10.000 €
16.03.2017
Proprietar ! Vand parcela 600mp în Harman, imprejmuit, drum pietruit, posibilitate forare apa, curent în apropiere urmează sa fie tras sau posibilitate panouri solare dacă se dorește; zona în continua dezvoltare,lângă restaurant Fish4life, imprejmuit cu stâlpi și plasa și porțile finalizate din scânduri(chiar dacă nu se vede în poze). - intabulat, fara sarcini liber la vanzare, = posibilitate forare apa potabila; = deschiderea parcela 16m si adancimea de 37 m; = precizez faptul ca stâlpii sunt vopsiti cu pulbere de zinc și apoi vopsiți în câmp electrostatic îngropați în beton cu aditivi la 60cm în pamant; = exista posibilitatea cumpararii a 2 parcele lipite 2x600mp; = sunt facute si portile si scandura pt ele pregatita; = distanta aprox 7 km de Brașov = extrase,studiu geo,puz,puc făcute....zona in continua dezvoltare si pret in crestere datorata constructiilor invecinate. - - Se ofera bonus stalpii pentru gardul dintre parcele. - Fiecare parcele in parte are montate porti mari si pietonala cu posibilitate montare sistem deschidere automata !
Mai mult brx.ro
3 camere
150 m²
300 €
27.12.2016
Oferta de inchiriere de 3 camere confort 1, decomandat, cu suprafata utila de 150 mp. Este situat casa/vila, la etajul parter in zona Harman in apropiere de transport public. Are 1 baie, 2 dormitoare.Dotari: bucatarie mobilata si semiutilata, partial mobilat. Beneficiaza de curent electric, centrala proprie, internet cablu.
Mai mult lajumate.ro
2 camere
60 m²
700 €
20.01.2017
Direct de la proprietar! Facilitatile apartamentului: - terasa de 15m cu vedere spre oras si raul Dambovita; mobilier de terasa. Accessul se face atat din living, cat si din bucatarie; - living spatios cu canapea extensibila, televizor cu ecran plat, sistem HI-FI, Wi-FI, imprimanta, aer conditionat, zona de dining de 4 persoane; - bucatarie inchisa, complet utilata (cuptor, plita, cuptor cu microunde, masina de cafea Nesspresso, fierbator, toaster, combina frigorifica, hota, tacamuri, vesela, pahare, ustensile de bucatarie, etc); - dormitor cu un pat patrimonial de 1.8x2m, dressing de 2 m, comoda, televizor cu ecran plat, masa si fier de calcat, aer conditionat; - doua bai: prima are masina de spalat, cada cu hidro masaj, uscator de par. A doua este o baie de serviciu, doar cu toaleta si chiuveta. Apartamentul este amenajat cu mobila italieneasca de o calitate foarte buna (Mavinni), si aparatura performanta (Bosch, Samsung, Harman Kardon, etc). Se afla in complexul Asmita Gardens, la etajul 14. Dispune de un loc de parcare la subteran. Cladirea si parcarea sunt pazite 24h. Asmita Gardens este un complex rezidential de lux din Bucuresti, finalizat in 2009, la doar 5 minute de metrou si 15 minute de Unirii. Parcul Tineretului este la 5 minute de mers pe jos, iar mall-ul Sun Plaza este la 10 minute. Complexul este linistit, foarte potrivit pentru familii cu copii. In incinta se afla un supermarket La Doi Pasi, o sala de fitness cu piscina si zona spa - World Class Asmita Gardens, si loc de joaca pentru copii.
Mai mult lajumate.ro