Cazare Mangalia 4 camere

Mangalia, Constanta
4 camere
120 m²
100 €
21.08.2017
Cazare Mangalia 4 camere Apartamentul are 4 dormitoare 2 Bai si o Bucatarie avand o suprafata totala DE 120M, aflandu se PE B-DUL CALLATIS IN ZONA CENTRALA A MANGALIEI astfel ,puteti beneficia de farmacii magazine,restaurante ,banci si SUPERMARCHET-URI. Camerele sunt mobilate modern, televizoare plasma ,BALDACHIN IN FIECARE CAMERA, 2 Dintre camere sunt dotate cu aer conditionat , OFERINDU-VA CONFORTUL DE CARE AVETI NEVOIE SI posibilitatea PETRECERII UNUI CONCEDIU RELAXANT SI ODIHNITOR! TOT CEEA CE VA DESPARTE DE UN CONCEDIU PLACUT ESTE DOAR UN SIMPLU NR DE TEL 0753.047.074 DANIELA SCOPUL NOSTRU ESTE DE A VA OFERII UN CONCEDIU CAT MAI PLACUT SI RELAXANT PENTRU A REVENII CU PLACERE SI ALTADATA! 400 RON/APARTAMENT/ZI 07.08 -31.08 250 RON/APARTAMENT/ZI 01-15.09
Mai mult romimo.ro
4 camere
80 m²
30 €
08.06.2016
Ofer spre închiriere apartament 4 camere, sezon estival, zona 0 a Mangaliei, la 5 minute de mers pe jos de plaja. Apartamentul este spațios, 4 camere mari plus bucătărie, 2 bai, amenajate modern. Perfect pentru a avea o vacanta liniștită in familie. Ideal grupuri de 2-3 familii. Confort sporit, apa calda non stop, 2 frigidere, mașină spălat, bucătărie utilata , TV+cablu, internet WiFi, etc. Apartamentul este răcoros, având un spațiu de joaca pentru copii în apropiere, o parcare iluminata mare , LIDL-ul aproape,etc. Se percepe plata unui avans in cazul unei eventuale rezervari. ROG SERIOZITATE! Pretul este 60 – 100 lei/camera in functie de sezonul estival. tel
Mai mult titirez.ro
4 camere
330 m²
240.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul localitatea Mangalia.Casa este ,avand o suprafata utila 330 m.p.. Acesta se afla in zona zona Mangalia, una dintre cele mai dorite zone din orasul Mangalia.Pretul de vinzare a acestei case este de 240000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
88.000 €
16.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul orasul Mangalia.Casa este . Acesta se afla in zona zona Mangalia, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Mangalia.Pretul de vanzare a acestei case este de 88000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
80.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam in orasul orasul Mangalia.Casa este . Acesta se afla in zona zona Mangalia, una dintre cele mai dorite zone din orasul Mangalia.Pretul de vinzare a acestei case este de 80000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
50.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul localitatea Mangalia.Casa este . Acesta se afla in zona zona Mangalia, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Mangalia.Pretul de vanzare a acestei case este de 50000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
82 m²
68.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul orasul Mangalia.Casa este ,avand o suprafata utila 82 mp. Acesta se afla in zona zona Mangalia, una dintre cele mai dorite zone din orasul Mangalia.Pretul de vanzare a acestei case este de 68000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
210.000 €
22.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam in orasul orasul Mangalia.Casa este . Acesta se afla in zona zona Mangalia, una dintre cele mai dorite zone din loc. Mangalia.Pretul de vinzare a acestei case este de 210000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
185.000 €
28.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul localitatea Mangalia.Casa este . Acesta se afla in zona zona Mangalia, una dintre cele mai dorite zone din orasul Mangalia.Pretul de vanzare a acestei case este de 185000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
190.000 €
12.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam in orasul orasul Mangalia.Casa este . Acesta se afla in zona zona Mangalia, una dintre cele mai dorite zone din orasul Mangalia.Pretul de vinzare a acestei case este de 190000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro