Apartament de închiriat cu 4 camere, 187 mp, București (LGJG9K)

București, AAN6W, Strada Amiral Horia Macelariu, 55
4 camere
1.300 €
03.10.2017
Acest apartament cu 4 camere din București costă 1300 EUR pe lună. Apartamentul se află în cartierul Aviației și a fost renovat în anul 2005.
Mai mult wizmo.ro

Apartament 4 camere, Baneasa

Bucuresti , zona Baneasa, strada Horia Macelariu
4 camere
187 m²
800 €
08.06.2016
Apartament 4 camere, decomandate, situat la ultimul etaj intr-un bloc cu 5 etaje (lift). Loc de parcare la subsol. 3 bai. Apropiere de mijloace de transport in comun. Se poate inchiria si mobilat. Terasa. Imobilul se afla pe strada Macelariu Horia. ID intern: 19328 BLISS Imobiliare este segmentul care se ocupa de domeniul Imobiliar din cadrul companiei Management Services BLISS. Compania a fost infiintata in anul 2006 de doi profesionisti ambitiosi, antrepenori de incredere care si-au contopit cunostintele si experienta dobandite in Olanda si Romania. Punctele noastre forte: Orientarea catre client Gandire strategica Cunoastere aprofundata a pietei imobiliare din Romania O echipa profesionista Intelegem ce isi doresc clientii nostri Lucram independent si colaboram cu parteneri foarte puternici Ne puteti contacta atat pentru vanzari cat si pentru inchirieri. Contati pe noi pentru tranzactii imobiliare in domeniul rezidential, comercial si de birouri.
Mai mult casesigradini.ro
4 camere
160 m²
600 €
23.02.2017
Casa mare 3 dormitoare cu living imens + 2 bai frumoase si bucatarie mare utilata complet si modern. Curte frumoasa mare cu gratar in curte. Acces rapid din drumul national cu drum cu piscoturi in fata casei. Casa izolata complet cu taxe de intretinere foarte mici. Dotata complet si cu televizoare LCD si cu microunde, expresor cafea etc. Se poate vizualiza cu intalnire prealabila pentru ca nu locuieste nimeni acum. 10 min cu masina de centrul Sibiului, 5 min de centrele comerciale, 2 min acces autostrada.Fara vedere a vecinilor in curte. Foarte liniste. Avem si garaj si iarba in curtea din spate. In selimbar str horia 10A, acees super rapid catre orice directie!!
Mai mult romimo.ro