400 €
3 camere
66 m²
1 etaj
Craiova, Dolj / 1 Mai
274 €
2 camere
53 / 50 / -
etaj 3 din 10
400 €
3 camere
75 / 75 / -
etaj 11 din 11
250 €
2 camere
50 m²
4 etaj
Craiova, Dolj / Brazda lui Novac
400 €
3 camere
etaj 11 din 11
250 €
2 camere
53 / 50 / -
etaj 1 din 4
250 €
2 camere
65 m²
etaj 6 din 7
Apartament de inchiriat in Craiova, Dolj, Calea Bucuresti, Piata Centrala (Valabila din 30/07/2019 )
350 €
2 camere
60 m²
Apartament de inchiriat in Craiova, Dolj, CIUPERCA
250 €
45 m²
Craiova, Dolj / Ultracentral
1 - 24 din 1.098 Rezultate
Cererile populare
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Craiova, Apartamente de închiriat

Constanța este un centru industrial, comercial și turistic de importanță națională. Aici se află cel mai mare port al României și cel de-al șaisprezecelea al Europei, în cadrul căruia funcționează șantierul naval, unul dintre cele mai mari după numărul vaselor construite și reparate. Din cauza job-urilor pe care le ofera acesta, multi tineri sunt in cauta de o chirie Constanta, insa acestia nu stiu unde sa gaseasca chirii Constanta si de cele mai multe ori apeleaza la agentii imobiliare cu apartamente de inchiriat Constanta.

Flatfy este un portal revolutionar de imobiliare, care aduna peste 12 000 de anunturi cu apartamente de inchiriat in Constanta. Partea cea mai buna la acest site este faptul ca este usor de folosit. Astfel, utilizatorii pot gasi foarte usor inchirieri apartamente Constanta si nu mai sunt nevoiti sa stea ore in sir pe scaun in fata monitorului. In plus, acestia pot gasi anunturi cu inchirieri Constanta direct de pe smartphone, descarcand aplicatia oficiala si cautand, spre exemplu, “ apartamente inchiriat Constanta”. Acest site vine si in avantajul celor care vor sa isi dea apartamentul spre vanzare, Flatfy facand parteneriat cu peste 300 de site-uri pe care se afla anunturi cu inchireri apartamente. Astfel, poti sa contactezi pe cineva din echipa si vei avea anuntul pe site in cel mai scurt timp si ti se va oferi asistenta oricand ai nevoie, deci nu ezita!

Turismul devine o ramură de activitate economică importantă. Datorită plasării în apropierea localităților turistice, mulți oameni descoperă și vizitează monumentele din oraș.Astfel, pe Flatfy poti cauta, de exeplu “inchiriare apartament Constanta plaja” pentru a avea acces la anunturi cu apartamente Constanta de inchiriat. Nu este de mirare faptul ca, pe site, cele mai populare cautari sunt “Constanta apartamente de inchiriat” deoarece sunt multi care vor sa isi inceapa o cariera in acest oras.

De asemenea, Constanța este un focar al comerțului și educației, acestea fiind de altfel aspecte importante ale economiei locale. Din aceasta cauza, sunt multi liceeni care termina si voi sa urmeze o facultate navala, dar nu isi permit un apartament, fie el nou sau ieftin, cu 1 camere, 2 camere sau 3 camere, asa ca imediat apeleaza la cautari cu “Constanta apartamente de inchiriat” . Esti student? Vrei sa-ti incepi cariera intr-un domeniu naval dar nu ai posibilitati? Intra pe Flatfy si, cu un singur search cu “inchiriere apartament Constanta”, poti ajunge sa fii proprietarul unui apartament de vis ieftin si rapid.

Acest site utilizează cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin utilizarea serviciilor noastre permiteți utilizarea cookie-urilor noastre. Info
Nici o problemă!