Citeste acum despre aceasta oferta exceptionala! Oferta de inchiriere apartament in localitatea FLORESTI. Apartamentul de inchiriere are 3 camere, este situat la etajul 3 din 4 etaje, iar suprafata acestuia este de 58 mp utili. dispune de 2 balcoane mari iar suprafata totala al acestuia este de 72 mp. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu 1 baie, 2 balcoane, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul este ingrijit si se inchiriaza mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Cluj,Floresti
3 camere
58 m²
300
13.06.2018
Mai multwizmo.ro
Acest apartament se diferentiaza in mod evident fata de celelalte imobile pe care le-am vazut in ultima perioada. Va oferim spre inchiriat apartament cu 2 camere in localitatea Floresti. Apartamentul are suprafata de 40 mp. Apartamentul de inchiriat este semidecomandat alcatuit din 2 camere, baie, bucatarie si balcon. Acesta este situat la etajul 1 intr-un imobil nou cu 4 etaje in Floresti cartier Floresti in zona Zona Stejarului. Apartamentul este confort 1, acesta este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat si termopane. Imobilul este renovat si se vinde mobilat si utilat modern. Pentru mai multe informatii sau pentru alte oferte ale agentiei, nu ezitati sa ne contactati la numerele de mai jos sau la sediul nostru din Floresti.
Cluj,Floresti
2 camere
40 m²
200
05.06.2018
Mai multwizmo.ro
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, mobilat si utilat modern, situat in Floresti, zona Muzeul Apei.Fiind foarte spatios si bine compartimentat, apartamentul are o suprafata utila de 67 mp utili si se compune din: 2 camere, bucatarie, 1 baie, hol si un balcon.Finisajele sunt moderne, dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta.Se inchiriaza complet mobilat si utilat.Pret 270 euro/luna negociabil.
Cluj,Floresti
2 camere
67 m²
270
05.06.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament modern cu 3 camere in Floresti, str. Florilor, cu o suprafata de 60mp, compus din 2 dormitoare, baie, living, bucatarie si balcon de 8mp. Detine loc de parcare, este super finisat, se inchiriaza mobilat si utilat ultra modern (electrocasnice de ultima generatie). Se afla la etajul 1 intr-un bloc nou, zona buna aproape de mijloace de transport, magazine, supermarketuri, teren fotbal, gradinite, etc., Etaj: Etaj 1, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 60
Cluj Floresti
3 camere
280
03.06.2018
Mai multpubli24.ro
Ofer spre inchiriere in regim hotelier apartament ultra finisat si utilat nou la prima inchiriere in Floresti cu acces la internet si cablu. Apartament cu doua camere,plus living,dormitor cu pat matrimonial cu o saltea confortabila, bucatarie,baie si doua balcoane.Livingul dispune de o canapea foarte confortabila si extensibila unde pot dormi doua persoane,iar camera mica are pat de o persoana. Apartamentul dispune de loc de parcare cu bariera.Va stam la dispozitie si cu alte informatii.3km fata de Vivo polus si 10 km fara de Centru Cluj, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 4, Confort: Lux, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 78
Cluj Floresti
2 camere
44
07.06.2018
Mai multpubli24.ro
Se inchiriaza in regim hotelier un apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 1 dintr-un imobil de 4 etaje. Apartamentul este compus dintr-un dormitor, living, bucatarie, baie, hol si balcon deschis. Apartamentul are suprafata utila de 45mp, fiind mobilat si utilat modern. Este situat in zona centrala a Florestiului, zona linistita, fiind aproape de statiile pentru mijloacele de transport in comun si spatii comerciale precum Profi, Unicarm, Penny, etc. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe pagina. Alte caracteristici: Nr. Bucatarii: 1 Nr. Balcoane: 1 Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Betonate Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, Gaz Sistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprie Finisaje: Stare interior: Buna Podele: Parchet, Gresie Izolatii termice: Bloc izolat termic Pereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Bucatarie: Mobilata, Utilata Contorizare: Apometre, Contor caldura, Contor gaz Mobilat: Complet Electrocasnice: Aragaz, Frigider, Hota Dotari imobil: Interfon
Floresti, Cluj,Cluj,Floresti
2 camere
45 m²
500
04.06.2018
Mai multromimo.ro
Pret bomba! EDIL Floresti va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat la etajul 3 din 3 etaje, zona Cetatii, in apropiere de CARREFOUR MARKET. Suprafata acestuia este de 48 mp. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Floresti , Cluj,Central
2 camere
48 m²
280
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Inchiriez pe perioada indelungata apartament cu 2 camere complet utilat si mobilat, in Floresti, Cluj, strada Stejarului ( blocul "panemar) .Exclus animale de companie. Apartamentul are parcare., Etaj: Etaj 3, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 55
Cluj Floresti
2 camere
300
07.06.2018
Mai multpubli24.ro
Oferta top!!Sunati acum pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oferta! apartament cu o camera se inchirieaza in apropiere de Vivo!!! Acest apartament este cu finiseaje noi!! Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25p. 15 (et. 1), Floresti. , Etaj: Mansarda, Compartimentare: Semidecomandat, suprafata utila: 46
Cluj Floresti
1 cameră
250
07.06.2018
Mai multpubli24.ro
Oferta top! EDIL Floresti ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere, situat la etajul 3 din 4 etaje, in apropiere de PROFI cu suprafata de 50 mp. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat complet: televizor, frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Floresti , Cluj,Central
2 camere
50 m²
280
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Agentia Edil va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat la etajul 5 din 5, pe strada Florilor. Imobilul este semidecomandat, cu suprafata utila de 63mp, avand finisaje moderne. Apartamentul este semimobilat si utilat clasic, printre care centrala proprie, ferestre din termopan, parchet , usa metalica. Imobilul dispune de utilitati generale: apa, gaz, curent si internet. Disponibil din 1 iulie. Pentru detalii sau pentru vizionarea apartamentului nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau sa ne vizitati la sediul agentiei de pe strada Eroilor, nr 25, ap 15. Alte caracteristici: Nr. Bucatarii: 1 Nr. Balcoane: 1 Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Betonate Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, Gaz Sistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprie Finisaje: Stare interior: Buna Usa intrare: Metal Podele: Gresie, Parchet Pereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Mobilat: Nemobilat Bucatarie: Mobilata, Utilata Dotari imobil: Interfon
Floresti, Cluj,Cluj,Floresti
3 camere
63 m²
250
13.06.2018
Mai multromimo.ro
Oferta noastra sub pretul pietei! Agentia EDIL Floresti va ofera spre inchiriere un apartament cu o camera, situat la etajul 3 din 4 etaje in apropiere de ATELIERUL DE PIZZA. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul este mobilat si utilat clasic. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Floresti , Cluj,Central
1 cameră
40 m²
220
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Oferta exceptionala !. EDIL Floresti va pune la dispozitie un apartament situat la etajul 2 din 3 etaje, cu o camera pentru inchiriere . Suprafata acestuia este de 37 mp si 10 mp balcon. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon foarte mare. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat; mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Floresti , Cluj,Central
1 cameră
37 m²
200
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Apartamentul este situat in localitatea Floresti pe strada Florilor Nr 192 E Este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, o baie, hol, 1 balcon. Este complet mobilat si utilat.
Cluj-Napoca, Cluj / Floresti
2 camere
44 m²
220
10.06.2018
Mai multhomezz.ro
Oferta exceptionala! Apartament de inchiriere, in apropiere de BRUTARIE, cu o camera, situat la etajul 3 din 3 etaje, avand o suprafata de 40 mp. Apartamentul este confort unic decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1camera .1 bucatarie1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Apartamentul este orientat Nord-Vest. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Floresti , Cluj,Central
1 cameră
40 m²
200
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere, situat in zona strazii Sesul de Sus. Apartamentul este pozitionat la etajul 2, intr-un imobil finalizat in anul 2010. Acesta are o suprafata utila de 50 mp si o compartimentare modern gandita, respectiv semidecomandata. Imobilul este compus din: bucataria open space cu livingul, hol, dormitor, o baie si un balcon. Se inchiriaza complet mobilat si utilat, iar in pretul chiriei este inclus si un loc de parcare. BLITZ 32058AI
Cluj-Napoca, Cluj / Floresti
2 camere
50 m²
229
05.06.2018
Mai multhomezz.ro
De inchiriat apartament cu suprafata utila de 34mp pe strada Porii, in Floresti. Apartamentul este compus dintr-o camera, bucatarie, baie, hol si balcon. Apartamentul se afla intr-o zona foarte linistita, este luminos, mobilat si utilat complet, fiind disponibil imediat. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numarul afisat.
Floresti , Cluj,Central
1 cameră
34 m²
200
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
De inchiriat apartament cu suprafata utila de 34mp pe strada Porii, in Floresti. Apartamentul este compus dintr-o camera, bucatarie, baie, hol si balcon. Apartamentul se afla intr-o zona foarte linistita, este luminos, mobilat si utilat complet, fiind disponibil imediat. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numarul afisat. , numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 34, anul constructiei: 2012
Cluj Floresti
1 cameră
200
07.06.2018
Mai multpubli24.ro
Apartament spatios cu 3 camere decomandate in Floresti, pe str. Cetatii, cu o suprafata de 75mp, finisat de calitate, complet mobilat si utilat modern. Detine loc de parcare in curtea interioara a blocului. Se afla in constructie noua, la etajul 1/3, intr-o zona buna, aproape de mijloace de transport, supermarketuri, magazine, etc. Pret negociabil.
Floresti , Cluj,332
3 camere
75 m²
350
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Va punem la dispozitie pentru inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, pe strada Teilor in Floresti. Apartamentul este confort lux, mobilat si utilat modern, printre care centrala proprie, aragaz, frigider. Apartamentul are loc de parcare si este situat la etajul 2 din 3 cu suprafata utila de 55mp. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon afisat pe pagina.
Floresti, Cluj / Central
2 camere
55 m²
250
05.06.2018
Mai multhomezz.ro
Nu ratati aceasta oferta exceptionala! EDIL Floresti ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat la etajul 3 din 7 etaje, in apropiere de Vivo ! Suprafata acestuia este de 55 mp. Apartamentul este confort sporit semidecomandat ! Acesta are 1 loc de parcare !Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Cluj,Floresti
2 camere
55 m²
300
16.06.2018
Mai multwizmo.ro
apartament cu 2 camere in localitatea Floresti. Apartamentul are suprafata de 40 mp. Apartamentul de inchiriat este semidecomandat alcatuit din 2 camere, baie, bucatarie si balcon. Acesta este situat la etajul 1 intr-un imobil nou cu 4 etaje in Floresti cartier Floresti in zona Zona Stejarului. Apartamentul este confort 1, acesta este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat si termopane. Imobilul este renovat si se vinde mobilat si utilat modern.
Floresti , Cluj,Central
2 camere
40 m²
200
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Agentia Edil va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat pe strada Florilor, cu suprafata utila de 55mp. Apartamentul este decomandat, confort sporit si este situat la etajul 1 din 3. Imobilul dispune de finisaje moderne, este mobilat si utilat complet, printre care centrala termica proprie, aragaz, frigider, masina de spalat rufe si televizor. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon afisat sau ne puteti vizita la sediul agentiei noastre de pe strada Eroilor, nr. 25, ap 15. Alte caracteristici: Nr. Bucatarii: 1 Nr. Balcoane: 2 Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Betonate Utilitati: Utilitati Generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz Sistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprie Finisaje: Stare interior: Buna Usa intrare: Metal Podele: Parchet, Gresie Pereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Bucatarie: Mobilata, Utilata Contorizare: Apometre, Contor caldura, Contor gaz Mobilat: Complet Electrocasnice: Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe, TV Dotari imobil: Interfon
Floresti, Cluj,Cluj,Floresti
2 camere
55 m²
400
12.06.2018
Mai multromimo.ro
Inchiriez apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat, confort sporit, aflat la etajul 1 al unui bloc nou construit, situat intr-o zona frumoasa si linistita in Floresti, Cluj. Apartamentul este insotit si de un garaj la subsolul blocului. Chiria este de 400 Euro negociabil. Acces: Amenajare strazi: Asfaltate Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Canalizare, Gaz, Curent Sistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprie Finisaje: Stare interior: Renovat Ferestre cu geam termopan: Lemn Usa intrare: Metal Izolatii termice: Interior, Exterior Podele: Gresie, Parchet Usi interior: Lemn Pereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Alte spatii utile: Terasa Bucatarie: Mobilata, Utilata Contorizare: Apometre Mobilat: Complet, Lux Electrocasnice: Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe, TV Diverse: Telecomanda poarta acces auto Alte caracteristici: Nr. Bucatarii: 1 Nr. Balcoane: 2 Nr. Garaje: 1
Cluj-Napoca, Cluj,Cluj,Cluj-Napoca,Floresti
2 camere
57 m²
400
08.06.2018
Mai multromimo.ro