300 €
2 camere
50 m²
3 etaj
Trocadero,Anunţuri Judeţul Constanta Anunţuri Constanta
700 lei
20 m²
Constanta , Constanta,Tomis Nord
385 €
3 camere
53 m²
4 etaj
Casa de Cultura,Anunţuri Judeţul Constanta Anunţuri Constanta
450 €
3 camere
80 / 80 / -
3 etaj
250 €
2 camere
55 m²
2 etaj
Mamaia Nord,Anunţuri Judeţul Constanta Anunţuri Constanta
350 €
2 camere
48 / 48 / -
etaj 3 din 4
Constanta, zona Cazino
350 €
2 camere
etaj 2 din 8
95 €
3 camere
20 m²
1 etaj
Tomis II,Anunţuri Judeţul Constanta Anunţuri Constanta
210 €
28 m²
Kamsas,Anunţuri Judeţul Constanta Anunţuri Constanta
300 €
2 camere
50 m²
etaj 4 din 4
Constanta , Constanta,Casa de Cultura
350 €
2 camere
60 m²
3 etaj
Central,Anunţuri Judeţul Constanta Anunţuri Mamaia
450 €
2 camere
75 m²
300 €
2 camere
etaj 2 din 5
Constanta,Constanta
310 €
2 camere
Constanta,Constanta
380 €
3 camere
70 / 70 / -
4 etaj
1 - 24 din 9.896 Rezultate
Cererile populare
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Constanța, Apartamente de închiriat

Economia orasului Constanta vine mare parte din turism, mai ales pe timpul verii, aceasta oferindu-i o crestere foarte mare a resurselor. In ceea ce priveste apartamente de închiriat Constanta, ofertele de inchirieri apartamente Constanta cu o cameră incep de la aproximativ 150 de euro, cele cu 2 camere sunt aproximativ 250 de euro, iar cu 3 camere aproximativ 350 de euro. Dacă ți-ai pus întrebarea “unde pot gasi o chirie Constanta potrivita pentru mine?”, portalul Flatfy te poate ajuta!

Motorul de căutare Flatfy oferă toate posibilitătile de a găsi apartamente Constanta de inchiriat repede. Acesta colectează anunțurile de pe mai multe site-uri partenere, ajungând la un total de 12 000 de anunțuri cu apartamente de inchiriat in Constanta. Pentru a le fi mai ușor utilizatorilor, Flatfy le oferă posibilitatea acestora de a sorta cele 12 000 de anunțuri cu inchirieri Consta sau de a cauta într-o zonă specifică în funcție de alte facilitati ale acestui oraș.

Flatfy colectează anunțuri, dar acesta prezintă doar o parte dintre informații, informațiile complete putând fi văzute pe site-ul sursă. Portalul Flatfy incearcă să selecteze anunțurile și să le pună pe cele mai bune, în funcție de imagini (trebuie să existe multe imagini din exteriorul locuinței, cât și din interiorul acesteia ), descrierea de la “inchiriere apartament Constanta” trebuie să fie cât mai normală, având specificații generale despre exterior, interior, dar și alte facilităti. Prețul pentru anunturile cu chirii Constanta trebuie să fie adecvat, fără exagerări sau subestimări în privința acestuia .Titlul trebuie sa fie simplu, cum ar fi “apartamente inchiriat Constanta”.

Portalul Flatfy.ro deține un procent destul de mare de informație despre toate prețurile de închiriat a imobilelor de pe piată secundară a României. Acesta vă poate arăta cum să găsiti apartamente noi de închiriat Constanta sau date spre închiriat de către un proprietar. În plus, avantajul site-ului Flatfy.ro este faptul că poate prezenta apartamentele pe diferite zone ale Constantei.De exemplu, puteți caută apartamente aproape de mare, un cartier mărginas sau să alegeți direct o stradă din Constanta, ca de exemplu “Constanta apartamente de inchiriat Stefan cel Mare”.Utilizatorii pot filtra rezultatele în funcție de numărul de camere ( apartamente cu 1 camere, apartamente cu 2 camere sau apartamente cu 3 camere ), în funcție de preț ( astfel se pot găsi cele mai ieftine chirii Timisoara ), în funcție de zonă ( de la cele mai ieftine la cele mai scumpe ), sau în funcție de mărimea apartamentului de închiriat . Deci, dacă vrei sa cauti anunturi cu inchirieri Constanta, dar nu ai informatii despre chirii Constanta, incearca Flatfy!

Acest site utilizează cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin utilizarea serviciilor noastre permiteți utilizarea cookie-urilor noastre. Info
Nici o problemă!