4 camere
120 m²
800
21.05.2018
Apartament in Vila! Va propunem spre inchiriere apartament in Cluj-Napoca, cartier Gruia, o zona dezirabila ce ofera acces facil si este pozitionata in imediata apropiere a mai multor supermarket-uri, scoli, gradinite, statii de autobuz si taxi. Apartamentul este situat la etajul 1 intr-o vila dispusa pe 2 nivele si are o suprafata utila de 120 mp. Proprietatea dispune 1 living cu 1 bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, 1 terasa. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, gresie si faianta moderna atat in baie cat si in bucatarie, pereti cu lavabil, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica propie pe gaz. Apartamentul se vinde mobilat si utilat integral. Pentru mai multe detalii legate de aceasta proprietate va invitam sa ne contactati cu incredere.
Mai multnapocaimobiliare.ro

Apartament 4 camere , Gruia

Cluj-Napoca , Cluj,Gruia
4 camere
100 m²
550
22.05.2018
Inchiriez apartament 4 camere , Gruia 3 dormitoare , living , bucatarie
Mai multlajumate.ro
4 camere
70 m²
800
09.05.2018
Habitas Imobiliare va pune la dispozitie pentru inchiriere un apartament ultrafinisat, situat intr-un imobil de tip vila, edificat in 2017, intr-o zona de case, intima si ferita de aglomeratie, dar totusi foarte aproape de centrul orasului.Apartamentul este amenajat cu multa eleganta, foarte practic si se afla la prima inchiriere.Este compus din:- living - bucatarie- 3 dormitoare- 2 bai- terasa- dressing
Mai multwizmo.ro
4 camere
80 m²
800
09.05.2018
IMOFINDER ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere in Gruia in zona de vile. Apartamentul se afla la prima inchiriere, fiind mobilat si utilat complet, dispune de o suprafata utila de 80 mp plus o terasa, situat la etajul 1 din 2.
Mai multwizmo.ro
4 camere
120 m²
800
09.05.2018
Mai multedil.ro
4 camere
118 m²
500
01.03.2018
IA4 68446, Va oferim spre inchiriere apartament in GRUIA. Apartamentul este situat la parter. Avand o suprafata utila de 118 mp dispune de 4 camere semidecomandate, 2 bucatarii, 2 bai, 2 parcari. Finisajele apartamentului sunt moderne astfel camerele avand atat pardoseala cu parchet laminat cat si parchet din lemn masiv, pereti cu lavabil, bucataria si baia cu faianta si gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare din pvc. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta contactati cu incredere agentul dumneavoastra sau vizitati sediul agentiei noastre de pe strada Teodor Mihali 31-35 pentru a putea stabili o vizionare.
Mai multromimo.ro
4 camere
144 m²
700
07.03.2018
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere, in Gruia, zona stadion CFR! Apartamentul are suprafata utila de 144mp + balcon + gradina cu BBQ , dipus pe P+1+M, compartimentat astfel: la Parter gasim un living spatios si luminos ,cu semineu, impreuna cu bucataria si o baie, la Etaj se afla 2 dormitoare decomandate in circuit si a doua baie, iar la Mansarda, un dressing si o camera amenajata ca birou. Detine finisaje moderne, centrala termica proprie, incalzirea se face atat prin pardoseala cat si calorifere, geamuri termopan, gresie si faianta moderna si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Apartamentul a fost renovat in anul 2015. In fata vilei exista si posibilitatea de loc de parcare. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes, la 10 minute de mers pe jos de Piata Mihai Viteazu. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau ne puteti gasi la sediul agentiei noastre de pe strada Pitesti nr. 12!
Mai multwizmo.ro
4 camere
135 m²
1.500
04.03.2018
RE/MAX Grup de Lux vă prezintă un apartament de lux cu aer de vacanță. Nu e necesar să stai într-o casă mare cu teren generos ca să te simți confortabil și să ai un spațiu care să-ți dea senzația de libertate. Apartamentul pe care vi-l prezint este unul care poate concura cu nivelul de trai pe care-l poate avea cineva care locuieste la casă. Proprietarii, având un simț estetic dezvoltat au reușit să creeze un spațiu minunat. Ei au adus în cadru, mobilierul personalizat din bucătărie al brandului Caligaris din Italia, cu blat de granit, au adăugat elemente de design din registrul modern și astfel au reușit să transforme ambientul de aici într-unul fastuos.Atenția la detalii și răbdarea cu care au făcut pentru ei fiecare colțișor al casei este evidentă încă de când îi treci pragul. O atmosferă primitoare se simte chiar de la intrare. Notele și culorile folosite sunt potrivite atât pentru un cuplu tânăr cât și pentru o familie cu copii mici sau chiar adolescenți.Simfonia texturilor și a materialelor folosite dă o notă de eleganță și confort întregii proprietăți, iar zona în care este amplasată îi ridică și mai mult standardul.Atentia la detalii a creat un cămin cochet cu accente stilistice deosebite, la care se adauga tehnologia modernă din dotare.Terasa generoasă de la etaj, care vine în continuarea zonei de living are o priveliște spectaculoasă de unde se vede perfect Clujul.Iar pentru zilele toride de vară proprietatea detine un teren cochet care a permis realizarea unei terase acoperite, perfectă pentru relaxare.Această locuință cu o suprafață suficient de mare, cu terasa îmbrăcată în lemn de Deck, sistem de climatizare Daikin, video interfon și sistem de alarmă vă poate oferi un confort extraordinar! Iar priveliștea splendidă asupra Clujului, terasa generoasă și terenul pe care îl deține vă va oferi plăcerea de a sta ACASĂ.Oferta este ideala pentru cei care isi cauta o locuinta de lux intr-o zona exclusivista!
Mai multwizmo.ro
4 camere
500
01.03.2018
IA4 68446, Va oferim spre inchiriere apartament in GRUIA. Apartamentul este situat la parter. Avand o suprafata utila de 118 mp dispune de 4 camere semidecomandate, 2 bucatarii, 2 bai, 2 parcari. Finisajele apartamentului sunt moderne astfel camerele avand atat pardoseala cu parchet laminat cat si parchet din lemn masiv, pereti cu lavabil, bucataria si baia cu faianta si gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare din pvc. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta contactati cu incredere agentul dumneavoastra sau vizitati sediul agentiei noastre de pe strada Teodor Mihali 31-35 pentru a putea stabili o vizionare., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Parter, Confort: 1, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 1, numar camere: 4, numar loc de parcare: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 118, anul constructiei: 1990
Mai multpubli24.ro
4 camere
118 m²
500
03.03.2018
Va oferim spre inchiriere apartament in GRUIA. Apartamentul este situat la parter. Avand o suprafata utila de 118 mp dispune de 4 camere semidecomandate, 2 bucatarii, 2 bai, 2 parcari. Finisajele apartamentului sunt moderne astfel camerele avand atat pardoseala cu parchet laminat cat si parchet din lemn masiv, pereti cu lavabil, bucataria si baia cu faianta si gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare din pvc. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta contactati cu incredere agentul dumneavoastra sau vizitati sediul agentiei noastre de pe strada Teodor Mihali 31-35 pentru a putea stabili o vizionare.
Mai multnapocaimobiliare.ro

Apartament 4 camere , Gruia

Cluj-Napoca, Cluj / Gruia
4 camere
100 m²
550
21.02.2018
Inchiriez apartament 4 camere , Gruia 3 dormitoare , living , bucatarie
Mai multhomezz.ro
4 camere
700
20.12.2017
Suprafața utilă: 144,00 m 2 Anul construcției: 2000 Stare interior: Finisat Compartimentare: Semidecomandat Nr. băi: 2 Nr. bucătării: 1 Nr. balcoane: 1 Material constructie: Caramida Sursa de încălzire: Centrala termica individuala Frigider Aragaz Mașina de spălat TV Apa Gaz Curent electric Canalizare Acces internet: Fibra Optica Grad de dotare: Mobilat si utilat modern Faianță modernă Gresie modernă Parchet laminat Parchet lemn masiv Ferestre: Termopan Va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere, in Gruia, zona stadion CFR! Apartamentul are suprafata utila de 144mp + balcon + gradina cu BBQ , dipus pe P+1+M, compartimentat astfel: la Parter gasim un living spatios si luminos ,cu semineu, impreuna cu bucataria si o baie, la Etaj se afla 2 dormitoare decomandate in circuit si a doua baie, iar la Mansarda, un dressing si o camera amenajata ca birou. Detine finisaje moderne, centrala termica proprie, incalzirea se face atat prin pardoseala cat si calorifere, geamuri termopan, gresie si faianta moderna si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Apartamentul a fost renovat in anul 2015. In fata vilei exista si posibilitatea de loc de parcare. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes, la 10 minute de mers pe jos de Piata Mihai Viteazu. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau ne puteti gasi la sediul agentiei noastre de pe strada Pitesti nr. 12!
Mai multimpakt-imobiliare.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Gruia, De inchiriat, apartament, camere: 4