Casa de lux zona Dumbrava

Sibiu , Cartier Calea Dumbravii
5 camere
1.000 €
01.07.2016
Agentia Imobiliara Smart propune la inchiriat casa de lux zona Padurea Dumbrava, intr-o zona foarte linistita cu aer curat al orasului Sibiu. Casa este distribuita pe 3 nivele astfel : Parter : aici avem livingul cu dinning room, bucataria cu iesirea pe terasa din spate si baia de servici. Pe terasa gasim un spatiu de barbeque cu loc de servit masa vara. Etaj 1 : aici se gasesc 3 dormitoare si o baie. Mansarda : spatiul de odihna de relaxare cu iesirea pe terasa si o baie. Ca si dotari interioare casa dispune de gresie, faianta, parchet, termopane, CT proprie cu calorifere, semineu. Curtea din fata este pavata, are loc de parcare, aranjata etc. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata. Casa este disponibila incepand cu data de 01.09.2016. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 2450395.
Mai mult smartimobs.ro
5 camere
26.500 €
05.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 camere in orasul orasul Dumbrava.Casa este . Acesta se afla in zona zona Dumbrava, una dintre cele mai dorite zone din loc. Dumbrava.Pretul de vanzare a acestei case este de 26500 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
38.000 €
28.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 5 camere in orasul localitatea Dumbrava.Casa este . Acesta se afla in zona zona Dumbrava, una dintre cele mai dorite zone din loc. Dumbrava.Pretul de vinzare a acestei case este de 38000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro