5 camere
250 m²
1.500 €
01.07.2017
Vă oferim spre închiriere un spațiu de birouri situat în Piața Teatrului, într-o zonă ultracentrală a orașului. Acesta ocupă o suprafață de 250 mp și este situat la la parterul unui bloc. Acesta are intrare din Piața Teatrului și beneficiază de multe locuri de parcare aflându-se în apropierea unei parcări private. Spațiul este compartimentat în 7 încăperi și beneficiază de 2 băi aflate la demisol. Confortul termic este asigurat de centrala termică și de sistemul de aer condiționat. Siguranța este oferită de sistemul de alarmă instalat. Doritorii pot închiria un etaj al clădirii la prețul de 1,500 euro/pe lună. De asemenea spațiul se poate achiziționa la prețul de 250.000 euro.
Mai mult lajumate.ro
5 camere
45 m²
400 €
29.12.2016
Vă oferim spre închiriere un apartament decomandat care se află pe strada Mihai Eminescu, într-o zonă semicentrală și liniștită. Acesta este situat la etajul 3 din 3. Cu o suprafață de 145 mp, apartamentul este confort I și este împărțit în patru dormitoare, trei băi, bucătărie, living și un hol. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță, parchet și de geamurile tip termopan. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de aparatul de aer condiționat. De asemenea, clădirea este izolată termic. Cei interesați pot închiria apartamentul la prețul de 400 euro/pe lună. --- We are offering you for rent an detached apartment situated on Mihai Eminescu street, in a semicentral and quiet area. It is located on the third floor in 3-storey building. With an area of 145 sqm, the apartment is comfort I and is split in four bedrooms, three bathrooms, kitchen, living room and a lobby. The rooms are modernly furnished and arranged with parquet flooring, wall tiles, ceramic floor and double glazing windows. The thermal comfort is provided by the central heating system and by the air conditioning unit. Also, the building has thermal insulation. You can rent this apartment for 400 euros/per month.
Mai mult lajumate.ro
5 camere
110 m²
450 €
11.07.2016
Apartament 5 camere de inchiriat zona Poli 2 situat la etajul 4, este renovat, are termopane, baiele sunt noi, bucataria renovata cu mobila noua. Suprafata apartamentului este de 110MP. Este partial mobilat, in functie de dorintele potentialilor chiriasi se poate aduce mobilier pentru dormitoare.
Mai mult lajumate.ro