Profitati acum de aceasta oferta exceptionala cu un pret foarte mic! Agentia EDIL va ofera apartament cu o camera de inchiriere, situat la etajul 6 din 9 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul MANASTUR. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Grigorescu
1 cameră
34 m²
250
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere semidecomandate in cartierul Manastur, la cateva minute de complexul Big. Apartamentul cu suprafata utila de 65 mp este situat la etajul 2 si este compartimentat intr-un living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie si hol. Apartamentul este dotat cu centala termica proprie, geam termopan, frigider, masina de spalat rufe, cuptor electric, plita pe gaz, cuptor cu microunde, televizor. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet si dispune de un loc de parcare exterior. Pentru mai multe detalii, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe strada Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
3 camere
65 m²
400
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Se inchiriaza apartament cu 2 camere, semidecomandat, in bloc nou cartierul Zorilor cu o suprafata de 48 mp compus din bucatarie deschisa cu living , dormitor, baie si hol. Apartamentul se afla intro zona rezidentiala frumoasa in apropierea magazinului Profi Str Observator. Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat si este la prima inchiriere.
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
2 camere
50 m²
480
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 1 camera in zona Ultracentrala. Apartamentul este situat intr-un imobil tip vila si are o suprafata utila de 45mp compus din 1 camera, 1 bucatarie, 1 baie si antreu. Apartamentul este finisat, mobilat si utilat modern, este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, plita electrica, frigider, Tv, wi-fi. Apartamentul este ideal pentru studenti UMF. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10
Cluj,Cluj-Napoca,Ultracentral
1 cameră
45 m²
450
Ieri la 12:27
Mai multwizmo.ro
ANIMA IMOBILIARE inchireaza apartament cu o camera langa USAMV, zona cu acces usor la mijloace de transport, foarte aproape de zona centrala.Apartamentul este situat la etajul 5, are suprafata de 46mp, compartimentat astfel; camera, bucatarie, baie, balcon, are finisaje moderne, incalzirea se face cu centrala termica proprie.Se inchireaza complet mobilat si utilat la pretul de 370 euro. ID:X5TR104EU Pret 370 EUR / luna
Cluj,Cluj-Napoca
1 cameră
46 m²
370
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Residence Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament situat la etajul 5 intr-un imobil din cartierul Marasti , zona Dorobantilor, aproape de mijloacele de transport in comun. Apartamentul are o suprafata de 90 mp si este semidecomandat, compartimentat in o bucatarie open space cu living, un dormitor, un birou, doua bai si doua balcoane inchise. Dispune de finisaje de calitate superioara, este utilat cu centrala termica proprie si aer conditionat. Se ofera spre inchiriere complet mobilat si utilat asa cum se vede in fotografii. Este ideal pentru un cuplu sau o familie si este disponibil imediat!
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
3 camere
90 m²
650
11.05.2018
Mai multwizmo.ro
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament modern, cu 3 camere in Zorilor. Apartamentul are suprafata utila de 50 mp, situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje. Este compus din 2 dormitoare spatioase, camera open scape cu bucatarie si baie. Blocul vechi din care face parte apartamentul este foarte aproape de UMF, fiind potrivit pentru studentii la medicina sau cei care profeseaza in domeniu. De asemenea este recent renovat modern, mobilat si utilat. Ideal pentru o familie, un cuplu si chiar studenti seriosi. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazine si alte puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
3 camere
50 m²
400
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
VEGO Imobiliare va propune spre vanzare un apartament de 2 camere, situat la parterul inalt al unui imobil dispus pe 3 etaje, constructie noua, din cartierul Buna Ziua.Locuinta face parte dintr-o constructie moderna, cu doar 2 apartamente pe nivel, pe o strada privata, recent asfaltata, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si a altor puncte de interes.Apartamentul dispune de o suprafata utila de 50 mp, se vinde complet finisat, mobilat si utilat modern, iar incalzirea se face cu centrala termica proprie.Compartimentarea este semidecomandata, astfel: living+bucatarie, dormitor, baie, balcon, hol.De asemenea, in pretul apartamentului este inclus un loc de parcare.Pret: 79.000 euro.ID: 222
Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua,Strada Buna Ziua
2 camere
50 m²
400
15.05.2018
Mai multwizmo.ro
Agentia imobiliara REfind va propune spre inchiriere un apartament cu 1 camera din Gheorgheni, Cluj Napoca! Apartamentul este complet mobilat si utilat iar compartimentarea este asfel: 1 hol, 1 living+ bucatarie, 1 baie! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
1 cameră
40 m²
300
16.05.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament cu o camera de inchiriat situat la etajul 1 din 4 etaje, in cartierul BUNA ZIUA. Suprafata acestuia este de 38 mp. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, finisaje moderne. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, interfon.
Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua,Mircea Zaciu
1 cameră
38 m²
300
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, decomandat, situat la etajul 7 intr-un imobil cu 11 etaje, in zona strazii Fabricii (Kaufland).Este compartimentat astfel : hol intrare, bucatarie marita prin incorporarea logiei, camara de alimente, 2 dormitoare, debara, baie, balcon inchis pe structura metalica. Dispune de boxa depozitare in subsolul imobilului, un spatiu comun de depozitare la etaj.Finisajele sunt moderne avand centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet in bucatarie si dormitoare. In apropiere gasim scoli, magazine, banci, gradinite, mijloace de transport in comun, Kaufland, 2 minute pana la Profi, Piata Marasti, 5 minute pana la Iulius Mall, Facultatea de Stiinte Economice si multe alte puncte de interes.Apartamentul este izolat exterior. Orientarea este bucatarie si 1 dormitor pe vest si al 2 dormitor pe nord. Imobilul este dotat cu lift.Pret negociabil
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
2 camere
50 m²
450
11.05.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament Ultrafinisat cu 2 camere semidecomandate, in cartierul Gheorgheni, in ansamblul rezidential Viva City. Confortul clientilor este asigurat prin calitatea inalta a standardelor de constructie, gradini private, terase panoramice, intrarea in condominium printr-un punct pazit in permanenta si existenta sistemului video de supraveghere. Apartamentul in suprafata utila de 47 mp este situat la etajul 10 din 11 si este compartimentat astfel: living, dormitor, bucatarie, baie, hol si un balcon de 10 mp. Apartamentul dispune de finisaje si mobilier de cea mai inalta calitate, electrocasnice de ultima generatie, fiind la prima inchiriere. Pretul include si un loc de parcare subteran. Ocupabil imediat. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
47 m²
450
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Local Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, decomandat, in cartierul Andrei Muresanu.Apartamentul este situat la parter intr-un bloc cu 2 niveluri, este dotat cu centrala termica proprie, aranjat modern, complet mobilat si utilat si este compartimentat astfel: bucatarie, living, dormitor si baie.In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare.Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733 361 110 - Marian Muresan!
Cluj,Cluj-Napoca,Andrei Muresanu
2 camere
60 m²
400
Ieri la 12:03
Mai multwizmo.ro
Garsoniera de vanzare in cartierul CENTRAL, in apropiere de EMAG. Suprafata garsonierei este de 23 mp si este situata la etajul 2 din 3 etaje. Garsoniera este confort 1 si este dotata cu centrala proprie, 1 baie. Aceasta are loc de parcare. Imobilul mobilat complet mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz.
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti,Calea Dorobantilor
1 cameră
23 m²
310
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va propunem spre inchiriere: apartament cu 3 camere, situat pe 2 nivele, in cartierul Grigorescu, zona TVR Cluj. Are o suprafata de 105 mp, gradina de 20mp si garaj de 15mp (pentru o masina). Compartimentarea este realizata astfel: la parter se afla un living open space impreuna cu bucataria, o baie si un hol, iar la etaj, 2 dormitoare, o baie si un hol. Dispune de centrala termica proprie, este complet mobilat si utilat. Se accepta si animale mici de companie. ID intern: IMO2220.
Cluj,Cluj-Napoca,Grigorescu
3 camere
105 m²
550
12.05.2018
Mai multwizmo.ro
Homeward Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere,52 mp, situat
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
2 camere
62 m²
400
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va prezentam o oferta exceptionala! EDIL va ofera apartament de inchiriere in CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL. Imobilul are 2 camere, situat la demisol din 3 etaje, si cu suprafata de 30 mp. Apartamentul este confort 2 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet masiv. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Periferie
2 camere
30 m²
350
Ieri la 12:27
Mai multwizmo.ro
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 4 camere, confort sporit in zona Semicentrala. Apartamentul de inchiriat are o suprafata de 100 mp, este situat la parterul unei cladiri constructie veche cu un singur etaj, compartimentat astfel: un living generos, 3 dormitoare, din care un dormitor cu baie proprie, o bucatarie, o baie pe holul apartamentului. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat modern, dotat cu centrala proprie , geamuri de termopan, parchet laminat, parcare in curtea interioara a blocului. Din apartament se iese intr-o gradina proprie de 100 mp. Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Cluj,Cluj-Napoca,Hasdeu
4 camere
100 m²
1.200
Astăzi la 15:31
Mai multwizmo.ro
Se inchiriaza apartament 2 camere, decomandat, in bloc nou P +3, la prima inchiriere, compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol, balcon. Dispune de parcare subterana cu lift. Finisaje premium, 2 televizoare, mobilier mdf, complet utilat si mobilat. Balcon 8 mp.
Cluj,Cluj-Napoca,Semicentral
2 camere
55 m²
690
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Acest apartament se diferentiaza in mod evident fata de celelalte imobile pe care le-am vazut in ultima perioada. EDIL imobiliare va ofera spre inchiriat un apartament cu o camera in Cluj-Napoca. Suprafata apartamentului este de 37mp. Apartamentul de inchiriat este decomandat alcatuit din o camera, baie, bucatarie, balcon si terasa de 25mp. Acesta este situat la etajul 3 intr-un imobil nou cu 4 etaje in Cluj-Napoca cartier Gheorgheni in zona FSPAC. Apartamentul este confort 1, acesta este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat si termopane. Imobilul este renovat si se inchiriaza mobilat clasic si modern. Esti nerabdator? Suna acum si stabileste o ora pentru a viziona acest minunat apartament.
Cluj,Cluj-Napoca,Grigorescu
1 cameră
37 m²
375
22.05.2018
Mai multwizmo.ro
Va prezentam o oferta la care raportul calitate-pret este foarte bun! EDIL va ofera apartament de inchiriere in CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL. Imobilul are 2 camere, situat la etajul 1 din 4 etaje, si cu suprafata de 48 mp. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Sud-Vest
2 camere
48 m²
500
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Residence Imobiliare va ofera spre Inchiriere un apartament situat la etajul 3 intr-un imobil nou, cu lift, din cartierul Buna Ziua ,complexul Bonjour, aproape de Oncos, magazinul Lidl si statia de autobuz. Apartamentul are o suprafata de 52 mp si este semidecomandat, compartimentat intr-un living deschis cu bucataria, un dormitor, baie si o terasa generoasa. Se ofera spre inchiriere complet mobilat si utilat si dispune de parcare subterana. Este ideal pentru un cuplu si este disponibil din 1 iulie!
Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
2 camere
58 m²
450
11.05.2018
Mai multwizmo.ro
Residence Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 etaje din cartierul Buna Ziua ,zona Grand Hotel Italia. Apartamentul are o suprafata de 55 mp si este semidecomandat, compartimentat intr-o bucatarie deschisa cu living-ul, un dormitor cu pat matrimonial, dressing, baie si doua balcoane, cu acces din ambele camere. Se ofera spre inchiriere complet mobilat modern, cu mobilier de calitate si utilat si dispune de o parcare subterana si una exterioara. Este ideal pentru un cuplu si este disponibil imediat!
Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
2 camere
59 m²
450
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Se inchiriaza apartament cu 2 camere, decomandat, in Buna Ziua, zona strazii Nicolae Tonitza. Apartamentul are o suprafata de 60 mp si este compus din dormitor, living room, bucatarie, baie si balcon. Dispune de loc de parcare in parcarea subterana a imobilului. Este disponibil imediat si se afla la prima inchiriere.
Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
2 camere
65 m²
650
22.05.2018
Mai multwizmo.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Cluj-Napoca, De inchiriat, apartament