Nu s-a găsit nimic
Va propun spre inchiriere, o camera, dintr-un apartament cu 4 camere situat intr-un bloc stradal pe blvd. Decebal. Oferta se adreseaza avocatilor, executorilor judecatoresti, contabililor, traducatorilor sau oricarei activitate independenta de birou, ce se poate desfasura intr-un spatiu comun.Viitorul chirias, va beneficia de acces la bucataria apartamentului cat si la grupul sanitar cat si la sala de sedinte ( birou separat). Exista posibilitatea de a beneficia si de spatiu pentru depozitare/arhivare, de asemenea, daca chiriasul va avea nevoie de un birou pentru stagiar/i exista o camera special amenajata in acest sens.Blocul se afla in vecinatatea statiei de metrou Piata Muncii, la doar 5-6 minute de mers pe jos.Zona este excelent deservita de linii RATB, cafenele, restaurante, banci si nu numai.Comision: StandardVecinatati: Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Decebal, Calea Calarasilor.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Decebal,-
12 m²
200
01.05.2018
Mai multwizmo.ro
Ofer spre inchiriere apartament in Vatra Luminoasa de 2 camere +1/2 cu o suprafata de 80 mp, situat la etajul 1. A fost recent amenajat si are mobilier de lux.Apartamentul cuprinde : Living + dining de 35 mp, dormitor 16 mp, hol cu bar spre living, bucatarie independenta de 9 mp, baie, logie 6 mp.Dupa dorinta se poate separa o camera suplimentara printr-o rearanjare a mobilierului existent.Amplasament foarte linistit in bloc de 8 etaje situat intr-un mic parc. Vederea tuturor camerelor spre cartier cochet de vile.In proximitate: Mega Mall, Stadionul National, Scoala generala 49, Mega Image.Numai 2 apartamente pe palier.Pe aleea din spatele blocului sunt posibilitati de parcare.Bloc reabilitat termic, are apometre si calorifere contorizate.
Bucuresti,Sectorul 2,Vatra Luminoasa
2 camere
80 m²
490
24.01.2018
Mai multwizmo.ro
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriat un apartament cu 2 camere in vila, zona Platinia! Apartamentul are suprafata utila de 52 mp, compus din living open space cu bucataria, dormitor, baie, si se afla la etajul 1 al unei vile cu 3 etaje. Apartamentul este complet finisat, geamuri termopan, parchet laminat, usa metalica, centrala condensatie, incalzire in pardoseala cu reglare electronica independenta pentru fiecare camere, jaluzele metalice exterioare cu telecomanda, pereti interiori bca si se inchiriaza complet mobilat si utilat Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Cluj,Cluj-Napoca,Exterior Nord
2 camere
52 m²
590
03.04.2018
Mai multwizmo.ro
Locuinta se bucura de lumina naturala intreaga zi, fiind o reala placere de a petrece timpul intr-un spatiu generos, unde te poti misca in voie, bucataria open space cu livingul cu iesire pe balconul amplu ce ofera o priveliste deosebita, aflandu-se la primul nivel, cu baia generoasa cu cada si geam de aerisire, accesul se face pe scari din lemn masiv spre cel de-al doilea nivel, unde sunt doua dormitoare, toate acestea completand suprafata utila de 72 mp. Acesta se vinde mobilat si utilat la pretul de 53.000 euro negociabil, putand fi achitat atat din surse proprii sau cu ajutorul Creditelor Imobiliare.Vila se afla pe o strada frumoasa si linistita, avand in acelasi timp acces rapid si facil spre punctele de interes public imediat. Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri, precum: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan din tamplarie PVC, parchet, gresie si faianta. Apartament la vila cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Poplacii, ce ofera o independenta si un grad ridicat de confort si intimitate, situat la etajul 2 din 2 al unui imobil construit in anul 2009 din caramida, dispus pe doua nivele, cu o suprafata construita de 85 mp, cu balcon, izolatie termica si fonica la exterior si interfon la intrare. Suna acuma la numarul de telefon: 0756707143 Cod oferta TBO13954 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sibiu , Sibiu,Calea Poplacii
3 camere
72 m²
53.000
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
ASCENDENT IMOBILIAREpropune spre inchiriere o EXCLUSIVITATE materializata printr- un imobil pe configuratie particulara compus din 3 camere, situat in Brasov, Cartierul Craiter.Apartamentul se prezinta luminos si spatios, avand soare pe toata durata zilei, in prima jumatate a zilei pe o parte, iar in cealalta jumatate pe cealalta parte.Se desfasoara pe o compozitie decomandata cu o suprafata utila de 64m2 compus astfel: living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, 4 balcoane inchise, pivnita cu acces din bucatarie.Este situat la parter, in bloc de 4 etaje ceea ce ii confera avantajul de a beneficia de o gradina independenta cu o suprafata de 30 m2.Fiind balcoanele inchise, dispune de mult spatiu de depozitare in afara celor 64m utili, aproximativ 12m2, plus spatiul aferent boxei de care dispune si de asemenea pivnitei.Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, exact cum se vede in poze, si dispune si de loc de parcare.Se prefera familie.Detalii:ascendentimobiliare.roConsultant dedicatdl. Catalin ColceruTel: 0755953310
Brasov,Brasov,Craiter
3 camere
75 m²
360
11.04.2018
Mai multwizmo.ro
Imobilul se afla in zona 13 septembrie (Prosper Platzza). Este o casa nationalizata cu doua etaje si mansarda,locuiesc la et.1 singur pe palier. Apartamentul este cu 3 camere,o baie,2 holuri si o bucatarie. O camera vreau sa o inchiriez unui baiat sau fete de incredere, curat(a) educat si cu bun simt. Persoana care va locui in aceasta casa are acces la baie, bucatarie etc. Ap.este complet mobilat, incalzire independenta, cablu tv,frigider, aragaz, masina de spalat, cuptor cu microunde,fier de calcat , Wi-Fi etc Pentru alte detalii aveti nr de tel 0731244441., Incalzire: Gaz, Etaj: Etaj 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 2, numar camere: 4, numar bai: 1, suprafata utila: 20, anul constructiei: 1977
Bucuresti Sector 5
3 camere
100
12.06.2018
Mai multpubli24.ro
Va invit sa vizionam o garsoniera deosebita, cocheta, mobilata modern si cu bun gust, complet utilata; Este aflata in imediata apropiere a complexului comercial Iris - Titan (Auchan) si la 2 statii distanta de metrou Titan! Garsoniera este perfecta pentru o persoana independenta! Este disponibil imediat. Se percepe 1 luna garantie si o luna chirie avans. Comision 50%. Va asteptam!
Bucuresti
1 cameră
24 m²
200
05.06.2018
Mai multgalaxyimob.ro
Ocazie !!! Intermediem vanzarea unui imobil generator de profit ! Noul proprietar va putea inchiria permanent sau in regim hotelier ! Localizare in Piata Balcescu ! Casa independenta in curte P + M , suprafata 90 mp util ! Retras ! Linistit ! Curte , vegetatie ... Structurata la parter in 2 garsoniere de 20mp si 25mp , camera , baie dus , chicineta , si la mansarda un studio / ap 2 camere 45mp , dormitor , baie , living cu bucatarie ! Totul nou renovat ! Izolat ! Cheltuieli minime intretinere ! Centrala gaz ! Se vinde complet mobilat , utilat , mobila , masini spalat , frigidere , plite vitroceramice , iluminat led ... Se vinde cu contracte de inchiriere / preluare chiriasi ... Pret 90.000 euro ! Detalii la 0722874393 , numar camere: 4, suprafata utila: 90, suprafata totala: 100
Timis Timisoara
89.000
07.06.2018
Mai multpubli24.ro
Ofer spre inchiriere apartament mobilat, compus din 1 camera, baie, bucatarie si hol, situat la casa cu curte, suprafata utila 24 m.p., zona centrala, in cladire independenta, anvelopata termic. Apartamentul beneficiaza de incalzire cu centrala pe gaz care deserveste intreaga proprietate, internet prin cablu si WI FI, televiziune analogica prin cablu incluse in pret. Este dotat cu aragaz pe butelie, frigider, masina de spalat automata si televizor Pentru apa rece si curent consumurile sunt contorizate individual si se plateste cat se consuma, acestea fiind singurele cheltuieli. Apartamentul se afla situat la maximum 5 minute de facultatile Institutului Politehnic Timisoara si Universitatii de Vest, precum si de Biblioteca Centrala Universitara si la 10 minute de Catedrala Mitropolitana si centru. De asemenea are acces facil la mijloacele de transport in comun, fiind situat la 50m. de tramvaiul 8 si la max. 500 m de liniile de transport in comun 7,15,16, E2,E3,E8 si statie taxi. Localizarea permite acces facil la cumparaturi, fiind la 500 de m de magazin Profi City si piata agroalimentara si la max. 1 km de magazin Profi non stop, precum si la 50 150 m de magazine de cartier. Pentru relaxare si timp liber sunt disponibile doua parcuri in proximitate unul la 25 m iar celalalt la 150 m, biserica ortodoxa si catolica in apropiere. Nu sunt acceptate animale de companie. Se solicita garantie echivalentul unei luni de chirie. Apartamentul este proaspat renovat, este liber si disponibil imediat. Pret 220 euro+garantie+comision agentie., incalzire: Altele, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 24, anul constructiei: 2000
Timis Timisoara
1 cameră
220
Ieri la 0:58
Mai multpubli24.ro
Apartament 2 camere (dormitor si living) si bucatarie independenta 11 mp, central Otopeni, strada Oituz, constructie 2015. Apartamentul este renovat nou (parchet, gresie, faianta, usi noi, obiecte sanitare noi), mobilat si utilat complet! Electrocasnice: aragaz, frigider, cuptor microunde, filtru cafea, masina spalat vase, masina spalat rufe. Atat in living cat si in dormitor, apartamentul este dotat cu TV. Usa metalica la intrare, interfon, centrala proprie cu termostat. Deasemeni apartamentul are o terasa spatioasa care ofera intimitate. La data inchirierii se va achita prima luna de chirie si o luna garantie. Utilitatile sunt responsabilitatea viitorului chirias. Valabil de la 20 iunie !
Otopeni, Bucuresti-Ilfov / Central
2 camere
76 m²
470
14.06.2018
Mai multhomezz.ro