Reclamație
350 €

Apartament modern 2 camere zona Obor / Avrig ( Metrou )

Bucuresti,Sector 2
Agentia noastra va ofera spre inchiriere un apartament format din 2 camere, utilat si mobilat complet, amplasat in zona Obor , langa Primaria Sectorului 2 Apartamentul este amplasat stradal,intr-un bloc reabilitat . Este situat la etajul 8 al unui bloc construit in anul 1981, ce contine P+10E. Pentru amenajarea apartamentului au fost folosite numai finisaje de calitate premium. Dispune de : Aer Conditionat . In aproprierea imobilului se gasesc cu usurinta mijloace de transport in comun. Vecinatati: M Obor ( 5-6 minute ) , Kaufland , Veranda Pret: 350 EUR/luna. Metoda de plata este cea clasica, respectiv 1+1 (luna in curs si garantie). Pentru mai multe detalii referitoare la proprietatile noastre, nu ezitati sa ne contactati
Reclamație
250 €

Garsoniera mobilata complet zona Iancului - Avrig / Metrou

Bucuresti,Sector 2
Agentia noastra va ofera spre inchiriere o garsoniera moderna amplasata in zona Iancului Este situata la etajul 1 al unui bloc construit in anul 1979 ce contine p+10E. Compartimentare : decomandata Se prezinta mobilata si utilata complet. Pret: 250 euro / luna . Metoda de plata este cea clasica, respectiv 1+1 (luna in curs si garantie). Va asteptam la o vizionare, in caz ca sunteti interesati de oferta noastra.
Reclamație
500 €
2 camere
58 m²

Apartament de închiriat cu 2 camere, 58 mp, București (492UDB)

Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Avrig
Apartament 2 camere zona obor-aleea avrig inchiriez apartament 2 camere mobilat,etj 4/7 zona obor aleea avrig, an constructie 2013
Reclamație
299 €

New!! #chiar la metrou piata iancului - avrig

Bucuresti,Sector 2
Garsoniera cu BALCON, decomandata (din hol accesul se face in fiecare camera) in suprafata de 35 de mp utili (plus balcon - 3,25 mp). Garsoniera este CHIAR vizavi de METROU, complet mobilata si utilata cu: frigider, masina de spalat, cuptor si plita pe gaz, aer conditionat, avand de asemenea acces la cablu TV si internet wireless. Aceasta se afla intr-o zona linistita, cu acces facil catre Piata Obor, Veranda Mall, Mega MALL - la 10 min de mers pe jos. Supermaketuri in imediata apropiere a imobilului: Mega Image NON-STOP, Carrefour Market, Profi. Fara animale de companie. Vecinatati: Ferdinand, Dimitrov, Iulia Hasdeu, KFC, Veranda Mall, Mega Mall, Stefan cel Mare, Muncii, Decebal, Mosilor, Autogara CDI Ritmului.
Reclamație
330 €

# Garsoniera >> Fix la Metrou Iancului - str Avrig - Lux

Bucuresti,Sector 2
Garsoniera de închiriat chiar vizavi de Metrou iancului, complet renovata cu finisaje de Lux. Garsoniera se afla la 1 min de METROU, tramvai și autobuz. în apropiere se afla marketuri, banci, farmacii, la 10 minute de Piata obor și Mega MALL. internet fibra optica și cablu TV. Mobila și electrocasnice noi, etaj 7/10 cu 2 lifturi. Vecinatati: Dimitrov Obor, Iulia Hasdeu, Ferdinand, KFC, Veranda Mall, Mega Mall, Stefan cel Mare, Muncii, Decebal, Mosilor, Autogara CDI Ritmului, Vatra Luminoasa.
Reclamație
299 €

>> Fix metrou iancului - intermacedonia - avrig

Bucuresti,Sector 2
Garsoniera etaj 4/10 cu BALCON, decomandata (din hol accesul se face in fiecare camera) in suprafata de 31 de mp utili (plus balcon - 3,25 mp). Garsoniera este CHIAR vizavi de METROU, complet mobilata si utilata cu: frigider, masina de spalat, cuptor si plita pe gaz, aer conditionat, avand de asemenea acces la cablu TV si internet wireless. Aceasta se afla intr-o zona linistita, cu acces facil catre mijloacele de transport in comun (3 min de mers pe jos): - METROU Piata Iancului - tramvaiele: 1,10, 14, 34, 46, 55 - troleibuzele: 69 si 85 - autobuzele: 135, 311, 330, 335 Piata Obor - la 10 min de mers pe jos. Supermaketuri in imediata apropiere a imobilului: Mega Image NON-STOP, Carrefour Market, Profi. Conditii: nu accepta animale de companie. Vecinatati: Ferdinand, Dimitrov, Iulia Hasdeu, KFC, Veranda Mall, Mega Mall, Stefan cel Mare, Muncii, Decebal, Mosilor, Autogara CDI Ritmului.
Reclamație
480 €
3 camere

Iancului, metrou Pta Iancului, Avrig, bloc reabilitat

Bucuresti,Sector 2
Exces Imobiliare Iancului va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere in zona Iancului, etaj 2/8, decomandat, renovat, gresie, faianta, parchet, termopan, mobilat si utilat complet, 2 AC, 2 grupuri sanitare, zona linistita, scara curata, liber, apropiere metrou Pta Iancului,Obor,Ferdinand,Mega Mall, parc
Reclamație
300 €

Metrou Iancului garsoniera SUPERBA Avrig Elev Stefanescu

Bucuresti,Sector 2
Bun gasit! Daca ati ajuns in aceasta pagina de prezentare, va felicit, sunteti pe cale sa descoperiti o garsoniera altfel, una cum nu veti mai gasi sa-i semene. Imaginati-va doar ca puteti locui intr-o incapere simpla si eleganta, in care sa va puteti gasi linistea iar momentele petrecute sa fie ca o vacanta continua. 5 min de mers pe jos pana la Metrou, distanta reala! Poze REALE, nu cu titlu de prezentare, se inchiriaza exact ca in poze! Garsoniera corespunde dpdv tehnic si estetic celor mai exigente gusturi, singura oferta de gen! Are BALCON inchis si este situata la parterul unui bloc foarte curat, civilizat, pe o strada (str. Elev Stefanescu) foarte cautata datorita linistii si apropierii de Metrou. Vecinatati: Diham, Bdul Chisinau, Mega MALL, Vatra Luminoasa, Ferdinand, Mall Veranda Obor, Pantelimon, Hasdeu, Dimitrov.
Reclamație
335 €

Fix la metrou piata iancului str Avrig Intermacedonia

Bucuresti,Sector 2
Garsoniera spatioasa si luminoasa, Etaj 7/10, in zona Piata Iancului, la jumatate de minut de metrou, proaspat renovata si complet mobilata lux IKEA. Finisaje de calitate: parchet, gresie, faianta, compartimentare OPEN-SPACE, aer conditionat. Canapea extensibila IKEA cu lada depozitare, mobilier de living si bucatarie pe comanda, obiecte sanitare noi, plita si cuptor cu gaz incorporate, cuptor cu microunde, frigider, masina de spalat, fier de calcat, uscator de rufe. Sunt incluse accesoriile de bucatarie necesare: farfurii, tacamuri, cratite, etc. Garsoniera dispune de geamuri termopan cu 5 camere si usa metalica la intrare, spatiul util fiind sporit prin inglobarea balconului si a bucatariei in camera de locuit. Spatiu generos de depozitare, atat in bucatarie si living, cat si intr-un dulap IKEA cu oglinzi situat in holul de la intrare. Blocul este curat, civilizat, dispune de doua lifturi, este proaspat renovat la interior si dispune de sistem de supraveghere video la intrare, fiind locuit in majoritate de persoane tinere. Zona verde, situata in planul 2 fata de bulevard, ferita de zgomot, in imediata apropiere a statiilor de transport in comun si METROU din Piata Iancului. Vecinatati: Dimitrov Obor, Iulia Hasdeu, Ferdinand, KFC, Veranda Mall, Mega Mall, Stefan cel Mare, Muncii, Decebal, Mosilor, Autogara CDI Ritmului, Vatra Luminoasa.
Reclamație
350 €

apartament 2 camere amplasat in zona Obor/Avrig

Bucuresti,Sector 2
Agentia noastra va ofera spre inchiriere un apartament format din 2 camere, utilat si mobilat complet, amplasat in zona Obor-Avrig ( Primaria Sectorului 2 ) Apartamentul este amplasat stradal,intr-un bloc reabilitat . Este situat la etajul 7 al unui bloc construit in anul 1985, ce contine P+10E. Pentru amenajarea apartamentului au fost folosite numai finisaje de calitate premium. Dispune de : Aer Conditionat . In aproprierea imobilului se gasesc cu usurinta mijloace de transport in comun. Vecinatati: M Obor , Kaufland , Veranda Pret: 350 EUR/luna. Metoda de plata este cea clasica, respectiv 1+1 (luna in curs si garantie). Pentru mai multe detalii referitoare la proprietatile noastre, nu ezitati sa ne contactati
Reclamație
400 €
2 camere

Inchiriez apartament 2 camere,Obor,5 min metrou,Aleea Avrig,5 min metrou Obor,

Bucuresti,Sector 2
Inchiriez apartament 2 camere,Obor,5 min metrou,Aleea Avrig,5 min metrou Obor,semidecomandat,suprafata aprox. 54 m2,etaj 6/10,complet mobilat si utilat(g+f+p+t+um). Dotari: Balcon mare inchis in termopan,televizor led,plita,cuptor cu microunde,combina frigorifica,masina de spalat,hota.
Reclamație
53.500 €
2 camere

Apartament 2 camere Obor/Avrig

Bucuresti,Sector 2
ACD IMOSTORE va propune un apartament de doua camere situat pe strada Avrig, foarte aproape de zona Obor sau Ferdinand. Apartamentul este spatios, situat la etajul 6, este decomandat . Imobilul a fost construit in anul 1963. In zona sunt parcuri, scoli, centre comerciale in apropiere statiile de metrou Obor si Iancului. Dispune de imbunatatiri precum termopane, gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet lemn si multiple spatii de depozitare, mobilat si utilat. Acest apartament se vinde prin intermediul agentiei ACD Imostore Concept si are pretul de 53.500 euro. Pentru detalii va rugam sa ne apelati la 0727 739 090 sau ***. ( cod acd6454 )
Reclamație
320 €
2 camere

Avrig - Ferdinand

Bucuresti,Sector 2
Ofer apre inchiriere apartament 2 camere semidec.,etaj 3/10 ,suprafata 55 mp. ,gresie,faianta ,parchet ,termopan ,mobilat si utilat complect ,bloc civilizat stradal pe str.Avrig ,aproape de bd. Ferdinand . In apropiere gradinite ,scoli ,parcuri ,mijloace de transport si metrou . Pret 320 euro 1 + 1 Tel. 0729207807 agentie
Reclamație
550 €
3 camere
70 m²

Apartament de închiriat cu 3 camere, 70 mp, București (8LJH8H)

Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Avrig
Apartament de inchiriat, 3 camere, central, zona ferdinand-mihai bravu - cu contract inregistrat la administratia financiara, apartament 3 camere, etaj 3/8, semidecomandat, complet renovat, baie si wc de serviciu, spalatorie separata, complet mobilat si utilat( masina de spalat, aragaz inox, combina frigorifica, aer conditionat, cuptor cu microunde, televizoare led) usi interioare schimbate, usa metalica, tamplarie termopan, parchet clasic fag, gresie si faianta noi, cu vedere la spatiu verde, in apropiere de mega image, carrefour, piata obor, liceul iulia hasdeu, sc. generala 56, la 15 min. de mers pe jos pana la universitate, vecini si vecinatatati linistite.
Reclamație
340 €

Garsoniera moderna zona Iancului/Metrou(Avrig)

Bucuresti,Sector 2
ID:BA021118 Agentia noastra va ofera spre inchiriere o garsoniera moderna amplasata in zona Iancului/Avrig . Este situata la etajul 1 al unui bloc construit in anul 1981 ce contine p+10E. Pentru amenajarea garsonierei au fost folosite numai finisaje de calitate premium. Se prezinta mobilata si utilata complet. Dispune de : Smart Tv,Hota,Canapea exetensibila tip pat(saltea 160x200) Pret:340 euro/luna (Usor negociabil ) Metoda de plata este cea clasica, respectiv 1+1 (luna in curs si garantie). Va asteptam la o vizionare, in caz ca sunteti interesati de oferta noastra.
Reclamație
420 €
2 camere

Iancului Avrig

Bucuresti,Sector 3
Va propunem spre inchiriere un apartament de doua camere, semidecomandat, situat la etajul6,complet mobilat ,gata pentru mutare imediata, compus din: living , dormitor matrimonial,terasa , bucatarie, baie , hol intrare,hol baie/bucatarie. Apartamentul este mobilat si utilat lux. Dotari:,masina automata spalat rufe ,frigider,aragaz ,hota ,cuptor microunde. Apartamentul este pozitionat la 5 minute de statia de metrou Bucur Obor. 1 luna avans+1 luna garantie Va asteptam cu drag la vizionare!
Reclamație
350 €

Apartament modern 2 camere Obor/Metrou-Avrig

Bucuresti,Sector 2
Agentia noastra va ofera spre inchiriere un apartament format din 2 camere, utilat si mobilat complet, amplasat in zona Obor,Primaria Sectorului 2 Este situat la etajul 3 al unui bloc construit in anul 1981, ce contine P+8E. Pentru amenajarea apartamentului au fost folosite numai finisaje de calitate premium. Dispune de : Aer Conditionat , Smart Tv , internet tip wireless In aproprierea imobilului se gasesc cu usurinta mijloace de transport in comun. Pret: 350 EUR/luna. Metoda de plata este cea clasica, respectiv 1+1 (luna in curs si garantie). Pentru mai multe detalii referitoare la proprietatile noastre, nu ezitati sa ne contactati.
Reclamație
330 €
1 cameră

Iancului,metrou,Avrig,bloc 1979,reabilitat termic

Bucuresti,Sector 2
Exces Imobiliare Iancului va propune spre inchiriere garsoniera Iancului,bloc reabilitat, etaj 5/10, decomandata, renovata complet, gresie, faianta, parchet,termopan, se inchiriaza utilata/mobilata complet, libera, apropiere metrou Pta Iancului, Obor, Mega Mall, parc, piata, scoala, liceu, gradinita., Incalzire: Centrala bloc, Etaj: Etaj 5, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 10, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 35, anul constructiei: 1979Alte caracteristici: Nr. Bucatarii: 1Destinatie: Rezidential Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Betonate, Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, GazSistem Incalzire: Calorifere Finisaje: Stare interior: RenovatFerestre cu geam termopan: PVCUsa intrare: Metal Izolatii termice: Bloc izolat termicPodele: Gresie, ParchetPereti: Faianta, Vinarom
Reclamație
570 €
2 camere
68 m²

Apartament de închiriat cu 2 camere, 68 mp, București (6JUKXE)

Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Avrig
inchiriez apartament decomandat, doua camere, 68 mp (din care 8 terasa), etaj 1, in bloc nou situate pe strada Avrig, langa Primaria sectorului 2. Blocul este retras astfel apartamentul este ferit de zgomot.Metrou la 5 minute
Reclamație
350 €
2 camere
57 m²

Apartament 2 camere zona Obor/Metrou-Avrig, 350 eur - HomeZZ.ro

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Obor
Se ofera spre inchiriere un apartament de 2 camere utilat si mobilat complet amplasat in zona Obor situat la etajul 3 al unui bloc construit in anul 1982 ce contine p+10 Apartamentul ca si compartimentare este Semidecomandat Pentru amenajarea acestuia au fost folosite finisaje de calitate premium . Se afla amplasat intr-o zona linistita . Aproape de mijloace de transport in comun dar si de Metrou Obor (3-4 minute) Vecinatati : M Obor - Piata Obor - Magazin Obor - McDonaldS - Ratb - Tramvai - Troleibuz - Scoala - Gradinita Pret :350 euro/luna Metoda de plata este cea clasica respectiv 1+1 ( luna in curs si garantie )
Reclamație
420 €
2 camere
54 m²

Apartament 2 camere Iancului Avrig, 420 eur - HomeZZ.ro

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Iancului
Va propunem spre inchiriere un apartament de doua camere, semidecomandat, situat la etajul6,complet mobilat ,gata pentru mutare imediata, compus din: living , dormitor matrimonial,terasa , bucatarie, baie , hol intrare,hol baie/bucatarie. Apartamentul este mobilat si utilat lux. Dotari:,masina automata spalat rufe ,frigider,aragaz ,hota ,cuptor microunde. Apartamentul este pozitionat la 5 minute de statia de metrou Bucur Obor. 1 luna avans+1 luna garantie Va asteptam cu drag la vizionare!
Reclamație
300 €
36 m²

Garsoniera Metrou Iancului str Magura Vulturului - Avrig, 300 eur - HomeZZ.ro

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Iancului
PENTRU ALTE OFERTE DE GARSONIERE VA ROG SA NE CONTACTATI. SUNTEM ACTUALIZATI LA ZI IN CEEA CE PRIVESTE ACEST SEGMENT. URGENT!! Primul venit -> Primul servit!! Garsoniera in zona Iancului , strada Magura Vulturului , etaj 5/10 , renovată recent , electrocasnice noi, etc . PENTRU INFORMATII, VIZIONARI SAU ALTE OFERTE, VA ASTEPTAM LA NR. 0729.274.851. Onorariul nostru este de 50% din prima luna de chirie, platit de catre chirias, dupa ce contractul de inchiriere cu proprietarul a fost semnat.
Reclamație
249 €
36 m²

#Garsoniera 2 minute metrou Piata iancului Kfc Avrig, 249 eur - HomeZZ.ro

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Iancului
OCAZIE >> etaj 5/10, mobilata modern, utilata cu toate electrocasnicele, gresie faianta parchet termopan usa metalica
Reclamație
350 €
2 camere
60 m²

Iancului metrou 2 camere mobilat modern

București (judet), Strada Avrig
Iancului, metrou, administratia financiara,vis-a-vis de metrou, etaj 1, amenajat modern, cu termopan, parchet, masina automata, bucatarie utilata, liber, balcon 10m inchis cu termopan, liber si curat. pret 350 € 6 €/m² Suprafata construita (m²) 60 m² Numarul de camere 2 Etaj 1 (din 8) Suprafata utila (m²): 55 Tip proprietate: apartament Compartimentare: semidecomandat Orientare: est si sud Stare: renovat Numarul de bai: 1 Imprejurimi zone comerciale transport public restaurante si facilitati de agrement farmacii zone verzi scoli Infrastructura apa curenta canalizare electricitate lift Comoditati mobilat aer conditionat Particularitati balcon inchis balcon bucatarie utilata
Cererile populare
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Avrig, apartament de închiriat
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe