250 €
08.10.2017
Apratament cu 3 camere zona ciresica utilat , mobilat , inclusiv AC LA 10 min de zona CAMPUS , ideal pentru studenti , alte detalii la telefon ,wi-fi sa nu uitam
Mai mult olx.ro
2 camere
66 m²
350 €
01.08.2017
Casa dispune de: - curte 250m2 care include si garajul mare, incapator; - o camera, leaving, baie, bucatarie mobilate, utilate complet ( casa a fost locuita de noi- actualii proprietari de la momentul achizitionarii- 3 ani); - aer conditionat ( ff recent montat/achizitionat= garantie); - majoritatea electrocasnicelor sunt inca in garantie (masina de spalat, frigider); - camera centralei- centrala pe gaz ( care poate fi utilizata ca si uscator rufe/ spatuiu depozitare); Casa este situata: - la nici 2 min. de mers pe jos pana la statia de MaxiTaxi; - la 6-8 min. de mers pe jos pana in centru localitatii unde este acces la: Scoala, Gradinita, Primarie, Market, Piata Agroalimentara, Stadion, Bazin inot, Sala dansuri, Sala Forta etc. - 10 min. cu masina pana la Auchan; - la 15-20 min. cu masina pana in Constanta- Gara; - in zona linistita, strada asfaltata. Casa este libera incepand cu luna August. PS: La cele mentionate mai sus, se mai poate lasa disponibila o camera nemobilata pentru un cost suplimentar- detalii in privat.
Mai mult romimo.ro
3 camere
16 m²
250 lei
27.04.2017
Ofer pentru inchiriat 3 camere pentru 3 barbati , mobilate modest cu contorizare separata la gaz,apa si curent, baie si bucataria comune,aragaz,frigider si masina de spalat Casa este la 200m de statia de autobuz
Mai mult lajumate.ro
25 lei
19.03.2017
Vand urgent 4 huse si bumpere de aluminiu diferite pentru Samsung Galaxy S6. Doua dintre ele au functii active, alte doua sunt cu bumper de aluminiu iar ultima e de plastic dur. Se dau toate cu 80 lei sau cu 25 lei bucata. Sunt noi noute. Cer si ofer seriozitate. P.S. Cea aurie cu margine activa s-a dat.
Mai mult brx.ro
4 camere
25.000 €
30.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul localitatea Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 25000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
7 camere
330 m²
250.000 €
01.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 7 cam. in orasul loc. Cumpana.Casa este ,suprafata utila 330 mp. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din loc. Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 250000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
7 camere
350 m²
250.000 €
30.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 7 cam. in orasul localitatea Cumpana.Casa este dec ,supr. util 350 m2. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 250000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
150 m²
62.000 €
26.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul localitatea Cumpana.Casa este ,avand o suprafata utila 150 m2. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 62000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
350 €
16.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de inchiriere casa cu 3 cam. in orasul loc. Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din loc. Cumpana.Pretul de inchiriere a acestei case este de 350 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de inchiriere, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
300 €
08.06.2016
Aviatiei 1 minut metrou Aurel Vlaicu Garsoniera confort 1 DECOMANDATA , etajul 1/4 , mobilata MODERN MOBEXPERT , utilata complet , proaspat renovata. Mall-ul Promenada la 1 min si Parcul Herastrau la 10 min de mers pe jos. Tel 0723348849 Chiria este de 300 Euro / Luna Tel 0723348849 Complet mobilata si utilata: - frigider - aragaz - masina de spalat - tv - aspirator - aparat apa (cumpana) - expresor cafea (dolce gusto) - aer conditionat - geamuri de termopan - pat 1,60 - sifonier 3 usi + comoda si birou - dulap in balcon + 4 sarme pt haine - 3 dulapuri suspendate bucatarie - 1 pantofar pe hol la intrare
Mai mult lajumate.ro
5 camere
175 m²
80.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 camere in orasul localitatea Cumpana.Casa este ,suprafata 175 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 80000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
35.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa in orasul localitatea Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din loc. Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 35000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
92 m²
67.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 2 cam. in orasul loc. Cumpana.Casa este ,suprafata 92 m2. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 67000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
90.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul loc. Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 90000 lei. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
110 m²
48.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam in orasul loc. Cumpana.Casa este ,avand o suprafata utila 110 m.p.. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 48000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
120 m²
25.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam. in orasul loc. Cumpana.Casa este ,suprafata 120 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 25000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
35.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam. in orasul loc. Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 35000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
79.999 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul loc. Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 79999 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
280 m²
62.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul loc. Cumpana.Casa este ,supr. util 280 mp. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 62000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
94.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam. in orasul orasul Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din loc. Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 94000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
35.000 €
01.04.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul localitatea Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 35000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
35.000 €
10.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 camere in orasul localitatea Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 35000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
35.000 €
22.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul loc. Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 35000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
60.000 €
20.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul loc. Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vinzare a acestei case este de 60000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro