2 camere
52 m²
300 €
05.09.2017
Apartament cu 2 camere, aflat la parterul unei case in Valea Lupului, punct de reper: Sensul Giratoriu-Carrefour Era, la bulevard. Apartamentul este nou, la prima inchiriere, este complet mobilat si utilat, cu centrala proprie, aer conditionat, electrocasnice noi, loc de parcare. Se inchiriaza la pretul de 300 euro/luna, cu TOATE CHELTUILELILE INCLUSE! Familie/cuplu.
Mai mult lajumate.ro
2 camere
300 €
24.10.2016
Titirez iti propune o oferta de inchiriere apart cu 2 camere in orasul Iasi.Imobilul decomandat este spatios . Acesta se afla in zona Valea Lupului, una dintre cele mai dorite locatii din loc. Iasi.Pretul de inchiriere este de 300 eur. Stabileste o vizita cu proprietarul si analizeaza cu atentie ap. prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Atunci cand esti in cautarea proprietatii perfecte, iti doresti ca timpul in care descoperi cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere ap. sa fie cat mai scurt. Astfel, pe titirez.ro poti gasi diverse apartamente pe toate gusturile! Poti explora anunturile Titirez ce cuprind garsoniere, apartamente cu doua, trei camere, case si chiar terenuri - toate de inchiriat sau de vandut. Alegerea nu este una simpla, insa noi te putem ajuta si iti oferim cel mai bun ap. filtrat dupa nevoile tale.Locuinta este situata constr. 2000; cu 2 cam. te asteapta pentru o vizita!
Mai mult titirez.ro
2 camere
63 m²
300 €
27.12.2016
Apartament 2 camere,decomandat, 63 mp, situat in zona Pacurari, la 2 minute de Kaufland Pacurari spre zona de vile din Valea Lupului, bloc nou 2015, amenajat de lux. Apartamentul este dotat cu Centrala Termica, Usa Metalica, tamplarie Pvc cu geam termopan la exterior, gresie, faianta, parchet melaminat, termosistem de 10 cm la exterior. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, cu mobilier nou si de calitate, aragaz, frigider, masina de spalat. Imobilul este situat in bloc nou, parcare private, 2 locuri. Mentionam ca apartamentul este la prima inchiriere si este contorizat individual, iar costurile comune de intretinere sunt foarte mici. Pretul este de 300 euro/ luna si se percepe chiria in avans pe o luna si o luna garantie. OFERTA DISPONIBILA CU MUTARE IMEDIATA
Mai mult lajumate.ro
2 camere
146 m²
44.000 €
03.12.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 camere in orasul localitatea Iasi.Casa este ,supr. util 146 m2. Acesta se afla in zona zona Valea Lupului, una dintre cele mai dorite zone din loc. Iasi.Pretul de vinzare a acestei case este de 44000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro