Nu s-a găsit nimic
3 camere
70 m²
440 €
27.08.2017
inchiriez apartament 3 camere pe str. Cugir, zona Aradului, cu suprafata utila de 70 mp. Este compartimentat astfel: hol acces mare, living, bucatarie mare, logie, doua dormitoare si baie. Apartamentul a fost amenajat modern, culorile folosite sunt imbinate cu bun gust, materialele folosite la renovarea integrala din 2014 sunt de calitate superioara, mobila eleganta, finisajele fiind executate de profesionisti. Beneficiaza de centrala proprie pe gaz Bosch, aer conditionat in living si dormitor, masina de spalat haine, ferestre pvc cu geam termopan la camere si tripan la logie. Apartamentul se inchiriaza, mobilat si bucataria complet utilata cu plita vitroceramica pe gaz, cuptor electric, hota, frigider, cuptor microunde, masina de spalat vase, etc.
Mai mult romimo.ro
3 camere
70 m²
440 €
24.08.2017
Persoana fizica inchiriez apartament cu 3 camere pe str. Cugir, zona Aradului, cu suprafata utila de 70 mp. Este compartimentat astfel: hol acces mare, living, bucatarie mare, logie, doua dormitoare si baie. Apartamentul a fost amenajat modern, culorile folosite sunt imbinate cu bun gust, materialele folosite la renovarea integrala din 2014 sunt de calitate superioara, mobila eleganta, finisajele fiind executate de catre profesionisti. Beneficiaza de centrala proprie pe gaz Bosch, aer conditionat in living si dormitor, masina de spalat haine, ferestre pvc cu geam termopan. Apartamentul se inchiriaza mobilat; bucataria complet utilata: plita vitroceramica pe gaz, hota, cuptor electric, cuptor cu microunde, frigider, masina de spalat vase, etc. Perioada minima de inchiriere: 1 an. Rog si ofer seriozitate!
Mai mult romimo.ro
70 m²
440 €
25.08.2017
Apartament cu 3 camere pe str. Cugir, zona Aradului, cu suprafata utila de 70 mp. Este compartimentat astfel: hol acces mare, living, bucatarie mare, logie, doua dormitoare si baie. Apartamentul a fost amenajat modern, culorile folosite sunt imbinate cu bun gust, materialele folosite la renovarea integrala din 2014 sunt de calitate superioara, mobila eleganta, finisajele fiind executate de profesionisti. Beneficiaza de centrala proprie pe gaz Bosch, aer conditionat in living si dormitor, ferestre pvc cu geam termopan la camere si tripan la logie. Apartamentul se inchiriaza partial mobilat si bucataria utilata cu plita vitroceramica pe gaz, frigider,etc Pret 440+garantie+comision
Mai mult romimo.ro
2 camere
52 m²
320 €
21.08.2017
Inchiriez apartament cu 2 camere, model semidecomandat, situat la etajul 2 in zona Calea Aradului pe strada Cugir, aproape de Mall . Apartamentul este complet mobilat si utilat . Dispune de masina de spalat, frigider, aragaz, canapele extensibile, mobilier nou . Se monteaza centrala termica in luna August . Pret : 320 euro + garantie Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro