Apartament in Sannicolau Mare

Timis Sannicolau Mare
3 camere
320 €
03.01.2017
Ofer spre inchiriere un apartament in Sannicolau Mare, judet Timis. Apartament format din 3 camere: doua dormitoare, sufragerie, bucatarie, 2 bai , hol. Situat la etajul 3. Dispune de centrala proprie. Contract pe minim un an. Rog seriozitate. Pret chirie 320 euro + o garantie 320 euro, incalzire: Centrala proprie, numar camere: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 102, anul constructiei: 1990
Mai mult publi24.ro

Apartament in Sannicolau Mare

Sannicolau Mare, Timis
3 camere
102 m²
320 €
07.01.2017
Ofer spre inchiriere un apartament in Sannicolau Mare, judet Timis. Apartament format din 3 camere: doua dormitoare, sufragerie, bucatarie, 2 bai , hol. Situat la etajul 3. Dispune de centrala proprie. Contract pe minim un an. Rog seriozitate. Pret chirie 320 euro + o garantie 320 euro
Mai mult romimo.ro
3 camere
70 m²
39 €
29.08.2017
Inchiriez in regim hotelier /termen scurt apartament cu 3 camere decomandate si 2 balcoane situat la et 2 intr un bloc linistit la intrarea in timisoara dinspre sannicolau mare. Este situat la 15 min de universitatea agricola si mag aushan , la 20 min de parcul botanic si piata unirii.Apartamentul dispune de un dormitor cu pat matrimonial si balcon ,o camera cu pat de 90/200 o sufragerie cu canapea extensibila pentru 2 persoane si balcon tv cu ecran plat , bucatarie , 2 holuri si baie cu vana. Este dotat cu ,masina de spalat noua , aer conditionat, bucatarie dotata cu frigider nou ,aragaz cu 4 ochiuri si cuptor pe gaz metan ,frigider nou cu congelator , cuptor cu microunde , expresor de cafea ,fripteuza. Se asigura vesela pentru gatit si servit masa ,calcator si masa pentru calcat, uscator de par , uscator de rufe . Apartamentul este recent renovat. Internet wi fi non stop gratuit . Pret 180 lei / zi usor negociabil . Se elibereaza factura si chitanta neplatitor de tva. Tel 0765342278. In zona la 3 min distanta exista magazine profi si unicarm si un magazin cu legume fructe foarte bine aprovizionat . In zona sunt 2 locuri de joaca pentru copii. La cerere se poate asigura patut pentru copil sau tarc de joaca .
Mai mult romimo.ro
3 camere
55.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam. in orasul localitatea Sannicolau Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 55000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
800 m²
40.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 camere in orasul orasul Sannicolau Mare.Casa este ,avand o suprafata utila 800 mp. Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 40000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
350 m²
150.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul orasul Sannicolau Mare.Casa este ,supr. utila 350 m.p.. Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 150000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro