Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Brad, De inchiriat, apartament, camere: 4

Siseşti-apartament 4 camere lux 192mp, mob./utilat

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Sisesti
4 camere
192 m²
1,450
Astăzi la Sat Apr 21 2018 01:15:45 GMT+0000 (UTC)
Amplasare: apartamentul este situat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, pe Sos. Gheorghe Ionescu - Sisesti, la jumatatea ei, pe partea cu lacul. Acces: -dinspre Sos. Bucuresti - Ploiesti prin Bd. Ion Ionescu de la Brad; -dinspre Sos. Bucuresti - Targoviste (2 cocosi). Apartament tip penthouse, cu 4 camere, situat la etajul 5/5 al unui bloc din 2014. Apartamentul ste decomandat, are suprafata totala de 192mp si dispune de un living deosebit (60mp), 3 grupuri sanitare, bucatarie, 3 dormitoare, holuri, spatii de depozitare, 3 locuri de parcare (unul in exterior si doua in garaj). Este mobilat de lux de la producatori italieni consacrati (bucatarie complet utilata, living, dormitor matrimonial). Dispune de amenajari moderne de cea mai buna calitate: placari cu gresie si faianta de import, placari cu parchet de lemn natural, unitati aer conditionat, centrala termica proprie si boiler, alarma, interfon, telefon, internet, televiziune, rulouri electrice. Apartamentul are vedere la padure si la lac. Chirie: 1.450 euro/luna. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
4 camere
189 m²
2,500
Sat Mar 03 2018 10:09:33 GMT+0000 (UTC)
Imobilul, constructie 2004, de numai 4 etaje, este amplasat la doi pasi de minunatul Parc Herastrau, pe o strada linistita, eleganta, plina de verdeata. Locuinta - tip duplex - ocupa etajele 3 si 4 ale cladirii, iar la nivelul al 5-lea, cu acces direct din apartament, se afla terasa de 90 mp. Privelistea este splendida, atat de pe terasa, cat si din apartament! Un tei in care ciripesc neobosite pasarelele si un brad falnic isi apleaca ramurile catre ferestrele locuintei. La etajul 3 avem un hol spatios, zona de zi cu spatiu special de luat masa, amplasat chiar langa bucatarie, toaleta de serviciu si doua terase. La etajul 4 avem un hol spatios, 3 dormitoare si doua bai. Dormitorul matrimonial ofera o priveliste spectaculoasa, datorita peretelui vitrat. Scara interioara ne conduce catre terasa de la etajul 5 ce ofera o panorama fermecatoare. Locuinta a fost proaspat zugravita, finisajele sunt de buna calitate, parchetul este de lemn masiv de stejar, ferestrele au geamuri termopan cu tamplarie de aluminiu, baile sunt spatioase si au ferestre, bucataria, inchisa, este moderna si complet echipata, iar fiecare camera este prevazuta cu aer conditionat. Semineul functional, pe lemne, reprezinta unul din punctele de atractie ale zonei de zi. Apartamentul este dotat cu video-interfon si sistem de alarma, imobilul este prevazut cu centrala termica proprie, iar la subsol sunt disponibile un loc de parcare si o boxa pentru depozitare. Mobilat partial. Imobilul este select, frumos finisat si foarte bine construit. O resedinta frumoasa, cu personalitate, in care sa te simti minunat ori de cate ori revii acasa. Disponibil din luna aprilie, apartamentul este in renovare dupa plecarea chiriasului anterior. Etaj 3: living-dining, wc serviciu, bucatarie inchisa, 2 terase Etaj 4: 3 dormitoare, 2 bai (ambele cu fereastra) Etaj 5 (cu acces direct din apartament)- terasa 90,67 mp In suprafata utila mentionata nu sunt incluse: -cele doua terase de la primul nivel - 11 mp, 8 mp; -terasa 90,67 mp pe acoperis, cu acces din apartament -Boxa de 5,15 mp -locul de parcare subteran
Mai multneocasa.ro

Siseşti-apartament 4 camere lux 192mp, mob./utilat

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Sisesti
4 camere
192 m²
1,450
Sun Jan 21 2018 15:04:05 GMT+0000 (UTC)
Amplasare: apartamentul este situat in partea de Nord a orasului, in sectorul 1, pe Sos. Gheorghe Ionescu - Sisesti, la jumatatea ei, pe partea cu lacul. Acces: -dinspre Sos. Bucuresti - Ploiesti prin Bd. Ion Ionescu de la Brad; -dinspre Sos. Bucuresti - Targoviste (2 cocosi). Apartament tip penthouse, cu 4 camere, situat la etajul 5/5 al unui bloc din 2014. Apartamentul ste decomandat, are suprafata totala de 192mp si dispune de un living deosebit (60mp), 3 grupuri sanitare, bucatarie, 3 dormitoare, holuri, spatii de depozitare, 3 locuri de parcare (unul in exterior si doua in garaj). Este mobilat de lux de la producatori italieni consacrati (bucatarie complet utilata, living, dormitor matrimonial). Dispune de amenajari moderne de cea mai buna calitate: placari cu gresie si faianta de import, placari cu parchet de lemn natural, unitati aer conditionat, centrala termica proprie si boiler, alarma, interfon, telefon, internet, televiziune, rulouri electrice. Apartamentul are vedere la padure si la lac. Chirie: 1.450 euro/luna.
Mai multhomezz.ro
4 camere
310 m²
1,600
Tue Oct 03 2017 09:52:04 GMT+0000 (UTC)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere tip penthouse situat in zona Baneasa, Petrom City, intr-un imobil construit in anul 2014, etaj 4 din 4, avand suprafata totala de 310 mp si suprafata utila de 140 mp, 2 bai, terasa 170 mp cu barbeque electric, 2 locuri de parcare in garajul subteran, boxa. Apartamentul este mobilat complet si utilat : centrala proprie, aer conditionat, TV, masina de spalat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica. Finisaje: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi interioare noi. Imobilul este situat in apropiere de statie RATB, parc, scoli, gradinita. Vecinatati: Straulesti, Sisesti, Romatsa, Ion Ionescu de la Brad. ID intern: Mono239.
Mai multwizmo.ro