Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Şura Mare, De inchiriat, apartament, camere: 3
Preț negociabil Amprenta casei este de 50 mp, cei 200 mp de teren si privelistea minunata creand un confort deosebit. Deschiderea generoasa de 13 metri liniari a terenului permite un acces auto lejer, imbinandu-se astfel utilul cu placutul. Constructia casei se va face cu caramida Porotherm de 30 cm cu samburi de beton Holcim, fundatia fiind continua si cu beton armat. Excelentul proiect va fi finalizat in luna august a anului 2018, iar predarea cladirii va fi la cheie in exterior si la alb in interior, cu peretii tencuiti si gletuiti, cu centrala termica in condensatie,calorifere, instalatii electrice-termice-sanitare, utilitatile fiind functionale in solutie subterana ( curent, gaz,apa-canal, canal pluvial ). Pretul acestui imobil este 73.000 euro + TVA ( care poate fi 5% ).Duplex P+M+Pod cu 3 camere decomandate 115 mp utili si 200 mp teren de vanzare in zona centrala a localitatii Sura Mare, situata la 5 minute de mers cu masina pana in Sibiu. Aceasta va dispune de o izolatie termica exterioara de 10 cm, iar pentru izolarea acoperisului se va utiliza vata minerala. Imobilul este conceput P+M+Pod, amplasamentul ideal in teren si structura camerelor fiind principalele argumente pentru o investitie sigura. Astfel, la parter se afla un living cu o bucatarie open-space, o baie cu geam de aerisire, o debara si casa scarii. Spatiul este deosebit de luminos, primitor si util in timpul zilei. Casa scarilor ne va conduce spre doua dormitoare decomandate superbe, un hol si o baie. Aceasta mansarda inalta va avea un sarm deosebit fiindca lucarnele sunt atipice si creaza o atmosfera pozitiva. Orientarea catre soare va fi ideala, acest aspect asigurand o buna dispozitie locatarilor dar si un climat sanatos. Suna acuma la numarul de telefon: 0742627926 Cod oferta TBO14506 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sura Mare, Sibiu / Est
3 camere
138 m²
73.000
22.05.2018
Mai multhomezz.ro
Imobilul construit in anul 1996 este conceput ca parter, suprafata de 90 mp utili fiind impartita in trei camere ( bucatarie, camera de zi si baie fiind separate printr-un hol de dormitoare ). Imbunatatirile casei constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 5 cm, geamurile si usile de tip termopan, centrala termica pe gaz, centrala termica pe lemne, panouri solare si boiler de apa de 300 l, gresie, faianta, parchet laminat. Podul cu tigla este izolat cu 2 randuri de vata minerala, este inalt si ofera optiunea extinderii spatiului locuibil printr-o mansardare. Zona este frumoasa si este in apropierea intersectiei cu drumul spre Hamba, mijloacele de transport in comun si punctele de aprovizionare fiind in imediata apropiere. Pretul acestui imobil este 65.000 euro negociabil, partial mobilat.Deschiderea de 12 metri liniari a curtii permite un acces auto lejer spre curtea interioara, unde filigoria, bucataria de vara si depozitul de lemne sunt elemente care sporesc confortul. Gradina din spate este terasata si are un farmec aparte, panorama de aici fiind placuta. Casa singur in curte cu 3 camere semidecomandate si 380 mp teren in frumoasa zona de case a comunei Sura Mare. Bucataria mobilata de 20 mp este luminoasa si frumoasa, pivnita completandu-i latura practica. Camera de zi este primitoare si degaja o energie pozitiva, dotarile si cromatica de aici fiind foarte placute. Baia mare cu geam de aerisire si cada este dotata cu gresie si faianta de buna calitate. O camera tehnica ne conduce spre holul care separa inteligent cele 2 dormitoare de restul casei, marimea generoasa a camerelor si linistea de aici definind notiunea unui camin ideal. Suna acuma la numarul de telefon: 0742627926 Cod oferta TBO16357 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sura Mare , Sibiu,Nord
3 camere
108 m²
65.000
Astăzi la 5:18
Mai multlajumate.ro
Preț negociabil Pretul acestui imobil este 35000 euro. Casa de vanzare singur in curte cu 3 camere decomandate si 500 mp de teren, in localitatea Sura Mica din judetul Sibiu. Proiectul casei este deosebit, structura camerelor mari fiind foarte avantajoasa pentru orice gen de cumparatori. Cladirea este un parter inalt bazat pe o fundatie sanatoasa, iar suprafata de 118 mp utili este foarte inteligent distribuita. Orientarea excelenta a casei ofera luminozitatea ideala crearii unei energii pozitive, geamurile de tip termopan de cea mai buna calitate asigurand si pastrarea caldurii in interior. Strada unde este amplasata casa face legatura intre Calea Ocnei si Parcul Industrial, linistea si utilitatea zonei fiind evidente. Comision Zero de la cumparator.Constructia este excelent executata, materialele de exceptie garantand o soliditate de admirat. Investitia in finalizarea casei nu va fi una mare, raportul pret-calitate fiind foarte avantajos, foarte important fiind si faptul ca utilitatile sunt racordate, respectiv curent, gaz si canalizare. Terenul are o deschidere la strada de 18 metri liniari si ofera un acces auto generos prin ambele laterale ale proprietatii. Suna acuma la numarul de telefon: 0754823802 Cod oferta TBO9731 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sura Mica, Sibiu / Est
3 camere
118 m²
35.000
09.05.2018
Mai multhomezz.ro
Preț negociabil Pretul acestui imobil este 35.000 euro negociabil. COMISION 0 % de la cumparator.Imobilul construit temeinic in anul 1955 este conceput ca un parter inalt, are 85 mp locuibili si poate fi caminul ideal al unei familii numeroase fiindca structura avantajoasa si accesul camerelor ofera intimitate si confort. Inspre strada sunt 2 camere mari si luminoase care au acces separat la o bucatarie spatioasa. Holul incapator ne conduce spre o garsoniera aflata la stadiul de "gri", utilitatea camerei mari fiind completata de o baie si un loc de gatit. Sarmul proprietatii este dat atat de arhitectura casei si de sura specifica ( o anexa care da multe posibilitati de adaptare gusturilor cumparatorului ). Terenul cu suprafata totala de 370 mp are o deschidere de 12 metri liniari, accesul auto fiind facil catre curtea generoasa a imobilului. Cele 2 pivnite cu bolte intarite de sine de fier reprezinta locul ideal pentru depozitare si sunt foarte relevante pentru soliditatea constructiei. Casa saseasca singur in curte cu 3 camere si 370 mp teren de vanzare in Sura Mare, situata la doar 7 minute de mers cu masina pana in Sibiu. Suna acuma la numarul de telefon: 0746398984 Cod oferta TBO16211 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sura Mare, Sibiu / Central
3 camere
102 m²
35.000
09.05.2018
Mai multhomezz.ro
Amprenta casei este de 50 mp, cei 200 mp de teren si privelistea minunata creand un confort deosebit. Deschiderea generoasa de 13 metri liniari a terenului permite un acces auto lejer, imbinandu-se astfel utilul cu placutul. Constructia casei se va face cu caramida Porotherm de 30 cm cu samburi de beton Holcim, fundatia fiind continua si cu beton armat. Excelentul proiect va fi finalizat in luna august a anului 2018, iar predarea cladirii va fi la cheie in exterior si la alb in interior, cu peretii tencuiti si gletuiti, cu centrala termica in condensatie,calorifere, instalatii electrice-termice-sanitare, utilitatile fiind functionale in solutie subterana ( curent, gaz,apa-canal, canal pluvial ). Pretul acestui imobil este 73.000 euro + TVA ( care poate fi 5% ).Duplex P+M+Pod cu 3 camere decomandate 115 mp utili si 200 mp teren de vanzare in zona centrala a localitatii Sura Mare, situata la 5 minute de mers cu masina pana in Sibiu. Aceasta va dispune de o izolatie termica exterioara de 10 cm, iar pentru izolarea acoperisului se va utiliza vata minerala. Imobilul este conceput P+M+Pod, amplasamentul ideal in teren si structura camerelor fiind principalele argumente pentru o investitie sigura. Astfel, la parter se afla un living cu o bucatarie open-space, o baie cu geam de aerisire, o debara si casa scarii. Spatiul este deosebit de luminos, primitor si util in timpul zilei. Casa scarilor ne va conduce spre doua dormitoare decomandate superbe, un hol si o baie. Aceasta mansarda inalta va avea un sarm deosebit fiindca lucarnele sunt atipice si creaza o atmosfera pozitiva. Orientarea catre soare va fi ideala, acest aspect asigurand o buna dispozitie locatarilor dar si un climat sanatos. Suna acuma la numarul de telefon: 0742627926 Cod oferta TBO14506 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sura Mare , Sibiu,Est
3 camere
138 m²
73.000
01.05.2018
Mai multlajumate.ro
Imobilul este situat pe directia Sibiu-Medias la 4 km distanta de Sibiu, de asemenea este important de stiut ca este la o distanta de 1 km fata de centura Sibiului. Pe DN14 drumul se parcurge in aproximativ 5 minute practic dureaza mai putin drumul din centrul orasului pana in ansamblul rezidential decat drumul catre unele cartiere ale Sibiului. Casa detine toate utilitati apa, curent, gaz, canalizare si a fost construita cu materiale de calitate superioara cum ar fi: caramida Porotherm, tigla Bramac, tamplarie PVC Gealan, iar betonul a fost folosit doar de la Holcim. Suprafata utila este de 105 mp structurati pe doua nivele la parter se afla un living spatios open space cu bucataria, baie de servici si o terasa frumoasa cu vedere spre spatele curtii; iar la mansarda sunt doua dormitoare luminoase cu iesire pe balcon, fiecare fiind separat si o baie cu cada pe colt si geam de aerisire. Casa de tip duplex cu 3 camere decomandate de vanzare in localitatea Sura Mare judetul Sibiu, construita in anul 2007 cu suprafata totala de 123 mp structurati pe doua nivele parter si mansarda. Terenul pe care este construita casa are o suprafata totala de 400 mp din care 65 mp sunt ocupati de amprenta casei iar restul de 535 mp fiind curte libera cu verdeata, fiecare o poate amenaja dupa placul lui, accesul auto fiind foarte facil. Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica individuala pe gaz, calorifere de otel, parchet laminat, geamuri termopan, gresie, faianta, usa metalica la intrare, izolatie termica si fonica exterioara. Casa se vinde la pretul de 84000 euro negociabil, existand posibilitatea de achizitionare si prin Credit Bancar. TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sura Mare , Sibiu,Est
3 camere
123 m²
84.000
06.04.2018
Mai multlajumate.ro
Preț negociabil Imobilul este situat pe directia Sibiu-Medias la 4 km distanta de Sibiu, de asemenea este important de stiut ca este la o distanta de 1 km fata de centura Sibiului. Pe DN14 drumul se parcurge in aproximativ 5 minute practic dureaza mai putin drumul din centrul orasului pana in ansamblul rezidential decat drumul catre unele cartiere ale Sibiului. Casa detine toate utilitati apa, curent, gaz, canalizare si a fost construita cu materiale de calitate superioara cum ar fi: caramida Porotherm, tigla Bramac, tamplarie PVC Gealan, iar betonul a fost folosit doar de la Holcim. Suprafata utila este de 105 mp structurati pe doua nivele la parter se afla un living spatios open space cu bucataria, baie de servici si o terasa frumoasa cu vedere spre spatele curtii; iar la mansarda sunt doua dormitoare luminoase cu iesire pe balcon, fiecare fiind separat si o baie cu cada pe colt si geam de aerisire. Casa de tip duplex cu 3 camere decomandate de vanzare in localitatea Sura Mare judetul Sibiu, construita in anul 2007 cu suprafata totala de 123 mp structurati pe doua nivele parter si mansarda. Terenul pe care este construita casa are o suprafata totala de 400 mp din care 65 mp sunt ocupati de amprenta casei iar restul de 535 mp fiind curte libera cu verdeata, fiecare o poate amenaja dupa placul lui, accesul auto fiind foarte facil. Ca si imbunatatiri dispune de centrala termica individuala pe gaz, calorifere de otel, parchet laminat, geamuri termopan, gresie, faianta, usa metalica la intrare, izolatie termica si fonica exterioara. Casa se vinde la pretul de 84000 euro negociabil, existand posibilitatea de achizitionare si prin Credit Bancar. TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sura Mare, Sibiu / Est
3 camere
123 m²
84.000
07.04.2018
Mai multhomezz.ro