil, loc de munca stabil, fara animale de companie. La semnare contract: Chirie 1+1 (luna in curs + 1 luna garantie) Inchiriere pe minim 1 an. Usa intrare: Metal Ferestre: PVC Pardoseala: Parchet, Gresie Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta Izolatie termica: Exterior Alte spatii: Terasa Recomandat Pentru: Rezidential
Bucurestii Noi, Bucuresti
3 camere
88 m²
550
14.04.2018
Mai multimobiliare24.ro