Nu s-a găsit nimic
Garsoniera este decomandata, situata la etajul 6/10, 34mp, intr-un bloc mixt. Este zugravita recent si renovata in totalitate pentru a oferi un confort sporit noilor locatari. Baia are geam, asigurand aerisirea naturala. Bucataria este mobilata si utilata cu tot ce este necesar: frigider, aragaz, masina de spalat rufe, hota. Spatiul de zi si de noapte este mobilat, avand spatii de depozitare, canapea extensibila si TV. Balconul este foarte spatios, fiind ideal pentru relaxare dupa o zi de serviciu. Sistemul de iluminat din toata casa este ecologici si economic. Zona este plina de verdeata si linistita. Imobilul este amplasat in cartierul Tineretului, foarte aproape de piata Norilor si de bulevardul Gheorghe Sincai. Datorita amplasamentului este la aproximativ 5-10 minute de foarte multe puncte de interes: piata Timpuri Noi, statia de metrou Tineretului sau Timpuri Noi, parcul Tineretului, magazine, cafenele, restaurante, facultatile Nicolae Titulescu, Titu Maiorescu si Dimitrie Cantemir. De asemenea in apropiere sunt si mijloace de transport in comun care ajung in diverse zone ale capitalei: Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, cartierul Berceni, zona Vitan/Mall Vitan, Nerva Traian, Camera de Comert, etc. , Etaj: Etaj 6, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 10, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 34
Bucuresti Sector 4
3 camere
300
21.06.2018
Mai multpubli24.ro
Apartament 3 camere 5/8 zona Nerva Traian, la 3-5 min de statia metrou Timpuri Noi, cladirea de birouri Timpuri Noi Square, Universitatile Titu Maiorescu & Dimitrie Cantemir. Complet utilat si mobilat, internet, TV. Contract inregistrat ANAF min 1 an. Exclus animale de companie. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Timpuri Noi
3 camere
80 m²
400
16.06.2018
Mai multlajumate.ro
Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, zona Tineretului - Sincai, la 3 min de metrou Tineretului si Timpuri Noi, etaj 4 din 8, mobilat, utilat, 2 grupuri sanitare, 2 aparate aer conditionat, masina de spalat, cuptor cu microunde, aragaz, hota, gresie, faianta, parchet, termopan, internet wi-fi, zugravit recent. Anul de constructie al blocului: 1995. Suprafata: 78mp. In apropiere se afla facultatile "Dimitrie Cantemir", "Nicolae Titulescu" si "Titu Maiorescu", Mega Image, doua piete, parcul Tineretului, Scoala 97, gradinita.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Tineretului
3 camere
84 m²
500
19.06.2018
Mai multhomezz.ro
Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, zona Tineretului - Sincai, la 3 min de metrou Tineretului si Timpuri Noi, etaj 4 din 8, mobilat, utilat, 2 grupuri sanitare, 2 aparate aer conditionat, masina de spalat, cuptor cu microunde, aragaz, hota, gresie, faianta, parchet, termopan, internet wi-fi, zugravit recent. Anul de constructie al blocului: 1995. Suprafata: 78mp. In apropiere se afla facultatile "Dimitrie Cantemir", "Nicolae Titulescu" si "Titu Maiorescu", Mega Image, doua piete, parcul Tineretului, Scoala 97, gradinita., Etaj: Etaj 4, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 8, numar camere: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 84, anul constructiei: 1990
Bucuresti Sector 3
3 camere
500
19.06.2018
Mai multpubli24.ro
Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, zona Tineretului - Sincai, la 3 min de metrou Tineretului si Timpuri Noi, etaj 4 din 8, mobilat, utilat, 2 grupuri sanitare, 2 aparate aer conditionat, masina de spalat, cuptor cu microunde, aragaz, hota, gresie, faianta, parchet, termopan, internet wi-fi, zugravit recent. Anul de constructie al blocului: 1995. Suprafata: 78mp. In apropiere se afla facultatile "Dimitrie Cantemir", "Nicolae Titulescu" si "Titu Maiorescu", Mega Image, doua piete, parcul Tineretului, Scoala 97, gradinita.
Sector 3, Bucuresti,Bucuresti,Sector 3,Tineretului
3 camere
84 m²
500
19.06.2018
Mai multromimo.ro
Agentia noastra imobiliara va ofera spre inchiriere un apartament de 3 camere, semidecomandat, situat pe Bd. Tineretului nr. 35, cu vedere la parc, in apropiere de Palatul Copiilor, Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir si Timpuri noi. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
3 camere
75 m²
370
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Apartament si loc de parcare aferent in zona Timpuri Noi -Unirii (Bucuresti), la 7 minute de mers pe jos de metrou Timpuri Noi. Apartamentul este decomandat, renovat si mobilat complet si elegant. Are doua dormitoare, dintre care unul are iesire pe balcon, un livingroom, doua bai dintre care una cu cada si o bucatarie mare. Are cablu TV si internet prin fibra optica. Este dotat cu paturi duble in dormitoare, canapea extensibila in livingroom, dressinguri in fiecare camera si spatii de depozitare pe hol, masina de spalat rufe, aspirator, fier si masa de calcat, plita pe gaz si cuptor electric. Locatie: Strada Vlaicu Voda. Este aproape de: - Cladirile de birouri Timpuri Noi Square (5 minute de mers pe jos); - Mall Vitan; - Piata Vitan; - Bulevardul Nerva Traian; - Bulevardul Octavian Goga; - Parcul Tineretului; - Bulevardul Unirii; - Piata Alba Iulia; - Facultatile Titu Maiorescu, Nicolae Titulescu, Dimitrie Cantemir; - La doar o statie de metrou de Piata Unirii. Apartamentul este situat intr-un bloc de 8 etaje, cu vecini civilizati, la etajul 5. In pret este inclus si locul de parcare din fata blocului (inchiriat de la primarie). Este intr-o zona verde, inconjurata de copaci, iar in proximitatea blocului se afla locuri de joaca amenajate pentru copii, piete, o gradinita, magazine Non Stop, multe magazine Mega Image, farmacii, banci, statii de RATB (autobuz si tramvai) si metrou. Specificatii
Timpuri Noi
3 camere
85 m²
650
09.05.2018
Mai multtitirez.ro
Se ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere decomandat situat pe bd. Sincai nr. 5. Blocul este construit in 1992, Apartamentul este la etajul 6/ 8, are vedere mixta, camere mari si luminoase, colorate si primitoare, cu 2 bai. Se afla la 2 minute de metrou Tineretului si 5 minute de metrou Timpuri Noi, fiecare dintre cele doua statii de metrou fiind pe magistrale diferite, astfel avand acces oriunde in cel mai scurt timp. Intrarea in parcul Tineretului este la 2 minute de scara blocului, vizavi de metrou Tineretului si liceul Gheorghe Sincai. In imediat vecinatate exista piata Norilor, Carrefour Express, 3 Mega Image, magazin nonstop, statie de taxiuri, scolile 97 si 79, cresa si gradinita, 5-6 banci/ bancomate, 3-4 sali de fitness, unul din cele 2 Profi NON-STOP din Bucuresti, piata Timpuri Noi, Penny + facultatile Dimitrie Cantermir si Titu Maiorescu. Este mobilat si utilat complet. Are usa metalica, gresie, faianta, parchet, TV in sufragerie si in bucatarie, aer conditionat. Bucataria este dotata cu plita, cuptor, masina de spalat vase + rufe, grill electric, hota, cafetiera + set complet de tacamuri si farfurii, oale, cratite, etc. In plus exista uscator de rufe, aspirator, masina de calcat. Dormitoarele sunt dotate cu lenjerii si pilote noi. Baia mare are geam de aerisire, iar cea de serviciu are ventilator. Apartamentul este recent renovat si nu s-a locuit in el ulterior. Se prefera inchiriere cu contract pe termen lung unei familii sau cuplu. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
3 camere
70 m²
650
09.05.2018
Mai multlajumate.ro
Apartament si loc de parcare aferent in zona Timpuri Noi -Unirii (Bucuresti), la 7 minute de mers pe jos de metrou Timpuri Noi. Apartamentul este decomandat, renovat si mobilat complet si elegant. Are doua dormitoare, dintre care unul are iesire pe balcon, un livingroom, doua bai dintre care una cu cada si o bucatarie mare. Are cablu TV si internet prin fibra optica. Este dotat cu paturi duble in dormitoare, canapea extensibila in livingroom, dressinguri in fiecare camera si spatii de depozitare pe hol, masina de spalat rufe, aspirator, fier si masa de calcat, plita pe gaz si cuptor electric. Locatie: Strada Vlaicu Voda. Este aproape de: - Cladirile de birouri Timpuri Noi Square (5 minute de mers pe jos); - Mall Vitan; - Piata Vitan; - Bulevardul Nerva Traian; - Bulevardul Octavian Goga; - Parcul Tineretului; - Bulevardul Unirii; - Piata Alba Iulia; - Facultatile Titu Maiorescu, Nicolae Titulescu, Dimitrie Cantemir; - La doar o statie de metrou de Piata Unirii. Apartamentul este situat intr-un bloc de 8 etaje, cu vecini civilizati, la etajul 5. In pret este inclus si locul de parcare din fata blocului (inchiriat de la primarie). Este intr-o zona verde, inconjurata de copaci, iar in proximitatea blocului se afla locuri de joaca amenajate pentru copii, piete, o gradinita, magazine Non Stop, multe magazine Mega Image, farmacii, banci, statii de RATB (autobuz si tramvai) si metrou.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Timpuri Noi
3 camere
76 m²
650
09.05.2018
Mai multhomezz.ro
Inchiriere apartament 3 camere Dorobanti. Apartamentul este situat la etajul 7 al unui imobil de 9 etaje , este decomandat si are o suprafata utila de 70mp, respectiv 120 totala cuprinzand 2 dormitoare, 1 living, 2 bai , si o terasa superba si spatioasa, waterproof de 50mp. Oferta include si un loc de parcare in curtea imobilului. Zona Dorobanti in care este amplasat imobilul este una intre cele mai dezirabile si exclusiviste zone ale capitalei deoarece aici se gasesc cele mai frumoase si somptuoase cladiri are Bucurestiului, din perioada interbelica si nu numai, unele dintre cele mai bine clasate localuri, restaurante si magazine de lux, mallquot; Mario Plazaquot;, unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti Colegiul National quot;Ion Luca Caragiale, Scoala Generala quot;Titu Maiorescuquot;, Academia de Studii Eonomice, Piata Roamna intersectia cu bulevardul Dorobanti. Tot in zona veti gasi unitati bancare, unitati sanitare si alte puncte de interes, ceea ce face din zona Dorobanti alegerea perfecta.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Dorobanti
3 camere
70 m²
900
30.03.2018
Mai multhomezz.ro