Nu s-a găsit nimic
Reclamație
Garsoniera de inchiriat in Orasul Busteni cartier Zamora. Garsoniera se afla la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul 2011, intr-o zona usor accesibila atat auto cat si pietonal.Suprafata utila este de 32 mp. si este structurata astfel: camera, baie si bucatarie; Beneficiaza de urmatoarele finisaje:gresie si faianta in baie, parchet in camera si bucatarie, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan, geamuri cu deschidere oscilobatanta, usa metalica la intrare. Privelistea din balconul garsonierei incadreaza perfect tot masivul Caraiman, de la Cota 1400 pana la Crucea Caraiman. Garsoniera se prezinta intr-o stare deosebita, nuantele deschise si jocul de culori al peretilor si mobilierului creeaza starea de relaxare si confort. Se inchiriaza integral mobilata si utilata pe termen lung (minim sase luni), iar conditiile sunt urmatoarele: 1 chirie in avans si depozit de garantie. NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!!!
Prahova
1 cameră
250 €
Ieri la 8:22
Mai multinfoinchirieri.ro
Reclamație
Garsoniera de inchiriat situata in orasul Busteni zona Valea Alba. Imobilul este amplasat intr-o zona frumoasa cu priveliste directa spre Muntii Caraiman si implicit spre Crucea Caraiman. Regimul de inaltime al imobilului: P+E+M; Garsoniera se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 40 mp. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si hol. Garsoniera este complet mobilata si utilata (bucataria dispune de plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela). Facilitati: loc de parcare. Se inchiriaza pe perioada lunga, minim un an.
Prahova
2 camere
300 €
22.02.2018
Mai multinfoinchirieri.ro
Reclamație
Garsoniera de inchiriat situata in orasul Busteni zona Valea Alba. Imobilul este amplasat intr-o zona frumoasa cu priveliste directa spre Muntii Caraiman si implicit spre Crucea Caraiman. Regimul de inaltime al imobilului: P+E+M; Garsoniera se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 40 mp. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si hol. Garsoniera este complet mobilata si utilata (bucataria dispune de plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela). Facilitati: loc de parcare. Se inchiriaza pe perioada lunga, minim un an. Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, CaTV
Prahova, Busteni, Valea Alba
2 camere
40 m²
300 €
22.02.2018
Mai multimobiliarevaleaprahovei.com
Reclamație
Garsoniera de Inchiriat in Busteni zona Valea Alba . Garsoniera de Inchiriat (Garsoniera 2 camere Busteni). Garsoniera de inchiriat situata in orasul Busteni zona Valea Alba. Imobilul este amplasat intr-o zona frumoasa cu priveliste directa spre Muntii Caraiman si implicit spre Crucea Caraiman. Regimul de inaltime al imobilului: P+E+M; Garsoniera se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 40 mp. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si hol. Garsoniera este complet mobilata si utilata (bucataria dispune de plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela). Facilitati: loc de parcare. Se inchiriaza pe perioada lunga, minim un an.
Busteni ,,zona Valea Alba
2 camere
45 m²
300 €
25.05.2018
Mai multinfocampina.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe