4 camere
90 m²
550 €
08.09.2017
Victoria Invest Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament cu 4 camere, 3 dormitoare (un dormitor cu baie proprie), situat in Bucuresti, zona Cismigiu, langa Colegiul National Gheorghe Lazar. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung, mobilat si utilat complet. Dispune de 2 bai, bucatarie inchisa – mobilata si utilata, termopan, inclusiv la balcoane, centrala termica proprie, 2 aparate de aer conditionat, masina de spalat rufe.
Mai mult lajumate.ro
4 camere
110 m²
650 €
25.08.2017
Inchiriez apartament 4 camere, Intr. Zenit , renovat lux, mobilat si utilat complet ( centrala proprie, masina spalat, masina spalat vase, frigider side-by-side, tv ... )Pretul este de 650 euro+garantie+comision
Mai mult romimo.ro

Apartament - 4 camere - Cismigiu

Reper: lângă Colegiul National Gheorghe Lazar
4 camere
170 m²
1.199 €
05.11.2015
Inchiriere apartament Cismigiu, situat in vila, la etajul 1 din parter plus 1, suprafata 170 mp, cu intrare stradala, separata, cpomartimantat in 4 camere inalte, 2 holuri, 2 bai, bucatarie, ideal pentru birouri, cabinet medica, avocatura, notariat, showroom, fundatie, reprezentanta.
Mai mult imopedia.ro
4 camere
135.000 €
13.01.2017
Apartament ultracentral cu 4 camere de vanzare cu vedere catre Piata Mare in Sibiu, care va ofera oportunitatea de a admira foarte usor toate evenimentele culturale organizate in centrul istoric al orasului, locatia unde se afla imobilul este foarte bine cotata pe piata imobiliara oferind certitudinea unei invetistii profitabile pe termen lung. Apartamentul este situat la etajul 1 din 1, cu o suprafata totala de 150 mp compus din : living foarte spatios si luminos care beneficiaza de privelistea spre Piata Mare, doua dormitoare cu geamuri care au vedere in Piata Mare, o incapere care poate fi amenajata pentru loc de servit masa, doua bucatarii si o baie dotata cu cada. Locuinta beneficiaza si de acces a autoturinsmului in curte, intrarea in imobil se face de pe strada Arhivelor care faciliteaza foarte usor accesul auto in curte. Apartamentul este situat intr-o zona ultracentrala, in Piata Mare unde regasim institutii scolare de mare renume cum ar fi: Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga, pietonala Nicolae Balcescu unde regasim cafenele si magazine cum ar fi : Zara, Massimo Dutti, Pandora si multe alte facilitati oferite de centrul istoric al orasului: Muzeul National Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie - Casa Altemberger. Apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca in centrul istoric dar si pentru investitie fiind pretabil pentru: deschiderea unui spatiul de birouri, restaurant, hostel sau chiar pentru a fi inchiriat in regim hotelier deoarece este situat intr-o zona foarte buna a orasului cu potential foarte mare pentru investitii. Apartamentul se vinde la pretul de 135.000 euro negociabil.
Mai mult imobiliare.topestate.ro
4 camere
106 m²
590 €
24.12.2015
Move Real Estate va prezinta un apartament de 4 camere la inchiriere, mobilat partial. Compus din sufragerie, dinning, doua dormitoare, bucatarie, spatii de depozitare, baie / wc de serviciu, 2 balcoane. Apartamentul se preteaza pentru resedinta. Va asteptam cu drag la vizionari. Gheorghe Lazar Comision: standard Imediat
Mai mult imobiliare.ro