Nu s-a găsit nimic
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 4 camere, confort sporit in zona Semicentrala. Apartamentul de inchiriat are o suprafata de 100 mp, este situat la parterul unei cladiri constructie veche cu un singur etaj, compartimentat astfel: un living generos, 3 dormitoare, din care un dormitor cu baie proprie, o bucatarie, o baie pe holul apartamentului. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat modern, dotat cu centrala proprie , geamuri de termopan, parchet laminat, parcare in curtea interioara a blocului. Din apartament se iese intr-o gradina proprie de 100 mp. Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Cluj,Cluj-Napoca,Hasdeu
4 camere
100 m²
1.000
24.05.2018
Mai multwizmo.ro
Situat in zona Herastrau, langa Satul Francez - Le Club, acest apartament cu 4 camere se afla la etajul 3 al unui imobil S+P+3 finalizat in 2005.Are o suprafata totala de 200mp si 160mp utili.Este compus din living cu iesire pe terasa, bucatarie separata si complet echipata, dormitor matrimonial, baie matrimoniala si 2 dormitoare care impart o a 2-a baie.Include 1 loc de parcare in curtea imobilului si 1 loc de parcare exterior.Apartamentul este mobilat si este potrivit pentru rezidenta.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Soseaua Nordului
4 camere
160 m²
2.000
07.06.2018
Mai multwizmo.ro
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament deosebit cu 4 camere, bloc nou, ultrafinisat, parcare! Apartamentul are suprafata utila de 85 mp + 30 mp gradina, situat intr-un imobil nou constructie 2017, dotat cu interfon. Compus din living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, hol, dressing, amplasat la parterul unui imobil cu 2 etaje. Dispune de finisaje moderne, centrala termica individuala, parchet laminat, geamuri termopan cu 3 sticle, gresie si faianta moderna, usa antiefractie, electrocasnice din gama de top, masina spalat rufe, masina spalat vase, plita si cuptor electric, combina frigorifica! Apartamentul dispune de un loc de parcare cu CF in curtea imobilului. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau ne puteti gasi la sediul agentiei noastre de pe strada Pitesti nr. 12!
Cluj,Cluj-Napoca,Calea Turzii
4 camere
85 m²
760
30.05.2018
Mai multwizmo.ro
Amplasat in zona Polona, acest apartament cu 4 camere este situat la etajul 1 intr-o vila renovata D+P+1+M si beneficiaza de intrare separata si de o curte comuna.Are o suprafata totala de 155 mp, din care 128 mp utili, 16 mp garaj si 2 boxe la subsol.Constructia este complet renovata interior-exterior, consolidata, finisaje de calitate (parchet stejar, usi cu glasvand cu geam cristal reconditionate, aer condintionat in fiecare camera, vopsea lavabila, scara majestuoasa cu mina curenta din lemn de stejar si fier forjat, usa masiva de intrare din lemn stejar) Apartamentul are o arhitectura speciala cu arcade si stucaturi pe tavan. Apartamentul este compus dintr-un hol central si 4 camere dispuse cu acces din holul central, bucatarie, baie, grup sanitar, 2 balcoane din care unul cu vedere spre strada si unul cu vedere spre curtea interioara.Apartamentul este inchiriat pentru 3 ani cu 1300 euro, se poate cumpara cu chiriasi sau se poate elibera la cerere.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Polona
4 camere
128 m²
215.000
07.06.2018
Mai multwizmo.ro
Inchiriere apartament 4+1 camere Piata Romana- Magheru, situat la etajul 3 al unui imobil cu 7 niveluri, construit in anul 1934, cu structura foarte solida si arhitectura reprezentativa perioadei, reabilitat termic in anul 2010 Apartamentul are suprafata de 110 mp, compartimentati inliving central, 3 camere decomandate, o bucatarie, un oficiu, 2 grupuri sanitare, 1 balcon stradal si 1 cu vedere in curtea interioara Locatia beneficiaza de 3 aparate de aer conditionat, incalzirea fiind asigurata de calorifere racordate la centrala termica proprie, iar pe lista de imbunatatiri regasim ferestre din PVC cu geam termopan, usi de interior din lemn cu sticla si finisaje de calitate. Un mare avantaj al locatiei il constituie pozitionarea pe o strada ultracentrala, in apropierea de Piata Romana, vis-a-vis de ASE, cu acces direct la Centrul Istoric, legata foarte bine de orice alt cartier al capitalei prin multiplele mijloace de transport in comun si metrou. Pretul cerut de proprietar este de 650 euro, anticipatie 1+1.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,P-ta Romana
4 camere
110 m²
650
14.06.2018
Mai multwizmo.ro
360 Estate va propune spre inchiriere un apartament cu 4 camere in Grigorescu.Imobilul este situat in cartierul Grigorescu, langa casa radio si gradinita Tandarica, este o zona linistita putin circulata avand magazine alimentare, gradinite, statie de autobus la aproximativ 3 minute mers pe jos.Apartamentul dispune de 3 dormitoare, un living cu bucatarie, 2 bai, un balcon si un loc de parcare in curtea bloculuiIdeal pentru studenti sau familie.Pretul este de 500 EuroComision 50% din valoarea primei chirii.ID INTERN: EST333Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati cu incredere !
Cluj,Cluj-Napoca,Grigorescu
4 camere
83 m²
500
09.05.2018
Mai multwizmo.ro
Inchiriere Apartament duplex in vila , Domenii, Apartamentul ce se prezinta pentru inchiriere are o suprafata de 100 mp si reprezinta 2/3 din vila in care sunt doar doua apartamente cu acces si contorizare individuala. Apartamentul este impartit astfel : Living, dormitor, bucatarie, hol, baie si doua balcoane la primul nivel si doua dormitoare cu baie matrimoniala , dressing la nivelul superior.Accesul din living spre nivelul superior este deservit de o scara interioara spectaculoasa. Confortul termic este asigurat de aer conditionat si centrala termica proprie. Apartamentul este de curand reamenajat, 2017, cu finisaje de calitate superioara. De asemenea, curtea de 360 mp dispune de un foisor pentru relaxare. Sunt disponibile locuri de parcare in fata imobilului cat si in curte. Apartamentul oferit spre inchiriere este potrivit atat pentru firma cat si rezidential. Pret inchiriere: 1100 Euro/luna Specificatii Utilitati General: Curent electric, Apa, GazIncalzire: Centrala proprieClimatizare: Aer Conditionat Finisaje Stare interior: Lux Dotari Alte spatii: Terasa Vecinatati Vecinatati: Transport public, Metrou, Parc, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket Informatii suplimentare Recomandat Pentru: Rezidential, Comercial
Domenii
4 camere
140 m²
1.090
09.06.2018
Mai multtitirez.ro
Inchiriere Apartament duplex in vila , Domenii, Apartamentul ce se prezinta pentru inchiriere are o suprafata de 100 mp si reprezinta 2/3 din vila in care sunt doar doua apartamente cu acces si contorizare individuala. Apartamentul este impartit astfel : Living, dormitor, bucatarie, hol, baie si doua balcoane la primul nivel si doua dormitoare cu baie matrimoniala , dressing la nivelul superior.Accesul din living spre nivelul superior este deservit de o scara interioara spectaculoasa. Confortul termic este asigurat de aer conditionat si centrala termica proprie. Apartamentul este de curand reamenajat, 2017, cu finisaje de calitate superioara. De asemenea, curtea de 360 mp dispune de un foisor pentru relaxare. Sunt disponibile locuri de parcare in fata imobilului cat si in curte. Apartamentul oferit spre inchiriere este potrivit atat pentru firma cat si rezidential. Pret inchiriere: 1100 Euro/luna General: Curent electric, Apa, Gaz Incalzire: Centrala proprie Climatizare: Aer Conditionat Stare interior: Lux Alte spatii: Terasa Vecinatati: Transport public, Metrou, Parc, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket Recomandat Pentru: Rezidential, Comercial
Domenii, Bucuresti
4 camere
100 m²
1.090
08.06.2018
Mai multimobiliare24.ro
Astra Imobiliare ofera spre inchiriere apartament 4 camere( 3dormitoare, living) in zona Grand Hotel Italia. Apartamentul are o suprafata utila de 100 mp plus terasa 30 mp. Beneficiaza si de loc de parcare in curtea interioara a blocului. Se afla la etaj intermediar. Se inchiriaza mobilat si utilat. Telefon 0742612450
Cluj-Napoca , Cluj,Buna Ziua
4 camere
100 m²
650
07.06.2018
Mai multlajumate.ro
Pentru constructia imobilelor s-au folosit materiale de o calitate superioara astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida Porotherm de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica intre incaperile imobilului. Casa se preda la stadiul de alb cu posibilitate de predare la cheie pentru un cost suplimentar ceea ce include interiorul casei, amenajarea podului, terasei, curtea pavata sau posibilitatea amenajarii curtii cu gazon. Suprafata de 96 mp utili este distribuita astfel: Parterul iese in evidenta prin atmosfera placuta pe care o degaja spatiul, la intrarea in imobil se afla un hol ce dispune de un spatiu pentru depozitare ( cuier / pantofar ), un living spatios de 27 mp cu acces la gradina, zona de dining, bucatarie inchisa de 7 mp, baie de servici 5 mp cu geam de aerisire. Accesul la nivelul superior se realizeaza prin intermediul unei scari solide din beton unde se afla un hol de 6 mp, dormitorul matrimonial se impune cu o suprafata de 13 mp, urmat de un dormitor de 11 mp si un al treilea dormitor ideal pentru camera copilului de 11 mp. Surpriza placuta o constituie podul cu o suprafata de 52 mp cu o inaltime la coama de 3 m ce dispune de iluminare naturala si cu utilitati trase pentru o baie proprie. Datorita suprafetei impresionante si iluminarii naturale acesta se poate transforma in spatiu perfect locuibil. Va oferim spre vanzare o superba casa cu 4 camere decomandate, pozitionata intr-o zona linistita din Calea Cisnadiei, judetul Sibiu, pe o strada asfaltata si iluminata. Aceasta face parte dintr-o zona predominanta de case, avand curte separata cu o suprafata de 85 mp, cu o structura in detaliu gandita pe trei nivele P+E1+Pod. Pretul de vanzare al imobilului este de 89.800 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa astfel se mai adauga suma de 5000 euro.Finisaje si dotari: accesul de la etaj la pod se va face pe scara turnata de beton podul este separat de etaj cu planseu de lemn izolat, ignifugat podul se va preda fara izolatie, se poate opta ulterior pentru izolatie despartirea podurilor intre case este realizata din caramida tamplaria PVC va fi profil Rehau cu 5 camere si 2 foi de sticla inaltimea elevatiei este de 60 cm parterul va fi inalt de 2.50 m elevatia este placata cu tencuiala decorativa la exterior se va folosi caramida Porotherm de 30 cm casele vor avea pereti dubli cu izolatie intre ei toate utilitatile vor fi trase inclusiv la pod ( apa curenta, energie electrica, gaze naturale ) sape autonivelante pereti tencuiti si tinciuiti centrala termica prin condensatie 24 kw ( posibilitate de alegere pentru centrala ) incalzire prin calorifere din otel ( posibilitate de alegere incalzire prin pardoseala ) usa de metal la intrare Imobilul dispune de multiple imbunatatiri precum: un loc de parcare amenajat in curte, fatada casei este vopsita cu tencuiala driscuita fin si placata cu piatra naturala, calea de acces auto cat si cea pietonala pavata cu dale din beton, poarta de acces din fier forjat, gard artificial in fata casei cat si pe lateral, gard din lemn cu fundatie din beton pentru delimitarea gradinilor, cate un copacel plantat pentru fiecare gradina, curtea din spate amenajata cu posibilitatea de a se pune gazon, plus pentru fiecare cumparator dezvoltatorul ofera si un cadou surpriza la achizitonare unuia dintre imobile. Suna acuma la numarul de telefon: 0757341899 Cod oferta TBO13762 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sibiu , Sibiu,Calea Cisnadiei
4 camere
189 m²
89.800
05.06.2018
Mai multlajumate.ro