Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Frasin, De inchiriat, apartament
Preț negociabil Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de centrala noua in condensatie marca Ferolli cu garantie 5 ani si de un sistem de supravegehere pentru parcare si casa scarii dar si o alarma contra efractie. Apartament de lux cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Triajului, la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje constructie 2012, cu o suparfata totala de 80 mp si un balcon generos, construit in totalitate din caramida, izolat termic si fonic, avand inclus in pret si un loc de parcare. Din holul generos de 9 mp de care dispune apartamentul se intra in cele 2 dormitoare cu suprafete mari de 14 mp respectiv 15 mp din care se iese in balconul de 7 mp. Baia este si ea frumos mobilata cu mobilier din lemn de fag, fiind decorat cu mozaic si avand o suprafata de 5 mp. Parchetul este din lemn de fag calitatea A iar usile din interior sunt din lemn masiv. Pretul de vanzare al imobilului este de 65000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.Locuinta este frumos structurata dispunand de un living generos in care este incorporata inteligent si bucataria dotata si utilata cu electrocasnice de cea mai buna calitate, plita si cuptor Bosch, frigider incorporat Whirlpool, mobilierul din lemn de frasin fiind facut si el la comanda. Suna acuma la numarul de telefon: 0744172661 Cod oferta TBO16411 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Selimbar, Sibiu / Est
3 camere
65 m²
65.000
10.05.2018
Mai multhomezz.ro
Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de centrala noua in condensatie marca Ferolli cu garantie 5 ani si de un sistem de supravegehere pentru parcare si casa scarii dar si o alarma contra efractie. Apartament de lux cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Triajului, la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje constructie 2012, cu o suparfata totala de 80 mp si un balcon generos, construit in totalitate din caramida, izolat termic si fonic, avand inclus in pret si un loc de parcare. Din holul generos de 9 mp de care dispune apartamentul se intra in cele 2 dormitoare cu suprafete mari de 14 mp respectiv 15 mp din care se iese in balconul de 7 mp. Baia este si ea frumos mobilata cu mobilier din lemn de fag, fiind decorat cu mozaic si avand o suprafata de 5 mp. Parchetul este din lemn de fag calitatea A iar usile din interior sunt din lemn masiv. Pretul de vanzare al imobilului este de 65000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.Locuinta este frumos structurata dispunand de un living generos in care este incorporata inteligent si bucataria dotata si utilata cu electrocasnice de cea mai buna calitate, plita si cuptor Bosch, frigider incorporat Whirlpool, mobilierul din lemn de frasin fiind facut si el la comanda. Suna acuma la numarul de telefon: 0744172661 Cod oferta TBO16411 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Selimbar , Sibiu,Est
3 camere
65 m²
65.000
12.05.2018
Mai multlajumate.ro
Cartier Baneasa, 150m parc, modern, luminos, la 150 m de parc Herastrau, zona Elena Vacarescu, etaj 3/4. Bloc reabilitat termic si apartament renovat complet si reamenajat. Disponibil imediat, Cartier Baneasa, parc Herastrau (punct de reper Elena Vacarescu) ofer spre inchiriere ap. 3 camere (75 mp), modern, luminos, la 150 m de intrarea in parc Herastrau, zona linistita, etaj 3/4. Bloc reabilitat termic si apartament renovat complet si reamenajat. Disponibil imediat. -instalatie electrica, sanitara si termica noua (centrala Vaillant)-parchet nou din lemn frasin triplu stratificat -paturi noi Mobexpert, cu saltele noi Mobexpert de calitate -bucatarie tip living (21 mp), cu plita pe gaz Electrolux, cuptor electric Electrolux, mobila Mobexpert -sufragerie 19 mp, cu canapea din piele naturala -masina de spalat noua -aer conditionat -televizor Samsung nou -frigider BOSH nou cu congelator incapator -wireless -statie autobus la 5 min mers pe jos catre Ikea si Baneasa Shopping Center -piata Baneasa si magazine Mega Image foarte aproape -access rapid scoli, gradinite in cartier Baneasa Apartamentul este disponibil imediat si se inchiriaza cu acte inregistrate cu suma reala la Adminstratia Financiara. Apartamentul este la prima inchiriere .PRET FIX 550
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Baneasa
3 camere
75 m²
550
14.05.2018
Mai multlajumate.ro
Va oferim spre inchiriere apartament 2 camere confort 1 in Targoviste Aleea Trandafirilor, etaj 1, in imediata apropiere de Scoala Diaconu Coresi, Super Market Lidl, Cinamatograf, Super Market Supeco si la 5 minute de piata 1 Mai si centrul Targovistei. Apartamentul se afla situat la etajul 1 al unui bloc de caramida, cu 4 nivele, pe o scara curatata, prevazuta cu interfon, cu vecini civilizati. Apartamentul dispune de toate utilitatile, finisajele fiind unele de lux, fiind complet mobilat si utilat, imbunatatiri dintre care amintim urmatoarele: -centrala termica noua marca Immergas; - Tamplarie Q fort; - Parchet frasin alb; - Cuptor electric marca Electrolux; - Combina frigorifica marca Gorenje; - Hota marca Faber, Made in Germany; - Masina de spalat este Zanussi; - Aragaz electric marca Electrolux; - Dressing mare cu 6 oglinzi; - Internet + TV :DOAR 34 lei luna; Pretul chiriei este de 325 euro, usor negociabil. Disponibilitate de la 01 aprilie 2018. Se solicita o chirie in avans si
Locatia: targoviste
325
03.04.2018
Mai multchirii-romania.com
Apartament de 4 camere transformat in 3 camere, - living 65 mp open space, -2 bai -1 balcon -toate utilitatile, -parchet lemn masiv frasin, -gresie, -termopane, -centrala proprie -complet mobilat -disponibil imediat Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 2 Posibilitate parcare: Da Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Militari
4 camere
90 m²
550
23.03.2018
Mai multlajumate.ro
Va oferim spre inchiriere apartament 2 camere confort 1 in Targoviste Aleea Trandafirilor, etaj 1, in imediata apropiere de Scoala Diaconu Coresi, Super Market Lidl, Cinamatograf, Super Market Supeco si la 5 minute de piata 1 Mai si centrul Targovistei. Apartamentul se afla situat la etajul 1 al unui bloc de caramida, cu 4 nivele, pe o scara curatata, prevazuta cu interfon, cu vecini civilizati. Apartamentul dispune de toate utilitatile, finisajele fiind unele de lux, fiind complet mobilat si utilat, imbunatatiri dintre care amintim urmatoarele: -centrala termica noua marca Immergas; - Tamplarie Q fort; - Parchet frasin alb; - Cuptor electric marca Electrolux; - Combina frigorifica marca Gorenje; - Hota marca Faber, Made in Germany; - Masina de spalat este Zanussi; - Aragaz electric marca Electrolux; - Dressing mare cu 6 oglinzi; - Internet + TV :DOAR 34 lei/luna; Pretul chiriei este de 325 euro, usor negociabil. Disponibilitate de la 01 aprilie 2018. Se solicita o chirie in avans si echivalentul unei chirii cu titlu de garantie. Termen minim de inchiriere 12 luni. Comision obisnuit Agentie, jumatate dintr-o chirie. Recomandam aceasta oferta luxoasa de inchiriere, pentru toate conditiile excelente, finisajele si imbunatatirile de prima clasa. Va asteptam la vizionari. We offer for rent apartment 2 rooms confort 1 in Targoviste Aleea Rosilor, 1st floor, close to Diaconu Coresi School, Super Market Lidl, Cinema, Super Market Supeco and 5 minutes away from the market 1 May and the center of Targoviste. The apartment is located on the first floor of a 4-storey brick block, on a clean ladder, with intercom, with civilized neighbors. The apartment has all the utilities, the finishing being some of the luxury, being fully furnished and equipped, improvements of which mention the following: -the new Immergas thermal plant; - Carpentry Q fort; - White ash parquet; - Electrolux electric oven; - Combine Gorenje brand refrigerated; - Hote Mark Faber, Made in Germany; - The washing machine is Zanussi; - Electrolux electric cooker; - Large dressing with 6 mirrors; - Internet + TV: ONLY 34 lei / month; The rent price is 325 euros, easily negotiable. Availability from April 1, 2018. A rent is required in advance and the equivalent of a rent as collateral. Minimum lease term 12 months. Agent's usual commission, half of a rent. We recommend this luxury rental offer for all excellent conditions, finishes and first class improvements. We are waiting for the visionaries. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Comision cumpărător: mai mult de 5% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Targoviste , Dambovita,Aleea Trandafirilor
2 camere
46 m²
325
23.03.2018
Mai multlajumate.ro
Apartament de 4 camere transformat in 3 camere, - living 65 mp open space, -2 bai -1 balcon -toate utilitatile, -parchet lemn masiv frasin, -gresie, -termopane, -centrala proprie -complet mobilat -disponibil imediat
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Militari
4 camere
90 m²
550
08.03.2018
Mai multhomezz.ro
Apartament de 3 camere in suprafata utila de 90 mp e oferita spre inchiriere la etajul 2 din p+ 10 al unui in bloc construit in anul 1980 in zona Militari. Imobilul, este confort 1, semidecomandat.Apartament de 4 camere transformat in 3 camere, - living 65 mp open space, -2 bai -1 balcon -toate utilitatile, -parchet lemn masiv frasin, -gresie, -termopane, -centrala proprie -complet mobilat -disponibil imediat Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 2 Posibilitate parcare: Da Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov, Militari
3 camere
90 m²
550
20.03.2018
Mai multlajumate.ro
Apartament de 4 camere transformat in 3 camere, - living 65 mp open space, -2 bai -1 balcon -toate utilitatile, -parchet lemn masiv frasin, -gresie, -termopane, -centrala proprie -complet mobilat -disponibil imediat
Bucuresti, zona Lujerului
4 camere
90 m²
550
13.03.2018
Mai multimobiliare.ro
Va oferim spre inchiriere apartament 2 camere confort 1 in Targoviste Aleea Trandafirilor, etaj 1, in imediata apropiere de Scoala Diaconu Coresi, Super Market Lidl, Cinamatograf, Super Market Supeco si la 5 minute de piata 1 Mai si centrul Targovistei. Apartamentul se afla situat la etajul 1 al unui bloc de caramida, cu 4 nivele, pe o scara curatata, prevazuta cu interfon, cu vecini civilizati. Apartamentul dispune de toate utilitatile, finisajele fiind unele de lux, fiind complet mobilat si utilat, imbunatatiri dintre care amintim urmatoarele: -centrala termica noua marca Immergas; - Tamplarie Q fort; - Parchet frasin alb; - Cuptor electric marca Electrolux; - Combina frigorifica marca Gorenje; - Hota marca Faber, Made in Germany; - Masina de spalat este Zanussi; - Aragaz electric marca Electrolux; - Dressing mare cu 6 oglinzi; - Internet + TV :DOAR 34 lei luna; Pretul chiriei este de 325 euro, usor negociabil. Disponibilitate de la 01 aprilie 2018. Se solicita o chirie in avans si echivalentul unei chirii cu titlu de garantie. Termen minim de inchiriere 12 luni. Comision obisnuit Agentie, jumatate dintr-o chirie. Recomandam aceasta oferta luxoasa de inchiriere, pentru toate conditiile excelente, finisajele si imbunatatirile de prima clasa. Va asteptam la vizionari. pret 325 € 6 €/m² Suprafata construita (m²) 54 m² Numarul de camere 2 Etaj 1 (din 4) Suprafata utila (m²): 50 Tip proprietate: apartament Compartimentare: semidecomandat Anul constructiei: 1 978 Stare: renovat Numarul de bai: 1
Targoviste, Dambovita, Aleea Trandafirilor
2 camere
54 m²
325
21.03.2018
Mai multstoria.ro