Plângere
Agentia Imobiliara ISA va ofera spre inchiriere garsoniera d e LUX , situata la casa in zona ULTRACENTRALA / zona Hotelului IBIS . Garsoniera este pozitionata la parter, compartimentata astfel : bucatarie generoasa, dormitor, baie si detine finisaje de LUX , fiind dotata cu centrala termica, gresie, faianta, parchet, ferestre termopan cu tamplarie PVC. Locuinta se inchiriaza complet si modern mobilata si utilata la pretul de 300 Euro / luna + garantie 1 luna.
Sibiu,Agnita,Ultracentral
1 cameră
45 m²
300
13.09.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Închiriez apartament 2 camere central, Aleea Agnita, decomandat, complet mobilat și utilat, pe termen lung (minim 6 luni). Încălzirea în sistem centralizat cu repartitoare. Nu accept fumatul și creșterea animalelor de companie. Contact telefonic după ora 16:00.
Arad, judet Arad
230
22.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Agentia Imobiliara ISA va ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere la casa , situat in zona ULTRACENTRALA / str. A. IANCU, la etajul 1. Suprafata apartamentului este de aproximativ 60 mp, compartimentat astfel: 3 camere, bucatarie, baie cu cada jacuzzi si geam de aerisire, dressing. Apartamentul este amenajat , fiind dotat cu centrala termica + semineu functional, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie PVC. Locuinta se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 400 Euro/luna + garantie 1 luna.
Sibiu,Agnita,Ultracentral
3 camere
60 m²
400
04.08.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Agentia Imobiliara ISA va ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere , decomandat, situat la parter de casa in zona ULTRACENTRALA / str. Magheru . Suprafata apartamentului este de 50 mp, compartimentat astfel : hol de distributie, sufragerie, dormitor, bucatarie, baie. Apartamentul este modern amenajat , fiind dotat cu centrala termica, gresie, faianta, parchet, ferestre termopan cu tamplarie PVC, usa metalica. Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata complet la pretul de 400 Euro/luna + garantie 1 luna.
Sibiu,Agnita,Ultracentral
2 camere
50 m²
400
26.07.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Agentia Imobiliara ISA va ofera spre inchiriere apartament de 2 camere la casa situat in zona ULTRACENTRALA/ Sala Thalia , la etajul 1, cu o suprafata de 110 mp, compartimentat astfel : living, bucatarie separata cu camara mare cu geam de aerisire, dormitor, baie, balcon inchis. Apartamentul este finisat si dotat cu centrala termica, gresie, faianta, parchet de lemn. Acesta detine loc de parcare in curte si se inchiriaza mobilat si utilat complet la pretul de 380 Euro/luna + 2 garantii. In situatia in care se plateste chiria anticipat pe un an de zile, pretul se poate negocia la suma de 300 Euro/luna.
Sibiu,Agnita,Ultracentral
2 camere
110 m²
380
26.07.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Agentia Imobiliara ISA va ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere , confort 1 decomandat , situat in zona CENTRALA / str. Constitutiei , la etajul 1 in bloc de 2 etaje. Suprafata apartamentului este de aproximativ 55 mp, compartimentat astfel : 2 camere decomandate, bucatarie, baie, hol. Apartamentul este amenajat , fiind dotat cu centrala termica, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica. Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata la pretul de 300 Euro/luna + garantie 1 luna.
Sibiu,Agnita,Central
2 camere
55 m²
300
25.07.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Agentia Imobiliara ISA va ofera spre inchiriere in EXCLUSIVITATE apartament cu 2 camere la casa , situat in zona ULTRACENTRALA / langa Liceul Ghe. Lazar. Apartamentul este pozitionat la parter, iar una dintre camere are geamurile la strada. Suprafata apartamentului este de 44 mp utili si are urmatoarea compartimentare : living cu bucatarie tip open-space, dormitor, hol cu spatii generoase de depozitare, baie mare cu cada si walk-in-shower. Apartamentul este amenajat , fiind dotat cu centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, ferestre termopan cu tamplarie PVC. Locuinta se inchiriaza complet mobilata si utilata la pretul de 280 Euro / luna + garantie 1 luna.
Sibiu,Agnita,Ultracentral
2 camere
44 m²
280
06.07.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Atenție! Garsoniera va fi liberă din 17 Octombrie 2018. Închiriez garsoniera openspace 24 mp la Opera Residance in bloc cu lift la et 4 in cartier Broscarie langa podul de pe Stefan Cel Mare. Ca reper este după pod la ieșirea din oraș spre Agnita. Toate dotările: mașina de spalat, frigider, plita electrică, vesela, canapea extensibila de la IKEA de 3 persoane, cabina de dus. Exclus agenții. Doresc pe langa chirie echivalentul a doua chirii in avans pentru garanție.
Sibiu, judet Sibiu
24 m²
160
08.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Agentia Imobiliara ISA va ofera spre vanzare in EXCLUSIVITATE apartament cu 2 camere la casa , situat in zona ULTRACENTRALA / langa Liceul Ghe. Lazar. Apartamentul este pozitionat la parter, iar una dintre camere are geamurile la strada. Suprafata apartamentului este de 44 mp utili + pivnita de 5,48 mp + magazie de 4,34 mp . Apartamentul are urmatoarea compartimentare : living cu bucatarie tip open-space, dormitor, hol cu spatii generoase de depozitare, baie mare cu cada si walk-in-shower. Apartamentul este amenajat , fiind dotat cu centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, ferestre termopan cu tamplarie PVC. Acesta se preteaza pentru inchiriere in regim hotelier. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 65.000 Euro, usor negociabil.
Sibiu,Agnita,Ultracentral
2 camere
44 m²
65.000
26.07.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Agentia Imobiliara ISA va ofera spre vanzare apartament cu 2 camere la casa, situat in CENTRUL ISTORIC / zona Piata Armelor. Suprafata apartamentului este de 90 mp utili, compartimentat astfel : hol cu camara, bucatarie generoasa, baie cu geam de aerisire, 2 camere spatioase si luminoase, nedecomandate. Apartamentul este pozitionat la parter , in curte comuna cu inca 5 familii, cu geamurile la strada . Datorita pozitiei, acesta este pretabil pentru inchiriere in regim hotelier. Apartamentul este izolat , incalzirea se face cu sobe de teracota pe gaz, apa calda prin yunkers instant pe gaz, ferestre termopan cu tamplarie PVC, podea de lemn + mocheta, gresie, faianta. Inaltimea camerelor este de 3 m. Apartamentul are acces la podul comun si detine gradina proprie in suprafata de aproximativ 170 mp. Imobilul se vinde mobilat si utilat la pretul de 75.000 Euro, negociabil.
Sibiu,Agnita,Central
2 camere
90 m²
75.000
26.07.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Oferta, apartament f mare si inalt aflat la demisolul înalt al unui imobil nou, dat în folosință în 2016, complet finisat, mobilat și utilat, centrala, 5 incaperi + baie, bucătărie și balcon de 8 mp. Ideal locuit dar si birouri, cabinet medical, dentar, afterschool, avocați. Incluse 2 locuri parcare în curtea din fața imobilului (în proprietate - 4000 E /loc valoare). Adresă Agnita 10, stradă de vile, mijloace de transport în comun la 50 m. (tramvai, autobuz, maxi-taxi, metrou la câteva stații). Închiriat acum cu 650 euro/luna către o agenție care îl închiriază în regim hotelier. Se poate prelua contractul sau se poate rezilia. Schimb cu spatiu comercial sau teren pt bloc in zona Sisesti. Ofer diferenta.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Nord-Vest
5 camere
114 m²
103.000
23.04.2018
Mai multlajumate.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe