Inchiriez garsoniera Afumati Nord-Est

Afumati , Bucuresti-Ilfov
470 lei
19.11.2017
Garsoniera 34mp,complet mobilata,toate utilitatile,independenta ,loc de parcare in curte in AFUMATI,langa Bucuresti.
Mai mult lajumate.ro

Închiriez Garsonieră Central

Afumati , Bucuresti-Ilfov
550 lei
09.10.2017
Închiriez Garsonieră în Afumați Ilfov, decomandată, comfort 1, dintr-o vilă , la curte, la etajul 1, utilată cu : mobilier, mașină de spălat haine, cuptor cu microunde, combină muzicală, calorifer electric, boiler electric de apă, geamuri termopan cu plase pt.țânțari, ușă metalică , contoar pt.lumină. Rog seriozitate. Nu mă interesează nici un fel de agenție imobiliară sau alți intermediari cu diverse site-uri de promovare. Mai multe amănunte la tel.
Mai mult lajumate.ro

Inchiriez garsoniera Afumati

Afumati , Bucuresti-Ilfov
470 lei
20.09.2017
Închiriez garsoniera 33 mp complet mobilată,frigider,aragaz,masina de spalatmobilier
Mai mult lajumate.ro

Apartament 3 camere Tei

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
3 camere
85 m²
500 €
30.08.2017
INTERNET Situat la etajul 5 din 10, intr-un imobil solid, proiectat si construit in 1978 de ISPE, apartamentul are 3 camere: dormitor principal 18,5mp, dormitor secundar sau birou 11,6mp, living-room si sufragerie 33,5mp, baie cu cada, bucatarie 9mp, debara (sau grup-sanitar secundar), vestibul, doua balcoane mari inchise 6 si 7mp. Suprafata totala 82mp fara balcoane, 95mp inclusiv balcoane. Tamplaria este din aluminiu / PVC cu geamuri termoizolante si fatadele sunt recent termoizolate. In principiu, costurile de incalzire minime si nu necesita aer conditionat. Este echipat cu aragaz, frigider si masina de spalat, toate Whirlpool si mobilat - sufragerie, living, birou, dormitor si bucatarie. Proaspat reconditionat: vopsitorii lavabile, gresie, faianta, parchet laminat, inclusiv mobilierul. Vedere principala spre parcul Lacul Tei, linistit (retras fata bulevard). Vis-a-vis de Universitatea Tehnica de Constructii si Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului Alfred Rusescu. Nu departe sunt parcul Studentesc Tei, parcul Circului si parcul Plumbuita. Este situat in nord, nord-estul Bucurestiului, foarte aproape de zona industriala si de afaceri Pipera, cu acces spre autostrada Bucuresti-Brasov A3, spre nordul DN1 (aeroporturile Baneasa si Otopeni) si nord-estul tarii E85 (Afumati - Urziceni). Optional se poate inchiria fara mobilier si se pot monta aparate de aer conditionat care pot acoperi si necesarul de caldura suplimentara pentru iarna. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro

Apartament 3 camere Lacul Tei

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
3 camere
82 m²
490 €
31.08.2017
Situat la etajul 5 din 10, intr-un imobil solid, proiectat si construit in 1978 de ISPE, apartamentul are 3 camere: dormitor principal 18,5mp, dormitor secundar sau birou 11,6mp, living-room si sufragerie 33,5mp, baie cu cada, bucatarie 9mp, debara (sau grup-sanitar secundar), vestibul, doua balcoane mari inchise 6 si 7mp. Suprafata totala 82mp fara balcoane, 95mp inclusiv balcoane. Tamplaria este din aluminiu / PVC cu geamuri termoizolante si fatadele sunt recent termoizolate. In principiu, costurile de incalzire minime si nu necesita aer conditionat. Este echipat cu aragaz, frigider si masina de spalat, toate Whirlpool si mobilat - sufragerie, living, birou, dormitor si bucatarie. Proaspat reconditionat: vopsitorii lavabile, gresie, faianta, parchet laminat, inclusiv mobilierul. Cu vedere principala spre parcul Lacul Tei, este luminos si linistit (retras fata bulevard). Este situat in nord, nord-estul Bucurestiului, vis-a-vis de Universitatea Tehnica de Constructii si Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului Alfred Rusescu. Nu departe sunt parcul Studentesc Tei, parcul Circului si parcul Plumbuita. Foarte aproape de zona industriala si de afaceri Pipera, cu acces spre autostrada Bucuresti-Brasov A3, spre nordul DN1 (aeroporturile Baneasa si Otopeni) si nord-estul tarii E85 (Afumati - Urziceni).
Mai mult lajumate.ro