Nu s-a găsit nimic
Apartament 2 camere nemobilat su 69 m2 baie utilata utilitati contorizate separat vedere catre crucea Caraiman , numar etaj: 4, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 69, anul constructiei: 2013
Prahova Busteni
2 camere
400
Astăzi la 14:31
Mai multpubli24.ro
Apartament 2 camere nemobilat su 69 m2 baie utilata utilitati contorizate separat vedere catre crucea Caraiman
Busteni, Prahova,Prahova,Busteni
2 camere
69 m²
400
09.07.2018
Mai multromimo.ro
Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1 sporit, situat in cartierul Unirii, zona Crucea lui Voda, intr-un imobil construit in anul 1990 , disponibil la etajul 4 din 8, cu o suprafata de 62 mp, baie, balcon. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 21096.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Piata Unirii
2 camere
62 m²
450
13.06.2018
Mai multwizmo.ro
Garsoniera de Inchiriat in Busteni zona Valea Alba . Garsoniera de Inchiriat (Garsoniera 2 camere Busteni). Garsoniera de inchiriat situata in orasul Busteni zona Valea Alba. Imobilul este amplasat intr-o zona frumoasa cu priveliste directa spre Muntii Caraiman si implicit spre Crucea Caraiman. Regimul de inaltime al imobilului: P+E+M; Garsoniera se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 40 mp. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si hol. Garsoniera este complet mobilata si utilata (bucataria dispune de plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela). Facilitati: loc de parcare. Se inchiriaza pe perioada lunga, minim un an.
Busteni ,,zona Valea Alba
2 camere
45 m²
300
25.05.2018
Mai multinfocampina.ro
Închiriere pe termen lung, 3.000 euro/luna, pentru firme, bănci, persoane juridice / fizice. Vila in Bușteni, Poiana Țapului, an construcție 2009, su=350 mp, teren 1000 mp, S+P+2E, termosistem, 9 camere, 6 băi, 2 livinguri (unul cu semineu), 2 bucătării, 2 terase panoramice. Imobilul poate fi împărțit în 4 apartamente individuale, acesta fiind mobilat și utilat complet. Subsol: bucătărie, living, 2 dormitoare (unul panoramic), baie, magazie, camera CT. Parter: living panoramic cu bucătărie complet utilată si terasă, șemineu, 1 dormitor, 2 băi, hol intrare. Etaj 1: 3 dormitoare fiecare cu balcon propriu, 2 bai, hol. Etaj 2: 2 dormitoare (unul cu balcon), 1 baie, balcon, hol. Imobilul dispune de toate utilitățile (apă curentă, canalizare, 2 fose septice, gaze, centrală termică în condensație Bosch cu boiler/puffer, curent trifazic, cablu, internet, sistem alarmă). Curte amenajată cu 4 locuri de parcare, terasată, cu gazon și brazi/pomi fructiferi la maturitate, alei și 2 terase. Accesul este facil la imobilul aflat într-o zonă liniștită, cu panoramă superbă de la Cota 1400 până la Crucea Eroilor de pe Caraiman.
Busteni , Prahova,Piatra Arsa
5 camere
350 m²
2.500
26.04.2018
Mai multlajumate.ro
Camere de lux de inchiriat la numai un minut de Castelul Cantacuzino și la două minute de centrul orașului Bușteni. Balcon cu vedere spre Crucea Caraiman sau Castelul Cantacuzino, living spațios, terasă, spațiu verde cu loc de joacă, balansoar, barbeque, în special pentru familiști. Pensiunea dispune de trei camere duble la prețul de 100 lei/cameră și de un apartament la prețul de 150 lei, toate cu grup sanitar propriu.Vila se poate inchiria integral, la cheie, cu acces la bucatarie si foisor inchis la pretul de 600 lei. Optional organizam excursii montane cu autovehicule autorizate si ghid in masivul Bucegi catre principalele obiective: Babele, Sfinx, Cabana Piatra Arsa, Cheile Zanoagei, Lacul Bolboci, Cheile Tatarului, Platou Padina, Cabana Padina, Turbaria Laptici, Pestera Ialomitei, etc.. Pentru a evita coada de la telecabina si a vizita mai multe obiective, poti suna la 0723850059 si urgent plecam pe munte..Concediu placut!!! Tarifele includ doar cazare. Bucataria Nu este pentru gatit! ! ! Aragazul serveste la prepararea de minuturi! Nu se prajeste peste! ! ! Pentru linistea celorlalti musafiri nu se permite accesul in vila a persoanelor cazate in alte locatii. Nu inchiriem grupurilor de elevi sau studenti sau grupurilor galagioase. Dupa ora 1 noaptea nu se poate asculta muzica cu volum ridicat. Interzis fumatul in vila! ! !
Busteni, Prahova / Zamora
21
30.03.2018
Mai multhomezz.ro
Inchiriez apartament la intrare in Sinaia , cu un spatiu generos si atragator , perfect pentru odihna si relaxare , vedere spre Crucea Caraiman din cele 2 dormitoare , vedere spre Busteni si DN1 din balconul din living , toate facilitatile-tv cablu,internet,frigider, masina de spalat, plita ,cuptor, vesela, acces facil din DN1 ,loc de parcare,loc de gratar in curte.Oferim si dorim seriozitate ,decenta si bun simt.Pret 190 lei/noapte.Pentru rezervare sunati cu cel putin o zi inainte. , numar etaj: 3, numar camere: 3, numar loc de parcare: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 90
Prahova Sinaia
2 camere
40
12.03.2018
Mai multpubli24.ro
Inchiriez apartament la intrare in Sinaia , cu un spatiu generos si atragator , perfect pentru odihna si relaxare , vedere spre Crucea Caraiman din cele 2 dormitoare , vedere spre Busteni si DN1 din balconul din living , toate facilitatile-tv cablu,internet,frigider, masina de spalat, plita ,cuptor, vesela, acces facil din DN1 ,loc de parcare,loc de gratar in curte.Oferim si dorim seriozitate ,decenta si bun simt.Pret 190 lei/noapte.Pentru rezervare sunati cu cel putin o zi inainte.
Sinaia, Prahova,Prahova,Sinaia
3 camere
90 m²
40
12.03.2018
Mai multromimo.ro
Garsoniera de inchiriat situata in orasul Busteni zona Valea Alba. Imobilul este amplasat intr-o zona frumoasa cu priveliste directa spre Muntii Caraiman si implicit spre Crucea Caraiman. Regimul de inaltime al imobilului: P+E+M; Garsoniera se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 40 mp. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si hol. Garsoniera este complet mobilata si utilata (bucataria dispune de plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela). Facilitati: loc de parcare. Se inchiriaza pe perioada lunga, minim un an.
Prahova
2 camere
300
22.02.2018
Mai multinfoinchirieri.ro
Garsoniera de inchiriat situata in orasul Busteni zona Valea Alba. Imobilul este amplasat intr-o zona frumoasa cu priveliste directa spre Muntii Caraiman si implicit spre Crucea Caraiman. Regimul de inaltime al imobilului: P+E+M; Garsoniera se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 40 mp. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si hol. Garsoniera este complet mobilata si utilata (bucataria dispune de plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela). Facilitati: loc de parcare. Se inchiriaza pe perioada lunga, minim un an. Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, CaTV
Prahova, Busteni, Valea Alba
2 camere
40 m²
300
22.02.2018
Mai multimobiliarevaleaprahovei.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more