Vă oferim spre închiriere un apartament decomandat care se află pe strada Mihai Eminescu, într-o zonă semicentrală și liniștită. Acesta este situat la etajul 3 din 3. Cu o suprafață de 145 mp, apartamentul este confort I și este împărțit în patru dormitoare, trei băi, bucătărie, living și un hol. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță, parchet și de geamurile tip termopan. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de aparatul de aer condiționat. De asemenea, clădirea este izolată termic. Cei interesați pot închiria apartamentul la prețul de 400 euro/pe lună. --- We are offering you for rent an detached apartment situated on Mihai Eminescu street, in a semicentral and quiet area. It is located on the third floor in 3-storey building. With an area of 145 sqm, the apartment is comfort I and is split in four bedrooms, three bathrooms, kitchen, living room and a lobby. The rooms are modernly furnished and arranged with parquet flooring, wall tiles, ceramic floor and double glazing windows. The thermal comfort is provided by the central heating system and by the air conditioning unit. Also, the building has thermal insulation. You can rent this apartment for 400 euros/per month.
29.12.2016, 16:12 lajumate.ro
5 camere
45.0 m²
400 €
Vă oferim spre închiriere un apartament decomandat se află lângă Poli2, într-o zonă semicentrală, în aproprierea diverselor magazine, școli, farmacii și stație de autobuz. Acesta este situat la etajul 4 din 4. Fiind confort I, apartamentul ocupă o suprafață de 110 mp. Apartamentul este pe două nivele cu scară interioară. Chiriașii vor avea la dispoziție un living, dormitor, baie și bucătărie la primul nivel, respectiv trei dormitoare și o baie la al doilea nivel. Încăperile au fost recent renovate și sunt amenajate cu gresie, faianță, parchet și geamuri de tip termopan. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de sistemul de aer condiționat. Cei interesați pot închiria apartamentul parțial mobilat la prețul de 450 euro/pe lună. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
28.11.2016, 18:45 privatestate.ro
5 camere
110.0 m²
450 €
Apartament 5 camere de inchiriat zona Poli 2 situat la etajul 4, este renovat, are termopane, baiele sunt noi, bucataria renovata cu mobila noua. Suprafata apartamentului este de 110MP. Este partial mobilat, in functie de dorintele potentialilor chiriasi se poate aduce mobilier pentru dormitoare.
11.07.2016, 21:50 lajumate.ro
5 camere
110.0 m²
450 €
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Apartamente de închiriat cu 5 camere în Târgu Mureş camere: 5+
dispune de două apartamente, opt camere, o bucătărie, o spălătorie de rufe situată la mansardă, două grupuri sanitare pentru ... traficului urban. Priveliștea este superbă, iar imobilul este înconjurat de spații verzi. Aveți ocazia de a închiria această pensiune la prețul de 2500 euro/pe lună. ... ocupă o suprafață totală de 730 mp și este construită pe patru nivele: un parter, două etaje și o mansardă. Clădirea
29.11.2016, 00:03 privatestate.ro
20 camere
1230.0 m²
2.500 €