ANG Holding va propune un superb apartament cu 2 camere situat in cartierul Capalna, in zona Aviatiei, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 1/4 intr-un imobil finalizat in anul 1980 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat, este complet mobilat si utilat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati. pret 375 € 6 €/m² Suprafata construita (m²) 62 m² Numarul de camere 2 Etaj 1 (din 4) Suprafata utila (m²): 57 Tip proprietate: apartament Compartimentare: decomandat Anul constructiei: 1980 Stare: nou Numarul de bai: 1 Imprejurimi transport public Infrastructura electricitate canalizare apa curenta Comoditati aer conditionat conducta de gaze naturale Siguranta usa blindata
Bucuresti, Sectorul 1, Aviatiei
2 camere
62 m²
375
17.04.2018
Mai multstoria.ro
renovat,mobilat is utilat modern,AC,spatios,aproape de metrou,Parc Herastrau si Promenada Mall
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Aviatiei
2 camere
55 m²
500
04.02.2018
Mai multhomezz.ro
Preț negociabil etaj 1/4,renovat,mobilat si utilat modern,spatios,aproape de metrou si Promenada Mall
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Aviatiei
2 camere
55 m²
400
23.01.2018
Mai multhomezz.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Căpâlna, De inchiriat, apartament
Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Aviatiei, zona Capalna, intr-un imobil construit in anul 1987 , disponibil la etajul 1 din 4, cu o suprafata de 60 mp, baie, balcon. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 33150.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Aviatiei
2 camere
60 m²
399
22.04.2018
Mai multwizmo.ro
Inchiriez apartament cu 2 camere decomandat, intr-un bloc recent reabilitat termic, in cartierul Aviatiei, situat la 6 minute de mers pe jos de metrou Aurel Vlaicu, pe strada Capalna, etaj 1/4. Imobilul are toate imbunatatirile, inclusiv centrala proprie de apartament, consumuri contorizate, internet, fiind mobilat si utilat complet. Se poate parca adiacent la liber. Pretul afisat de 400 euro este fix, acesta fiind si ultimul pret pentru inchiriere.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Aviatiei
2 camere
57 m²
399
25.04.2018
Mai multhomezz.ro
ANG Holding va propune un superb apartament cu 2 camere situat in cartierul Aviatiei, in zona strazii Capalna, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 2/4 intr-un imobil finalizat in anul 1985 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat, este complet mobilat si utilat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Aviatiei
2 camere
60 m²
500
06.03.2018
Mai multhomezz.ro
ANG Holding va propune un superb apartament cu 2 camere situat in cartierul Aviatiei, in zona strazii Capalna, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 2/4 intr-un imobil finalizat in anul 1985 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat, este complet mobilat si utilat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Nu Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov, Aviatiei
2 camere
60 m²
500
05.03.2018
Mai multlajumate.ro
ANG Holding va propune un superb apartament cu 2 camere situat in cartierul Aviatiei, in zona strazii Capalna, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 2/4 intr-un imobil finalizat in anul 1985 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat, este complet mobilat si utilat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati. General: Telefon Climatizare: Aer Conditionat Usa intrare: Metal Ferestre: Lemn Pardoseala: Parchet Pereti: Vopsea Lavabila Bucatarie: Mobilata Mobilat: Complet Contorizare: Apa Electrocasnice: TV Dotari imobil: Interfon Vecinatati: Transport public
Aviatiei, Bucuresti
2 camere
60 m²
500
05.03.2018
Mai multimobiliare24.ro
De inchiriat apartament 2 camere in zona Aviatiei, strada: Capalna. Apartamentul este complet utilat si mobilat modern, recent renovat, langa metroul Aurel Vlaicu si Mall Promenada. Disponibil imediat!!!
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Aviatiei
2 camere
60 m²
500
21.01.2018
Mai multhomezz.ro
NAI5901911 : inchiriere apartament Aviatiei situat in bloc de 4 etaje construit in anul 1986. Apartamentul este situat la etajul 2, are 2 camere, 1 bai , 1 balcoane, este Decomandat si are o suprafata totala de 60 mp, respectiv 54 mp suprafata utila. Ca si localizare, apartamentul este situat in zona Aviatiei , in apropiere de Capalna.
2 camere
320
14.01.2018
Mai multnaiimobiliare.ro
Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, situat in zona Aviatiei, in imediata apropiere se afla centre comerciale si beneficiezi de acces rapid spre centrul orasului. Mobilat si utilat complet, avand o suprafata de 60 mp, acest apartament se afla la parterul unui bloc cu 4 niveluri, construit in anul 1987. Cele 2 camere, grupul sanitar si bucataria deschisa sunt dispuse intr-o compartimentare tip decomandat. Grupul sanitar are finisaje de lux si mobilier sanitar modern. Livingul este luminos si amenajat cu mobilier cu design minimalist: o canapea foarte confortabila, perfecta pentru momentele cand vrei sa te relaxezi, o masuta de cafea, un suport pentru televizor si o masa unde vei putea lua pranzul sau cina. Bucataria este mobilata si complet utilata. Dormitorul are o ambianta intima si este dotat cu un pat dublu, doua noptiere discrete, un dulap incapator pentru haine. Podelele incaperilor sunt acoperite cu parchet elegant, iar ferestrele sunt decorate cu perdele si draperii cu ajutorul carora vei putea controla intensitatea luminii naturale care patrunde in interiorul apartamentului. Pretul de inchiriere este de 500 euro/luna. Conditii de inchiriere: o luna de chirie in avans + o luna garantie. Aceasta oferta apartine companiei Galaxy Imob Pentru mai multe detalii sau oferte similare, va rugam sa ne contactati. CONTACT NON STOP Monica Nicolau – Galaxy Imob Telefon: Email: ***
Bucuresti
2 camere
60 m²
500
22.02.2017
Mai multgalaxyimob.ro