Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Dorobanti,Strada Hatmanul Arbore
3 camere
150 m²
750
16.06.2018
Mai multwizmo.ro
imobil reabilitat termic,mobilata si utilata modern,AC,centrala termica proprie,aproape de P-ta Romana,Victorei,Aviatorilor,centre comerciale si metrou
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Dorobanti
40 m²
350
11.06.2018
Mai multhomezz.ro
imobil reabilitat termic,mobilata si utilata modern,AC,centrala termica proprie,aproape de P-ta Romana,Victorei,Aviatorilor,centre comerciale si metrou Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Posibilitate parcare: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Dorobanti
350
26.05.2018
Mai multlajumate.ro
Apartament cu 3 camere, situat lângă Restaurant Perla, etaj 4, complet mobilat și utilat, loc de parcare, 2 băi.
București, sect. 1, str. Hatmanul Arbore, nr. 8-10, et. 4, ap. 41
140 lei
22.02.2018
Mai multtravelminit.ro
Piata Statie de metrou Magazine Scoala Gradinita Spital Mijloace de transport in comun Interfon Gaze Cablu tv Internet Centrala de bloc Faianta Aer conditionat Contorizare apa Contorizare gaze Contorizare caldura Frigider Aragaz Plita pe gaze Cuptor electric Masina de spalat rufe LCD Aspirator Cuptor cu microunde Hota Inchiriez ap. 2 camere, zona Perla, 70 mp, mobilat, utilat, bloc nou(2000). 475 euro.
Bucureşti, Dorobanți, Perla, Hatmanul Arbore nr.21, Bucuresti
2 camere
65 m²
475
22.02.2018
Mai multdirectproprietar.ro
Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1 sporit, situat in cartierul Dorobanti - Capitale, zona Arbore Hatmanul, intr-un imobil construit in anul 1980 , disponibil la etajul 1 din 4, cu o suprafata de 72 mp, baie, balcon. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 12839.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Dorobanti
2 camere
72 m²
450
13.02.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament de inchiriat in zona Dorobanti, cu 2 camere, 2 balcoane si 2 dressinguri, complet renovat, mobilat si utilat lux. Apartamentul este situat la etajul 7/11 cu vedere pe strada Hatmanul Arbore, fiind astfel ferit de zgomot. Blocul dispune de supraveghere video, lift nou, locuri de parcare in fata. Dispune de multe spatii de depozitare, mobila este de calitate (Mobexpert), iar in sufragerie ambientul este completat de un semineu cu flacara naturala. Bucataria este utilata complet, cu electrocasnice incorporabile: hota, plita, cuptor electric, frigider incorporabil cu congelator. Draperiile "Blackout" va vor oferi intimitate chiar si in mijlocul zilei, izoland camera de razele soarelui, dar si fonic, astfel putandu-va bucura de filmele preferate pe Smart TV-ul cu diagonala de 140cm din living, sau pe TV-ul de 107cm din dormitor. Baia este amenajata in stil minimalist si dus italian. Costuri mici de intretinere datorita izolatiei termice exterioare a blocului. ( ID anunt: 315585840 )
PERLA,Bucuresti
630
Ieri la 13:48
Mai multanunturiimobiliare.ro
Apartament de inchiriat in zona Dorobanti, cu 2 camere, 2 balcoane si 2 dressinguri, complet renovat, mobilat si utilat lux. Apartamentul este situat la etajul 7/11 cu vedere pe strada Hatmanul Arbore, fiind astfel ferit de zgomot. Blocul dispune de supraveghere video, lift nou, locuri de parcare in fata. Dispune de multe spatii de depozitare, mobila este de calitate (Mobexpert), iar in sufragerie ambientul este completat de un semineu cu flacara naturala. Bucataria este utilata complet, cu electrocasnice incorporabile: hota, plita, cuptor electric, frigider incorporabil cu congelator. Draperiile "Blackout" va vor oferi intimitate chiar si in mijlocul zilei, izoland camera de razele soarelui, dar si fonic, astfel putandu-va bucura de filmele preferate pe Smart TV-ul cu diagonala de 140cm din living, sau pe TV-ul de 107cm din dormitor. Baia este amenajata in stil minimalist si dus italian. Costuri mici de intretinere datorita izolatiei termice exterioare a blocului.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Dorobanti
2 camere
50 m²
660
09.06.2018
Mai multlajumate.ro
Garsoniera (1 dormitor) zona Floreasca, Hatmanul Arbore, la 10 min. de Metrou Stefan cel Mare, etaj 7 din 9, decomandat, 35mpu (40mpc), confort 1, bucatarie inchisa, un grup sanitar (cu cada), un balcon (inchis - termopan), mobilat decent, utilat complet (aragaz, frigider, masina de spalat rufe, etc), renovat recent (gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, etc), incalzirea se face prin termoficare, contorizat integral, bloc reabilitat termic, lift, asigurare, contract ANAF (taxele aferente contractului sunt incluse in pret), anul constructiei 1977, vedere pe fata, orientare E, in apropiere de Parcul Verdi, vecinatati: scoli, gradinite, licee, liber. Pret 380 euro. Chirie 1+1 garantie. (ID: DEX1C49227)
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Floreasca
380
09.06.2018
Mai multlajumate.ro
Dorobanti, str. Hatmanul Arbore, bloc nou, etaj 1, 2 balcoane, zugravit, mobilat si utilat complet, inclusiv aer conditionat, tv, contract inregistrat. Poze reale.Optiuni interior:Apometre,Internet,Repartitoare,Aragaz,Frigider,Liber,Televizor,Aer conditionat,Balcon,Inst. electrice noi,Masina de spalat,Termopan,Cablu,Inst. sanitare noi,Renovat,Usa metalica Optiuni exterior:Lift,Reabilitat termic Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Dorobanti
2 camere
70 m²
450
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Garsoniera DECOMANDATA zona Perla, Dorobanti, Str. Hatmanul Arbore. Renovata integral, mobilata si utilata, etaj 7/9, bloc din 1990. Utilitati generale: lift, interfon, cablu tv, internet, ratb, METROU (Stefan cel Mare). PRET FIX. Merita. Pozitie excelenta!! , Confort: Lux, Compartimentare: Decomandat, suprafata utila: 43
Bucuresti Sector 2
350
11.05.2018
Mai multpubli24.ro
Garsoniera DECOMANDATA zona Perla, Dorobanti, Str. Hatmanul Arbore. Renovata integral, mobilata si utilata, etaj 7/9, bloc din 1990. Utilitati generale: lift, interfon, cablu tv, internet, ratb, METROU (Stefan cel Mare). PRET FIX. Merita. Pozitie excelenta!!
Sector 2, Bucuresti,Bucuresti,Sector 2,Stefan cel Mare
43 m²
350
13.05.2018
Mai multromimo.ro
Apartament 3 camere situat intre Dorobanti si Floreasca, situat la etajul 3/7 intr-un imobil finalizat in anul 2010. Apartamentul are o suprafata utila de 91mp, o suprafata construita de 127mp si este decomandat. Constructia prezinta finisaje de o inalta calitate, avand in dotare 2 lifturi Schindler, paza 24/7, holuri ample. In zona sunt mijloace de transport, magazine, scoli, gradinita. Pozitionarea este excelenta in zona de nord a Bucurestiului cu acces rapid in Piata Dorobani, Piata Roman si Piata Victoriei. Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum se poate vedea in poze, mobila fiind Mobexpert si electronicele de cea mai buna calitate. Balcon desfiintat. Apartamentul nu are loc de parcare dar se poate inchiria unul. Acordam indrumare credit bancar. Are cadstru si intabulare.
Dorobanti - lângă Hatmanul Arbore
3 camere
91 m²
219.000
09.05.2018
Mai multimopedia.ro
Persoana fizica, inchiriez pe termen lung, apartament cu o camera, suprafata de 34 mp, dotat cu Centrala termica, aer conditionat, utilat complet, in strada Luca Arbore bl 511 ( Canta in spate la Profi). Apartamentul este perfect pentru un cuplu. Disponibil incepand cu data de 15 aprilie! Se cere plata chiriei in avans pe o luna + 250 euro garantie. Pretul nu este negociabil.
Iasi, Iasi / Canta
1 cameră
35 m²
250
29.03.2018
Mai multhomezz.ro
Descriere apartament White Mountain Property are placerea sa ofere spre inchiriere un apartament de doua camere, renovat, mobilat lux situat in cartierul Dorobanti. Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 7 din 12 si are o suprafata utila de 50 mp. Acesta este impartit dupa cum urmeaza: o camera de zi cu semineu, un dormitor cu pat dublu, o bucatarie complet utilata, o baie complet echipata si doua balcoane cu vedere spre str. Hatmanul Arbore, fiind ferit de zgomotul de pe boulevard. Blocul are o structura de rezistenta de tip fagure, apartamentele fiind dissociate, motiv pentru care nu prezinta risc seismic. Totodata, blocul beneficiaza de bunker, fiind unul dintre putine blocuri de acest fel din Bucuresti. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Pentru mai multe detalii sau pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0727 455 141 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: ***
Dorobanti, Bucuresti
2 camere
50 m²
660
16.03.2018
Mai multwhitemountain.ro