Nu s-a găsit nimic
Plângere
Teren de 771 mp, cu un proiect inceput, Bucuresti, ultracentral, Dacia-Eminescu-Tunari, latime 13 ml, racord recent electricitate 380V, impamantare cu electrozi ingropati la 6 m, instalatie electrica si lumini pregatita pt organizarea de santier, apa cu racord nou de pvc de 2 toli si iesiri multiple, 4 interioare si 2 exterioare, canalizare noua in traseu de caramida si canale de beton cu teava de pvc de 200 mm si clapeta de sens, cu multiple intrari 8 interioare si 4 exterioare, scurgere ape pluviale, separator-decantor realizate recent conform normelor in vigoare, asfaltat cu infrastructura si inclinatiile aferente pt. scurgere, porti de intrare automatizate, gard si inchideri aferente, realizate in urma unei investitii de 50.000 euro, cadastru, intabulare, complet ingradit, se poate achizitiona la cel mai bun pret din zona, respectiv 532.000 euro ( 690 euro/mp ) Deasemeni mentionez ca pe teren este inceput un proiect,cu certificat de urbanism cu POT 45%, CUT 1,3 + 0,6 pt M si regim de inaltime S+P+2E+M pentru o suprafata construita de 1480 mp, respectiv 12 apartamente. Autorizatia de constructie in derulare, este pt un proiect mai mic, cu toate avizele obtinute,ce ar duce la obtinerea a 600 mp utili,corpul 1 P+1 de 300 mp, corpul 2 P+terasa circulabila de 80 mp si corpul 3 S+P+M de 220 mp, plus 15 locuri de parcare, sau o curte generoasa pretabil unui spectru larg de activitati comerciale/servicii/productie, aparthotel (16 camere pt inchiriere in regim hotelier pe airbnb, booking sau alte site-uri de profil cu o margine de profit extrem de generoasa ), clinica umana/veterinara, scoala/gradinita/cresa, hotel/hostel sau a doua cladiri rezidentiale/mixte. Structura inceputa deja pe teren si care poate fi folosita si pt dezvoltare imobiliara, aceasta fiind compusa din stalpi si grinzi metalice prinse cu suruburi ce se pot demonta si pot fi folosite la ultimul nivel al imobilului ce urmeaza a fi construit, precum si caramizile si structura de lemn rezultata din demolarea imobilului vechi, in cazul unei dezvoltari imobiliare, nu sunt imcluse in pretul terenului, iar daca se doresc, fac obiectul unei negocieri separate. Locatie extraordinara, pentru o activitate comerciala/servicii sau o resedinta de vis, la un pret exceptional, amplasata discret, ultracentral, dar intr-o zona foarte linistita ferita de inundatii si vanturi puternice, la distanta de mers pe jos de centru si de toate obiectivele de interes din zona, pt care exista si un certificat de urbanism in vederea unui P.U.Z pentru obtinerea S-P-4E-5R Pentru o dezvoltare imobiliara extinsa mentionez ca exista posibilitatea achizitionarii unui teren de 240 mp lipit de al meu cu iesire la o a doua strada, ceea ce ar duce la obtinerea unei suprafete de peste 1000 mp de teren.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Eminescu
532.000
21.07.2018
Mai multhomezz.ro
Plângere
Teren de 771 mp, cu un proiect inceput, Bucuresti, ultracentral, Dacia-Eminescu-Tunari, latime 13 ml, racord recent electricitate 380V, impamantare cu electrozi ingropati la 6 m, instalatie electrica si lumini pregatita pt organizarea de santier, apa cu racord nou de pvc de 2 toli si iesiri multiple, 4 interioare si 2 exterioare, canalizare noua in traseu de caramida si canale de beton cu teava de pvc de 200 mm si clapeta de sens, cu multiple intrari 8 interioare si 4 exterioare, scurgere ape pluviale, separator-decantor realizate recent conform normelor in vigoare, asfaltat cu infrastructura si inclinatiile aferente pt. scurgere, porti de intrare automatizate, gard si inchideri aferente, realizate in urma unei investitii de 50.000 euro, cadastru, intabulare, complet ingradit, se poate achizitiona la cel mai bun pret din zona, respectiv 499.608 euro ( 648 euro/mp ) Deasemeni mentionez ca pe teren este inceput un proiect,cu certificat de urbanism cu POT 45%, CUT 1,3 + 0,6 pt M si regim de inaltime S+P+2E+M pentru o suprafata construita de 1480 mp, respectiv 12 apartamente. Autorizatia de constructie in derulare, este pt un proiect mai mic, cu toate avizele obtinute,ce ar duce la obtinerea a 600 mp utili,corpul 1 P+1 de 300 mp, corpul 2 P+terasa circulabila de 80 mp si corpul 3 S+P+M de 220 mp, plus 15 locuri de parcare, sau o curte generoasa pretabil unui spectru larg de activitati comerciale/servicii/productie, aparthotel (16 camere pt inchiriere in regim hotelier pe airbnb, booking sau alte site-uri de profil cu o margine de profit extrem de generoasa ), clinica umana/veterinara, scoala/gradinita/cresa, hotel/hostel sau a doua cladiri rezidentiale/mixte. Structura inceputa deja pe teren si care poate fi folosita si pt dezvoltare imobiliara, aceasta fiind compusa din stalpi si grinzi metalice prinse cu suruburi ce se pot demonta si pot fi folosite la ultimul nivel al imobilului ce urmeaza a fi construit, precum si caramizile si structura de lemn rezultata din demolarea imobilului vechi, in cazul unei dezvoltari imobiliare, nu sunt imcluse in pretul terenului, iar daca se doresc, fac obiectul unei negocieri separate. Locatie extraordinara, pentru o activitate comerciala/servicii sau o resedinta de vis, la un pret exceptional, amplasata discret, ultracentral, dar intr-o zona foarte linistita ferita de inundatii si vanturi puternice, la distanta de mers pe jos de centru si de toate obiectivele de interes din zona, pt care exista si un certificat de urbanism in vederea unui P.U.Z pentru obtinerea S-P-4E-5R Pentru o dezvoltare imobiliara extinsa mentionez ca exista posibilitatea achizitionarii unui teren de 240 mp lipit de al meu cu iesire la o a doua strada, ceea ce ar duce la obtinerea unei suprafete de peste 1000 mp de teren. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Eminescu
499.608
21.07.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Pentru acest teren este aprobat prin HCL nr. 147/1996 emis de Primaria Sibiu destinatia Zone de locuinte si functiuni complementare. Utilitatile, respectiv curentul se afla la o distanta de aproximativ 50 metri de limita proprietatii. Teren intravilan cu o suprafata de 500 mp de vanzare cu deschidere de 15 ml in cartierul Veteranilor, judetul Sibiu. Pretul de achizitionare este de 21.500 euro, negociabil.Proprietatea este pretabila pentru constructie casa unifamiliala, avand un POT de 35% si un CUT de 0,7 reiesite din Certificatul de Urbanism. Suna acuma la numarul de telefon: 0744172661 Cod oferta TBO15880 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sibiu , Sibiu,Veterani
21.500
04.06.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Va propunem spre vanzare un teren pt investitie in sp de 5800 mp cu D 29 ml la strada Gura Calitei, strada cu toate utilitatile, zona in plina dezvoltare, foarte aproape de Theodor Pallady si de metrou Nicolae Teclu, certificat de urbanism P+2 , POT 45%, CUT 1,3 ,se poate parcela, se poate face un complex de vile, bloculete cu apartamente care se pot vinde sau inchiria, toate actele la zi, pretul este usor discutabil. Pt mai multe detalii sau pt vizionari astept telefonul dumneavoastra.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Theodor Pallady
299.000
12.06.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Teren de 771 mp, cu un proiect inceput, Bucuresti, ultracentral, Dacia-Eminescu-Tunari, latime 13 ml, racord recent electricitate 380V, impamantare cu electrozi ingropati la 6 m, instalatie electrica si lumini pregatita pt organizarea de santier, apa cu racord nou de pvc de 2 toli si iesiri multiple, 4 interioare si 2 exterioare, canalizare noua in traseu de caramida si canale de beton cu teava de pvc de 200 mm si clapeta de sens, cu multiple intrari 8 interioare si 4 exterioare, scurgere ape pluviale, separator-decantor realizate recent conform normelor in vigoare, asfaltat cu infrastructura si inclinatiile aferente pt. scurgere, porti de intrare automatizate, gard si inchideri aferente, realizate in urma unei investitii de 50.000 euro, cadastru, intabulare, complet ingradit, se poate achizitiona la cel mai bun pret din zona, respectiv 499.608 euro ( 648 euro/mp ) Deasemeni mentionez ca pe teren este inceput un proiect,cu certificat de urbanism cu POT 45%, CUT 1,3 + 0,6 pt M si regim de inaltime S+P+2E+M pentru o suprafata construita de 1480 mp, respectiv 12 apartamente. Autorizatia de constructie in derulare, este pt un proiect mai mic, cu toate avizele obtinute,ce ar duce la obtinerea a 600 mp utili,corpul 1 P+1 de 300 mp, corpul 2 P+terasa circulabila de 80 mp si corpul 3 S+P+M de 220 mp, plus 15 locuri de parcare, sau o curte generoasa pretabil unui spectru larg de activitati comerciale/servicii/productie, aparthotel (16 camere pt inchiriere in regim hotelier pe airbnb, booking sau alte site-uri de profil cu o margine de profit extrem de generoasa ), clinica umana/veterinara, scoala/gradinita/cresa, hotel/hostel sau a doua cladiri rezidentiale/mixte. Structura inceputa deja pe teren si care poate fi folosita si pt dezvoltare imobiliara, aceasta fiind compusa din stalpi si grinzi metalice prinse cu suruburi ce se pot demonta si pot fi folosite la ultimul nivel al imobilului ce urmeaza a fi construit, precum si caramizile si structura de lemn rezultata din demolarea imobilului vechi, in cazul unei dezvoltari imobiliare, nu sunt imcluse in pretul terenului, iar daca se doresc, fac obiectul unei negocieri separate. Locatie extraordinara, pentru o activitate comerciala/servicii sau o resedinta de vis, la un pret exceptional, amplasata discret, ultracentral, dar intr-o zona foarte linistita ferita de inundatii si vanturi puternice, la distanta de mers pe jos de centru si de toate obiectivele de interes din zona, pt care exista si un certificat de urbanism in vederea unui P.U.Z pentru obtinerea S-P-4E-5R Pentru o dezvoltare imobiliara extinsa mentionez ca exista posibilitatea achizitionarii unui teren de 240 mp lipit de al meu cu iesire la o a doua strada, ceea ce ar duce la obtinerea unei suprafete de peste 1000 mp de teren. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Eminescu
499.608
14.06.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Face parte din lotul destinat constructiei unei case / duplex, ramanand suficient spatiu pentru parcarea autoturismelor cat si pentru spatiu de recreere. Pretul de achizitionare este de 41000 euro negociabil.Accesul la teren este deosebit de facil, proprietatea avand cota parte dintr-un drum privat cu latimea de 8 metri. Strada pe care este situat terenul este in curs de amenajare, iar utilitatile apa, curent, gaz, canal sunt achitate de catre proprietar. Strada pe care se afla terenul este o zona linistita aflata in plina dezvoltare imobiliara. Teren intravilan de vanzare, cu o suprafata de 679 mp pe Calea Cisnadiei in Sibiu cu PUZ, cu deschidere de 18 metri liniari la frontul stradal, cu utilitati, pozitionat intr-o zona exclusiva numai de vile, regimul de inaltime maxim admis: P+E iar procentul de ocupare al terenului este de maxim 45%, CUT de 1.3, conform PUZ aprobat de Primaria Orasului Cisnadie. Suna acuma la numarul de telefon: 0744172661 Cod oferta TBO13775 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sibiu , Sibiu,Calea Cisnadiei
41.000
03.06.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Construita in anul 1895, Cazarma Bulevard se numara printre primele garnizoane de Pompieri ale Bucurestiului, alaturi de Foisorul de Foc. Urmariti, mai jos, prezentarea video (3 minute) ce contine toate informatiile necesare despre imobil. POZITIONARE ULTRACENTRALA: - 2,3 km de Piata Victoriei - 2 km de Piata Romana - 1,3 km de Universitate - 1,9 km de Piata Unirii POTENTIAL COMERCIAL RIDICAT: - Trafic (14 500 de autoturisme / zi, 2000 de autobuze si troleibuze / zi, prin fata portii) - Aglomerari demografice in apropiere: Opera Business Center - 600 m Facultatea de Drept - 250 m Liceul Gheorghe Lazar - 450 m Palatul Parlamentului - 750 m - Curte cu vegetatie bogata - Acces stradal atat pietonal cat si cu autovehicule - Spatiu de parcare 5-6 autoturisme IDENTITATE PUTERNICA A LOCULUI: - Poarta de acces evidenta si impunatoare in fosta Cazarma Bulevard STARE BUNA A CONSTRUCTIEI: - constructie 71 mp utili (3 camere, hol, baie, bucatarie, 2 camere pod) - 105 mp de teren - Structura de rezistenta in stare foarte buna, sunt necesare doar reparatii la finisaje, instalatii, amenajari interioare. - Inaltime maxima Pod - 2,4 m, permite crearea de mansarda sau mezanin pentru fiecare dintre incaperile de la parter. INVECINARE CU NUMEROASE OBIECTIVE TURISTICE SI FUNCTIONALE: - Parcul Cismigiu - 450 m - Parcul Izvor - 150 m - Centrul Vechi - 1 km - Sala Palatului - 1 km - Opera Romana - 400 m - Teatrul Bulandra - 450 m - Palatul Universul - 950 m - Club Control - 1 km - Baza Sportiva ASD - 400 m - Metrou Izvor - 500 m - Metrou Eroilor - 650 m - Spitalul Universitar - 1 km REGIM URBANISTIC FOARTE AVANTAJOS: - CUT 4 - POT 80% Spatiul permite inaltarea pe amprenta casei, a unui bloc cu 5 nivele. OPORTUNITATI: - Casa de locuit de lux - Birou / Studio / Sediu companie - Cafenea / Restaurant / Inchiriere in regim hotelier (2 mini apartamente) / Centru Comercial - Ridicare de bloc de locuit sau birouri Acte de proprietate, cadastru, relatii cu furnizorii de utilitati in regula la zi. Pentru vizionari si orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie cu placere la nr de telefon afisat.
Sector 5, Bucuresti
71 m²
233.000
18.06.2018
Mai multadmart.ro
Plângere
Teren de 771 mp, cu un proiect inceput, Bucuresti, ultracentral, Dacia-Eminescu-Tunari, latime 13 ml, racord recent electricitate 380V, impamantare cu electrozi ingropati la 6 m, instalatie electrica si lumini pregatita pt organizarea de santier, apa cu racord nou de pvc de 2 toli si iesiri multiple, 4 interioare si 2 exterioare, canalizare noua in traseu de caramida si canale de beton cu teava de pvc de 200 mm si clapeta de sens, cu multiple intrari 8 interioare si 4 exterioare, scurgere ape pluviale, separator-decantor realizate recent conform normelor in vigoare, asfaltat cu infrastructura si inclinatiile aferente pt. scurgere, porti de intrare automatizate, gard si inchideri aferente, realizate in urma unei investitii de 50.000 euro, cadastru, intabulare, complet ingradit, se poate achizitiona la cel mai bun pret din zona, respectiv 532.000 euro ( 690 euro/mp ) Deasemeni mentionez ca pe teren este inceput un proiect,cu certificat de urbanism cu POT 45%, CUT 1,3 + 0,6 pt M si regim de inaltime S+P+2E+M pentru o suprafata construita de 1480 mp, respectiv 12 apartamente. Autorizatia de constructie in derulare, este pt un proiect mai mic, cu toate avizele obtinute,ce ar duce la obtinerea a 600 mp utili,corpul 1 P+1 de 300 mp, corpul 2 P+terasa circulabila de 80 mp si corpul 3 S+P+M de 220 mp, plus 15 locuri de parcare, sau o curte generoasa pretabil unui spectru larg de activitati comerciale/servicii/productie, aparthotel (16 camere pt inchiriere in regim hotelier pe airbnb, booking sau alte site-uri de profil cu o margine de profit extrem de generoasa ), clinica umana/veterinara, scoala/gradinita/cresa, hotel/hostel sau a doua cladiri rezidentiale/mixte. Structura inceputa deja pe teren si care poate fi folosita si pt dezvoltare imobiliara, aceasta fiind compusa din stalpi si grinzi metalice prinse cu suruburi ce se pot demonta si pot fi folosite la ultimul nivel al imobilului ce urmeaza a fi construit, precum si caramizile si structura de lemn rezultata din demolarea imobilului vechi, in cazul unei dezvoltari imobiliare, nu sunt imcluse in pretul terenului, iar daca se doresc, fac obiectul unei negocieri separate. Locatie extraordinara, pentru o activitate comerciala/servicii sau o resedinta de vis, la un pret exceptional, amplasata discret, ultracentral, dar intr-o zona foarte linistita ferita de inundatii si vanturi puternice, la distanta de mers pe jos de centru si de toate obiectivele de interes din zona, pt care exista si un certificat de urbanism in vederea unui P.U.Z pentru obtinerea S-P-4E-5R Pentru o dezvoltare imobiliara extinsa mentionez ca exista posibilitatea achizitionarii unui teren de 240 mp lipit de al meu cu iesire la o a doua strada, ceea ce ar duce la obtinerea unei suprafete de peste 1000 mp de teren.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Eminescu
532.000
14.06.2018
Mai multhomezz.ro
Plângere
Valoarea terenului este de 439000 euro negociabil.Teren intravilan de vanzare in Sibiu cu suprafata de 897 mp, pozitionat pe strada Rahova cu deschiderea de 39 m, pretabil pentru spatii comerciale, cladire de birouri, clinica, cabinete medicale, after school, scoala, gradinita, sala de sport. Toate utilitatile necesare construirii intregului proiect precum gaz, curent, apa si canalizare sunt pozitionate pe teren. Conform PUZ-ului si certificatului de urbanism se poate construii un imobil cu urmatoarele specificatii: POT 60% CUT 2,4 Regim maxim de inaltime: S+P+3E+M/R, S+D+P+3E+M/R Inaltimea maxima admisa a cladirii, masurata la cornisa superioara sau la aticul ultimului nivel neretras, in punctul cel mai inalt, nu va depasi 16 m. Inaltimea maxima admisa a cladirii, masurata la coama acoperisului sau la aticul nivelului retras, in punctul cel mai inalt, nu va depasi 20 m. Retragerea minima fata de aliniamentul strada Rahovei = 3 mp Retragerea minima fata de limitele laterale si posterioare: cu o distanta minima egala cu jumatatea inaltimii cladirii, masurata la cornisa superioara sau atic, in punctul cel mai inalt, dar nu mai putin de 3 m. Accesul pietonal si auto se va realiza din strada Rahovei sau Aleea Selimbar. Suna acuma la numarul de telefon: 0753980216 Cod oferta TBO17133 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sibiu , Sibiu,Mihai Viteazul
439.000
23.05.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Preț negociabil Proprietatea se vinde la pretul de 51.500 euro.De vanzare teren intravilan 1015 mp in Sibiu, zona Padurea Dumbrava spre Cisnadioara, intr-o zona rezidentiala situata la circa 5 km de Sibiu, pretabil construirii unei case de vacanta sau a unei locuinte familiale. Terenul este situat intr-o zona deosebit de pitoreasca, cu o superba priveliste spre padure si spre munti. Avand o deschidere de 20 m la un drum propus spre modernizare, terenul dispune de curent electric la limita de proprietate si, conform PUD, POT maxim 20 %, CUT maxim 0,4. Suna acuma la numarul de telefon: 0744139786 Cod oferta TBO16689 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare. Curent, Apă, Canalizare, Gaz
Sibiu, Sibiu / Calea Dumbravii
51.500
27.05.2018
Mai multhomezz.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe