Inchiriez apt. 4 camere pe strada Gen. Grigore Balan. Suprafata este de 100 mp, etaj 4, izolat, foarte luminos, compartimentat astfel: hol & bucatarie & living open space de aprox 50 mp, 1 dormitor cu pat matrimonial, 1 camera pt copii, 1 camera transformata in dressing (cu bara tractiuni in tavan), baie cu cabina de dus. Apt. a fost complet renovat, mobilat si utilat modern la final de 2014. Acces rapid la 2 gradinite, scoala (Sc. Gen. nr. 6 e vizavi), magazine, farmacii. Loc de parcare unde incap chiar 2 masini. Apt. se inchiriaza complet mobilat si utilat. Fara comisioane la agentii. Garantie platita in avans in valoare de 500 eur. Mai multe detalii sau poze prin telefon / whatsapp.
Bistrita, Bistrita-Nasaud / Stefan cel Mare
4 camere
100 m²
430
20.03.2018
Mai multhomezz.ro
Apartament de două camere (55m2) renovat recent cu două camere cu intare separată, cu două balcoane pentru 1-5 persoane.
Sfântu Gheorghe, str. Grigore Balan, nr. 43, et. 3
50 lei
22.02.2018
Mai multtravelminit.ro
Inchiriem apartament 2 camere decomandat, zona Grigore Balan, complet mobilat si cu toate dotarile, etaj 3
Bistrita, Bistrita-Nasaud / Central
2 camere
50 m²
155
15.01.2018
Mai multhomezz.ro
Compania Sedako Group are 20 de ani de experienta pe piata imobiliara din Timisoara. Va asiguram servicii de calitate in efortul dvs. de a selecta cea mai avantajoasa oferta din piata imobiliara locala. Fara balcon Metro 2, Auchan Nord, Selgros, Coca - Cola, Flextronic "Ansamblul Rezidential ,,IRIS 3" SEDAKO GROUP- EXCLUSIVITATE, apartament cu 3 camere de inchiriat, in zona de Nord, ansamblul Rezidential ,, IRIS 3", suprafata utila ap.74 .mp, living deschis cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai - ambele cu vana, mobilat si utilat, usa metalica la intrare, videointerfon, centrala termica proprie, sistem de climatizare in living, tv, combina frigorifica.Plata chiriei se face lunar + garantie.Perioada de inchiriere de minim 12 luni.Nu sunt acceptate de catre proprietar: animalele de orice rasa/ talie, doamne/domnisoare de companie, studenti. In pretul chiriei lunare este inclus si un loc de parcare privat. Comision intyermediere inchiriere = 50% + tva, raportat la valoarea chiriei lunare. Pentru mai multe informatii, brokerul imobiliar va sta la dispozitie: Puiu Balan, tel.: , e-mail: Comision: 50%+ tva Apartament disponibil din data de 20.06.2018
Timisoara, zona Torontalului
3 camere
92 m²
450
11.06.2018
Mai multimobiliare.ro
Oferta inchiriere garsoniera Panduri Galaxyimob va propune spre inchiriere o garsoniera cu suprafata de mp 35 utili,compusa din camera ,hol , baie si buctarie cu gresie si faianta,balcon , situat la etajul 2 al unui bloc cu 10 nivele . Garsoniera este mobilata si utilata , conectata la internet ( cablu si wireless) , aer conditionat , masina de spalat rufe , hota , frigider . Garsoniera dispune de balcon inchis, usa metalica , ,scara de bloc ingrijita.In imediata vecinatate a blocului se regasesc statiile de RATB si tramvai . In zona sunt magazine (Mega Image), Carrefour, Digi 24 , scoli si gradinite Pretul de inchiriere este de 260 EURO /luna usor negociabil. Proprietarul solicita la semnare contractului contravaluare unei luni de garantie + o luna de chirie Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON STOP- Balan Tiberiu.
Bucuresti
1 cameră
35 m²
260
03.06.2018
Mai multgalaxyimob.ro
Oferta inchiriere apartament 2 camere ,decomandat zona Unirii Galaxyimob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere decomandat , cu suprafata de 65 mp utili,compus din living, camera matrimoniala ,hol ,bucatarie baie cu gresie si faianta,balcon , situat la etajul 5 al unui bloc cu 6 nivele , anul constructiei fiind 1989 (bloc construit pe bile , rezistent la cutremur de 9 grade ), amplasat intr-o zona foarte linistita in apropiere de Fantani. Apartamentul este mobilat si utilat complet, mobilier lemn masiv, canapele piele, sauna clasica, cabina dus cu baie de abur, masina spalat rufe, 3 tv, 2 aer conditionat, mini sistem audio hi-fi, internet de mare viteza, interfon cu video, paza. Apartamentul dispune de balcon deschis , usa metalica , ferestre pe structura PVC cu geamuri termopan ,spatii de depozitare ,scara de bloc ingrijita cu camera video si lift nou. In imediata vecinatate a blocului se regasesc statiile de RATB , tramvai ,dar si metrou Unirii ( 3 minute de mers pe jos) Foarte aproape de Palatul Parlamentului. Pretul de inchiriere este de 650 EURO /luna . Proprietarul solicita la semnare contractului contravaluare unei luni de garantie + o luna de chirie Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON STOP- Balan Tiberiu.
Bucuresti
2 camere
65 m²
650
03.06.2018
Mai multgalaxyimob.ro
Oferta inchiriere garsoniera Grivita Galaxyimob va propune spre inchiriere o superba garsoniera, cu suprafata de 32 mp utili, compus din bucatarie , camera matrimoniala , hol , baie cu gresie si faianta,balcon ,situat la etajul 1 al unui bloc cu 10 nivele , anul constructiei fiind 1985 , amplasat intr-o zona foarte linistita in apropiere de metrou Grivita Garsoniera este mobilata si utilata modern , conectata la internet ( cablu si wireless) , televizor , frigider ,cuptor electric cu microunde , aragaz, AC ; Garsoniera dispune de balcon , usa metalica ,spatii de depozitare,scara de bloc ingrijita cu camera video si lift. In imediata vecinatate a blocului se gasesc statiile de RATB , tramvai ,dar si metrou Basarab ( 5 minute de mers pe jos) , Gara de nord ( 10 minute de mers pe jos ). Pretul de inchiriereeste de 360 EURO usor negociabil. Proprietarul solicita la semnarea contractului contravaluare unei luni de garantie o luna de chirie. Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON STOP-0774002751 Balan Tiberiu.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Grivita
1 cameră
32 m²
360
09.06.2018
Mai multhomezz.ro
Oferta inchiriere garsoniera decomandata zona Grozavesti Galaxyimob va propune spre inchiriere o garsoniera , cu suprafata de 40 mp utili,compusa din camera ,hol , baie si buctarie cu gresie si faianta , situata la etajul 3 al unui bloc cu 10 nivele , anul constructiei fiind 2016, amplasata intr-o zona foarte linistita. Garsoniera este mobilata si utilata , conectata la internet ( cablu si wireless) , televizor , aer conditionat , masina de spalat rufe , hota , frigider , aragaz , centrala proprie ,cuptor electric . In prezent garsoniera este in proportie de 90% mobila si utilata, iar pana momentul inchirierii aceasta urmand a fi echipata complet. Garsoniera dispune de usa metalica ,balcon deschis, ferestre pe structura PVC cu geamuri termopan ,scara de bloc ingrijita paza + camere video .In imediata vecinatate a blocului se regasesc statiile de RATB, tramvai ,dar si metrou Grozavesti ( 5 minute de mers pe jos) .In apropiere se regasesc parcuri , terase , restaurante si spatii pentru recreere . Pretul de inchiriere este de 320 EURO /luna Proprietarul solicita la semnare contractului contravaluare a doua luni de garantie + o luna de chirie Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON STOP- Balan Tiberiu.
Bucuresti
1 cameră
40 m²
320
06.06.2018
Mai multgalaxyimob.ro
Oferta inchiriere apartament 2 camere zona Crangasi Galaxyimob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere , cu suprafata de 60 mp utili, compus din bucatarie , living cu canapea extensibila de 3 persoane , camera matrimoniala cu pat de 200/220 ,2 holuri , baie cu gresie si faianta ( necesita mici reparatii suportate de proprietar ) ,balcon deschis ,situat la etajul 7 al unui bloc cu 10 nivele , anul constructiei fiind 1980 , amplasat intr-o zona foarte linistita vis a vis de sectia de politie din Crangasi. Apartamentul este mobilat si utilat decent , conectat la internet ( cablu si wireless) , televizor , frigider ,cuptor electric cu microunde , aragaz. Apartamentul dispune de balcon deschis , usa metalica ,spatii de depozitare,scara de bloc ingrijita cu camera video si lift. In imediata vecinatate a blocului se gasesc statiile de RATB , tramvai 41 ( la scara blocului ,dar si metrou Crangasi ( 5 minute de mers pe jos) Pretul de inchiriereeste de 320 EURO usor negociabil. Proprietarul solicita la semnarea contractului contravaluare unei luni de garantie + o luna de chirie. Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON STOP- Balan Tiberiu.
Bucuresti
2 camere
60 m²
320
06.06.2018
Mai multgalaxyimob.ro
OFERTA EXCLUSIVA. Oferta inchiriere apartament 3 camere zona Pacii decomandat Galaxyimob va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere , cu suprafata de 85 mp utili,compus din 2 camere matrimoniale ,living mare ,hol , baie si bucatarie cu gresie si faianta,balcon tip terasa , sitat la etajul 7 unui bloc cu 10 nivele , amplasat intr-o zona foarte linistita. Apartamentul este mobilat modern , conectat la internet ( cablu si wireless) , televizor (in fiecare camera) , aer conditionat (in fiecare camera ) , masina de spalat rufe , hota , frigider . Apartamentul dispune de usa metalica , ferestre pe structura PVC cu geamuri termopan , cada ,instalatie sanitara electrica recent schimbate,centrala proprie , scara de bloc imediata vecinatate a blocului se regasesc statiile de RATB , tramvai ,dar si metrou Pacii ( 5-6 minute de mers pe jos) . In zona se gasesc magazine (Mega Image, Carrefour), parcuri ,Sali de fitness , etc. Pretul de inchiriere este de 500 EURO luna. Proprietarul solicita la semnare contractului contravaluare unei luni de garantie + o luna de chirie. Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON STOP- Balan Tiberiu.
Bucuresti Sectorul 6
85 m²
500
09.06.2018
Mai multolx.ro
OFERTA EXCLUSIVA. Oferta inchiriere apartament 3 camere zona Pacii decomandat Galaxyimob va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere , cu suprafata de 85 mp utili,compus din 2 camere matrimoniale ,living mare ,hol , baie si bucatarie cu gresie si faianta,balcon tip terasa , sitat la etajul 7 unui bloc cu 10 nivele , amplasat intr-o zona foarte linistita. Apartamentul este mobilat utilat modern , conectat la internet ( cablu si wireless) , televizor (in fiecare camera) , aer conditionat (in fiecare camera ) , masina de spalat rufe , hota , frigider . Apartamentul dispune de usa metalica , ferestre pe structura PVC cu geamuri termopan , cada ,instalatie sanitara/electrica recent schimbate,centrala proprie , scara de bloc ingrijita.In imediata vecinatate a blocului se regasesc statiile de RATB , tramvai ,dar si metrou Pacii ( 5-6 minute de mers pe jos) . In zona se gasesc magazine (Mega Image, Carrefour), parcuri ,Sali de fitness , etc. Pretul de inchiriere este de 500 EURO /luna. Proprietarul solicita la semnare contractului contravaluare unei luni de garantie o luna de chirie. Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON STOP- Balan Tiberiu. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Pacii
3 camere
85 m²
500
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Oferta inchiriere apartament 2 camere decomandat zona Gorjului Galaxyimob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere , cu suprafata de 73 mp utili,compus din 2 camere ,hol , baie si buctarie cu gresie si faianta,balcon , situat la etajul 2 al unui bloc cu 4 nivele , anul constructiei fiind 2014 , amplasat intr-o zona foarte linistita. Apartamentul este mobilat si utilat modern , conectat la internet ( cablu si wireless) , televizor , aer conditionat ( nu este montat dar in caz ca este nevoie se poate monta) , masina de spalat rufe , hota , frigider ,aragaz ,cuptor . Apartamentul dispune de balcon, usa metalica , ferestre pe structura PVC cu geamuri termopan ,scara de bloc ingrijita cu interfon si camera video.In imediata vecinatate a blocului se regasesc statiile de RATB , tramvai ,dar si metrou Gorjului ( 6 minute de mers pe jos) . In zona sunt magazine (Mega Image), LIDL. Pretul de inchiriere este de 380 EURO /luna usor negociabil. In pret este inclus contractul ANAF. Proprietarul solicita la semnare contractului contravaluare unei luni de garantie + o luna de chirie Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON STOP- Balan Tiberiu.
Bucuresti
2 camere
73 m²
380
04.06.2018
Mai multgalaxyimob.ro
Oferta inchiriere garsoniera Politehnica Park Residence Galaxyimob va propune spre inchiriere o garsoniera de 1 camera , cu suprafata de 37 mp utili,compusa din camera ,hol , baie si buctarie cu gresie si faianta,balcon , situata la etajul 3 a unui bloc cu 8 nivele , anul constructiei fiind 2017 , amplasat intr-o zona foarte linistita. Garsoniera este mobilata modern cu finisaje si mobila premium ( MOBEXPERT), conectata la internet ( cablu si wireless) , televizor , aer conditionat , masina de spalat rufe , hota , frigider . Apartamentul dispune de balcon deschis , usa metalica din metal cu system de inchidere automat,antiefractie, , ferestre pe structura PVC cu geamuri termopan ,scara de bloc ingrijita.In imediata vecinatate a blocului se regasesc statiile de RATB 105 , tramvai 1/11/35 ( la 5 minute de mers pe jos ,dar si metrou Grozavesti ( 5 minute de mers pe jos) . Complexul este situat intr-o zona linistita, limitrofa parcului Politehnica, ferita de aglomeratia capitalei Pretul de inchiriere este de 345 EURO /luna usor negociabil. Proprietarul solicita la semnare contractului contravaluare unei luni de garantie + o luna de chirie Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON STOP- Balan Tiberiu.
Bucuresti
1 cameră
37 m²
345
05.06.2018
Mai multgalaxyimob.ro