Va propunem spre inchiriere un apartament compus din 4 camere, recompartimentat (3 camere + dressing complet), nu a mai fost inchiriat pana in prezent, LUX – Piata Victoriei. Apartamentul este situat intr-un imobil construit din 1992, fara risc seismic si dispune de loc de parcare in bloc cu supraveghere video. Apartamentul are o suprafata totala de 105 mp, situat la etajul 7 din 10, cu vedere mixta, intrare mixta, renovare completa in 2017, este complet mobilat si utilat nou, dispune de gresie, faianta, parchet, termopan, instalatii electrice si sanitare noi, bucatarie mobilata si utilata, grupuri sanitare dotate si utilate, aer conditionat, sistem alarma, usa metalica, interfon, paza scara, lift Schindler. Detine toate electrocasnicele noi (varf de gama), masina de spalat, plita, cuptor, aer conditionat. Camerele ample, decorate cu stil, ofera acea senzatie de camin pe care fiecare o doreste in casa sa. Livingul spatios garanteaza relaxarea! Dormitoarele sunt pline de vitalitate, iar decorul discret accentueaza armonia incaperilor. Bucataria este complet mobilata si utilata. Aceasta continua cromatic si decorativ linia impusa de camera de zi si se remarca mai ales prin luminozitate si acuratetea finisajelor. Imobilul fiind situat intr-o zona excelenta a capitalei, veti avea acces facil atat spre punctele de atractie oferite de centrul capitalei. In zona se gasesc scoli si gradinite, parcuri, magazine de aprovizionare, restaurante si cafenele, sedii bancare si farmacii. Pentru mai multe informatii, astept sa ma contactati. Apartament 4 camere An imobil: 1992 Tip: semidecomandat Suprafata: 100 / 105 mp Etaj: Etaj 7 / 10 Pret: 1.000 € Confort: lux Nr. Bai: 2 Geam Baie: 1 Tip Bucatarie: Inchisa Nr. Balcoane: 1 Parcare: - Locuri Parcare: - Stadiu constructie: finalizata Structura: beton
Piata Victoriei - Victoriei (Pasajul Victoria), Bucuresti
4 camere
1.000
Ieri la 15:04
Mai multvibimobiliare.ro
Va propunem spre inchiriere un apartament compus din 4 camere, recompartimentat (3 camere + dressing complet), nu a mai fost inchiriat pana in prezent, LUX Piata Victoriei. Apartamentul este situat intr-un imobil construit din 1992, fara risc seismic si dispune de loc de parcare in bloc cu supraveghere video. Apartamentul are o suprafata totala de 105 mp, situat la etajul 7 din 10, cu vedere mixta, intrare mixta, renovare completa in 2017, este complet mobilat si utilat nou, dispune de gresie, faianta, parchet, termopan, instalatii electrice si sanitare noi, bucatarie mobilata si utilata, grupuri sanitare dotate si utilate, aer conditionat, sistem alarma, usa metalica, interfon, paza scara, lift Schindler. Detine toate electrocasnicele noi (varf de gama), masina de spalat, plita, cuptor, aer conditionat. Camerele ample, decorate cu stil, ofera acea senzatie de camin pe care fiecare o doreste in casa sa. Livingul spatios garanteaza relaxarea! Dormitoarele sunt pline de vitalitate, iar decorul discret accentueaza armonia incaperilor. Bucataria este complet mobilata si utilata. Aceasta continua cromatic si decorativ linia impusa de camera de zi si se remarca mai ales prin luminozitate si acuratetea finisajelor. Imobilul fiind situat intr-o zona excelenta a capitalei, veti avea acces facil atat spre punctele de atractie oferite de centrul capitalei. In zona se gasesc scoli si gradinite, parcuri, magazine de aprovizionare, restaurante si cafenele, sedii bancare si farmacii. Pentru mai multe informatii, astept sa ma contactati.
Titulescu
4 camere
100 m²
1.000
14.06.2018
Mai multcompariimobiliare.ro
Situat in una dintre cele mai frumoase cladiri din inima zonei Dorobanti,acest apartament se afla la etajul 1 al imobilului dispus pe 4 nivele si beneficiaza de proximitatea facilitatilor zonei cat si de mica distanta de mers fata de Piata Victoriei. Are o suprafata utila de 206mp si dispune de 1 loc de parcare la demisolul cladirii. Este compus din zona de living (57mp) cu suprafate mari vitrate si acces catre terasa, loc de luat masa, bucatarie moderna, spalatorie, grup sanitar, dormitor matrimonial cu baie si dressing si 2 dormitoare secundare care impart o a doua baie. Are avantajul de a se afla la mica distanta de parcul Kiseleff, de statia de metrou Victoria, de restaurante, scoli, gradinite si magazinele din zona.
Dorobanti
4 camere
206 m²
2.600
27.04.2018
Mai multcompariimobiliare.ro