Avem apartamentul perfect pentru tine! Iata si motivele:- Este complet mobilat si utilat .- Are un aer foarte calduros si primitor!- Parcare subterana- Este calduros iarna, izolat termic exterior, termopane de buna calitate si balcon inchis!Situat la etajul 3 din 11, beneficiaza de serviciu curatenie scara, supraveghere video si interfon. La doar 5 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Costin Georgian, RATB la 50 m, accesul catre centrul orasului se face foarte rapid si usor. Mega Image, farmacie, si alte utilitati se afla la doar 50m.Vino la o vizionare sa te convingi, suntem siguri ca te vei indragosti pe loc!
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Morarilor,Strada Baia de Arama,1
3 camere
90 m²
590
21.11.2017
Mai multwizmo.ro
Ansamblu rezidențial Apartament cu 2 camere de închiriat în București, pe strada Baia de aramă, construcție nouă, doua lifturi, garaj subteran și boxă, urbanizație cu loc de joacă pentru copii, semi-mobilat, echipat cu aer condiționat.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Basarabia
2 camere
60 m²
350
07.07.2018
Mai multhomezz.ro
Apartament cu 2 camere de închiriat în București, pe strada Baia de aramă, construcție nouă, doua lifturi, garaj subteran și boxă, urbanizație cu loc de joacă pentru copii, semi-mobilat, echipat cu aer condiționat.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Basarabia
2 camere
60 m²
350
30.06.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament cu 2 camere de închiriat în București, pe strada Baia de aramă, construcție nouă, doua lifturi, garaj subteran și boxă, urbanizație cu loc de joacă pentru copii, semi-mobilat, echipat cu aer condiționat. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Basarabia
2 camere
60 m²
350
09.06.2018
Mai multlajumate.ro
Apartament cu 2 camere de închiriat în București, pe strada Baia de aramă, construcție nouă, doua lifturi, garaj subteran și boxă, urbanizație cu loc de joacă pentru copii, semi-mobilat, echipat cu aer condiționat. Specificatii
Basarabia
2 camere
65 m²
350
07.06.2018
Mai multtitirez.ro
Apartament cu 2 camere de închiriat în București, pe strada Baia de aramă, construcție nouă, doua lifturi, garaj subteran și boxă, urbanizație cu loc de joacă pentru copii, semi-mobilat, echipat cu aer condiționat.
Basarabia, Bucuresti
2 camere
60 m²
350
07.06.2018
Mai multimobiliare24.ro
Apartament cu 2 camere de închiriat în București, pe strada Baia de aramă, construcție nouă, doua lifturi, garaj subteran și boxă, urbanizație cu loc de joacă pentru copii, semi-mobilat, echipat cu aer condiționat.
Bucuresti
2 camere
60 m²
350
10.06.2018
Mai multanuntimobiliar.ro
Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, confort lux, situat in cartierul Costin Georgian, zona Baia De Arama, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la etajul 2 din 8, cu o suprafata de 65 mp, baie, balcon. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 42753.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Titan
2 camere
65 m²
340
07.06.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament situat in zona de Est a Bucurestiului – strada Baia de Arama, nr, 1, complex residential Vivenda - Hercesa. Accesul catre si dinspre locatie se realizeaza extrem de usor cu masina proprie sau cu mijloacele de transport in comun. Complexul rezidential Vivenda este situat in imediata apropiere a parcurilor Morarilor, IOR, National. In imediata apropiere a locatiei, se afla statia de metrou Cotin Georgian dar si numeroase puncte de interes –(Mega Mall, Cora Pantelimon, Auchan, Mega Image, Lidl), spitale si scoli, sucursale bancare, cafenele si restaurante, etc. Apartamentul oferit spre inchiriere are o suprafata totala de 62mp, si este compus din: living-room, dinning, bucatarie, dormitor, baie, debara. Apartamentul beneficiaza de loc de parcare la subteran si boxa. Apartamentul dispune de bucatarie complet mobilata si utilata (plita, cuptor, combina frigorifica, etc.) iar finisajele sunt de cea mai buna calitate incluzand aer conditonat in fiecare camera si centrala termica proprie. Apartamentul se mobileaza la cerere tocmai pentru a da liber imaginatiei fiecarui client.
Sector 2, Bucuresti,Bucuresti,Sector 2
2 camere
62 m²
450
21.03.2018
Mai multromimo.ro
Apartament situat in zona de Est a Bucurestiului – strada Baia de Arama, nr, 1, complex residential Vivenda - Hercesa. Accesul catre si dinspre locatie se realizeaza extrem de usor cu masina proprie sau cu mijloacele de transport in comun. Complexul rezidential Vivenda este situat in imediata apropiere a parcurilor Morarilor, IOR, National. In imediata apropiere a locatiei, se afla statia de metrou Cotin Georgian dar si numeroase puncte de interes –(Mega Mall, Cora Pantelimon, Auchan, Mega Image, Lidl), spitale si scoli, sucursale bancare, cafenele si restaurante, etc. Apartamentul oferit spre inchiriere are o suprafata totala de 62mp, si este compus din: living-room, dinning, bucatarie, dormitor, baie, debara. Apartamentul beneficiaza de loc de parcare la subteran si boxa. Apartamentul dispune de bucatarie complet mobilata si utilata (plita, cuptor, combina frigorifica, etc.) iar finisajele sunt de cea mai buna calitate incluzand aer conditonat in fiecare camera si centrala termica proprie. Celelalte camere nu sunt mobilate tocmai pentru a da liber imaginatiei fiecarui client.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Morarilor
2 camere
62 m²
450
22.03.2018
Mai multhomezz.ro
Apartament situat in zona de Est a Bucurestiului – strada Baia de Arama, nr, 1, complex residential Vivenda - Hercesa. Accesul catre si dinspre locatie se realizeaza extrem de usor cu masina proprie sau cu mijloacele de transport in comun. Complexul rezidential Vivenda este situat in imediata apropiere a parcurilor Morarilor, IOR, National. In imediata apropiere a locatiei, se afla statia de metrou Cotin Georgian dar si numeroase puncte de interes –(Mega Mall, Cora Pantelimon, Auchan, Mega Image, Lidl), spitale si scoli, sucursale bancare, cafenele si restaurante, etc. Apartamentul oferit spre inchiriere are o suprafata totala de 62mp, si este compus din: living-room, dinning, bucatarie, dormitor, baie, debara. Apartamentul beneficiaza de loc de parcare la subteran si boxa. Apartamentul dispune de bucatarie complet mobilata si utilata (plita, cuptor, combina frigorifica, etc.) iar finisajele sunt de cea mai buna calitate incluzand aer conditonat in fiecare camera si centrala termica proprie. Celelalte camere nu sunt mobilate tocmai pentru a da liber imaginatiei fiecarui client. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Morarilor
2 camere
62 m²
450
21.03.2018
Mai multlajumate.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more