Vrei sa locuiesti intr-o zona linistita , a Sibiului?Ei bine agentia REMAX Professionals iti ofera spre inchiriere , un apartament de 2 camere in zona Calea Poplacii mai exact pe str. Tilisca. Apartamentul este compus din 2 camere si anume : living spatios si luminos , dormitor cu iesire pe balcon de unde poti admira o priveliste frumoasa, bucatarie separata cu loc de luat masa , si baie cu geam . Apartamentul se afla la etajul 2/ 4 .Imobilul este mobilat si utilat . Pentru orice detaliu va stau la dispozitie.
Sibiu,Sibiu,Calea Poplacii,Strada Tilisca,16A
2 camere
46 m²
250
14.06.2018
Mai multwizmo.ro
Preț negociabil Pretul de inchiriere al apartamentului este de 250 euro / luna usor negociabil, disponibil incepand cu data de 01.07.2018.Zona in care este amplasat imobilul este una curata si linistita a orasului in imediata apropiere a parcului Sub Arini, avand in apropiere institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi. Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Tilisca cu o suprafata totala de 78 mp situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil tip vila cu termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara si doar un singur apartament pe palier. Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile de buna calitate, necesare unui trai linistit cum ar fi: izolatie termica, interfon la scara, usa din lemn masiv la intrare, usi din lemn masiv la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere si mocheta de calitate in living, centrala termica a imobilului cu repartitoare individuale pe caloriferele de otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, contorizari separate la utilitati. Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa din living generos si luminos mobilat cu bun gust cu canapele din piele si TV LCD, un dormitor matrimonial cu mobilier specific de buna calitate, o bucatarie tip open-space complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, combina frigorifica, hol spatios la intrare si o baie mare cu cada si geam de aerisire unde se afla instalata si masina de spalat rufe. Suna acuma la numarul de telefon: 0751885224 Cod oferta TBO7242 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sibiu, Sibiu / Tilisca
2 camere
65 m²
250
05.06.2018
Mai multhomezz.ro
Preț negociabil Pretul de inchiriere al apartamentului de lux cu 2 camere este de 370 euro, usor negociabil.Apartamentul este format din: - living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate - dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii; - bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce este necesar pentru un grad de confort ridicat; - baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda. Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, o suprafata totala de 77 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu. Locuinta se ridica la cele mai inalte standarde de confort, amenajata cu mult bun gust si materiale din import, de cea mai buna calitate, tot conceptul apartamentului a fost creat de un designer foarte cunoscut in Sibiu. Suna acuma la numarul de telefon: 0744172661 Cod oferta TBO15193 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sibiu, Sibiu / Tilisca
2 camere
60 m²
370
30.05.2018
Mai multhomezz.ro
Inchiriez apartament in bloc nou cu 2 camere semidecomandate in zona ANL Tilisca (Calea Poplacii) la parter, mobilat si utilat complet, 45mp. Pret 180 euro/luna. Pentru mai multe detalii si vizionari contactati agent imobiliar Radu 0751.08.19.19
Sibiu, Sibiu / Calea Poplacii
2 camere
45 m²
180
05.05.2018
Mai multhomezz.ro
Pretul de inchiriere al apartamentului de lux cu 2 camere este de 370 euro, usor negociabil.Apartamentul este format din: - living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate - dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii; - bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce este necesar pentru un grad de confort ridicat; - baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda. Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, o suprafata totala de 77 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu. Locuinta se ridica la cele mai inalte standarde de confort, amenajata cu mult bun gust si materiale din import, de cea mai buna calitate, tot conceptul apartamentului a fost creat de un designer foarte cunoscut in Sibiu. Suna acuma la numarul de telefon: 0744172661 Cod oferta TBO15193 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Sibiu , Sibiu,Tilisca
2 camere
60 m²
370
29.04.2018
Mai multlajumate.ro
15193 Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, o suprafata totala de 77 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu. Locuinta se ridica la cele mai inalte standarde de confort, amenajata cu mult bun gust si materiale din import, de cea mai buna calitate, tot conceptul apartamentului a fost creat de un designer foarte cunoscut in Sibiu. Apartamentul este format din: - living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate - dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii; - bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce este necesar pentru un grad de confort ridicat; - baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda. Pretul de inchiriere al apartamentului de lux cu 2 camere este de 370 euro, usor negociabil. , suprafata totala: 60.00
Sibiu Sibiu
2 camere
370
05.05.2018
Mai multpubli24.ro
Inchiriez apartament de lux cu 2 camere, complet mobilat si utilat , suprafata utila de 60 mp + balcon 5 mp(inchis cu termopan) , situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Strand 2 din Sibiu.Apartamentul este amenajat cu mult bun gust si cu materiale moderne , toate finisajele si designul fiind create de un designer de interior.Compartimentarea spatiului util este creata astfel incat sa asigure un confort locativ optim : un living mare decorat cu piatra naturala,dotat cu coltar din piele , separat de zona de hol printr-un perete-gradina(de sticla) , dormitor cochet cu mocheta moderna si iluminat multicolor cu telecomanda , baie mare dotata cu cada cu hidromasaj facuta la comanda , bucatarie mobilata la comanda si dotata cu absolut toate cele necesare unui grad ridicat de confort.Toata mobila , obiectele sanitare , obiectele electrocasnice sunt noi , moderne si de calitate premium (TV plasma,masina spalat vase,combina frigorifica,cuptor cu plita,hota,vesela ,etc).Apartamentul dispune de 1 loc de parcare amenajat cu dale in fata blocului. Pret=370 euro usor negociabil.Tel=0733-923465.
Sibiu , Sibiu,Tilisca
2 camere
60 m²
370
22.03.2018
Mai multlajumate.ro
Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, o suprafata totala de 77 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu.Locuinta se ridica la cele mai inalte standarde de confort, amenajata cu mult bun gust si materiale din import, de cea mai buna calitate, tot conceptul apartamentului a fost creat de un designer foarte cunoscut in Sibiu.Apartamentul este format din:- living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate- dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii;- bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce este necesar pentru un grad de confort ridicat;- baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda.Pretul de inchiriere al apartamentului de lux cu 2 camere este de 370 euro, usor negociabil.
Tilisca
2 camere
60 m²
370
16.03.2018
Mai multcompariimobiliare.ro
Preț negociabil Apartamentul este format din: - living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate - dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii; - bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce este necesar pentru un grad de confort ridicat; - baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda. Pretul de inchiriere al apartamentului de lux cu 2 camere este de 400 euro, usor negociabil.Locuinta se ridica la cele mai inalte standarde de confort, amenajata cu mult bun gust si materiale din import, de cea mai buna calitate, tot conceptul apartamentului a fost creat de un designer foarte cunoscut in Sibiu. Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, o suprafata totala de 77 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu.
Sibiu, Sibiu / Tilisca
2 camere
60 m²
400
16.03.2018
Mai multhomezz.ro
Preț negociabil Nu include TVA Ansamblu rezidențial Inchiriez apartament de lux cu 2 camere, complet mobilat si utilat , suprafata utila de 60 mp + balcon 5 mp(inchis cu termopan) , situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Strand 2 din Sibiu.Apartamentul este amenajat cu mult bun gust si cu materiale moderne , toate finisajele si designul fiind create de un designer de interior.Compartimentarea spatiului util este creata astfel incat sa asigure un confort locativ optim : un living mare decorat cu piatra naturala,dotat cu coltar din piele , separat de zona de hol printr-un perete-gradina(de sticla) , dormitor cochet cu mocheta moderna si iluminat multicolor cu telecomanda , baie mare dotata cu cada cu hidromasaj facuta la comanda , bucatarie mobilata la comanda si dotata cu absolut toate cele necesare unui grad ridicat de confort.Toata mobila , obiectele sanitare , obiectele electrocasnice sunt noi , moderne si de calitate premium (TV plasma,masina spalat vase,combina frigorifica,cuptor cu plita,hota,vesela ,etc).Apartamentul dispune de 1 loc de parcare amenajat cu dale in fata blocului. Pret=370 euro usor negociabil.Tel=0733-923465.
Sibiu, Sibiu / Tilisca
2 camere
60 m²
370
22.03.2018
Mai multhomezz.ro
Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, o suprafata totala de 77 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu.Locuinta se ridica la cele mai inalte standarde de confort, amenajata cu mult bun gust si materiale din import, de cea mai buna calitate, tot conceptul apartamentului a fost creat de un designer foarte cunoscut in Sibiu.Apartamentul este format din:- living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate- dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii;- bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce este necesar pentru un grad de confort ridicat;- baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda.Pretul de inchiriere al apartamentului de lux cu 2 camere este de 370 euro, usor negociabil. Cod intern: 15193 Cod intern: 15193
Sibiu , județul Sibiu, zona Tilisca
2 camere
60 m²
370
24.02.2018
Mai multcauta-imobiliare.ro
Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, intregul concept al apartamentului a fost gandit de catre un designer. Apartamentul are o suprafata utila totala de 60 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu. Apartamentul este doata cu mobilier si electrocasnice de cea mai buna calitate: - living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate - dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii; - bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce este necesar pentru un grad de confort ridicat; - baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda. Persoana de contact :Marian Pop Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0771277217
Sibiu, Sibiu / Tilisca
2 camere
60 m²
400
06.03.2018
Mai multhomezz.ro
AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Tilisca, zona linistita de constructii noi, cu acces usor la parcul Sub Arini, Padurea Dumbrava, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazin alimentar Trans Agape, institutii de invatamant (Şcoala Nr. 25, Gradinita, Nr. 22), institutii financiar bancare (BRD), statie de TAXI, mijloace de transport in comun (traseele 113, 116, 16, 5). DESCRIERE: Apartament situat la etajul 1al unui imobil cu 3 nivele, izolat termic pe exteriror, construit in anul 2012, dotat cu interfon la intrare si acoperis din tigla. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 55 mp, structura decomandat, comapartimentata astfel: living si bucatarie open space, dormitor, baie cu cabina de dus. FINISAJE: Apartamentul a fost renovat in anul 2017 si dispune de urmatoarele dotari: usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica proprie, calorifere de otel, tamplarie PVC cu geam termopan. ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat (plita pe gaz, cuptor electric, hota, frigider, masina de spalat rufe).
sibiu Zona Tilisca
2 camere
66 m²
300
22.02.2018
Mai multpaltinul.ro
Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, o suprafata totala de 77 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu.Locuinta se ridica la cele mai inalte standarde de confort, amenajata cu mult bun gust si materiale din import, de cea mai buna calitate, tot conceptul apartamentului a fost creat de un designer foarte cunoscut in Sibiu.Apartamentul este format din:- living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate- dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii;- bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce estenecesar pentru un grad de confort ridicat;- baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda.Pretul de inchiriere al apartamentului de lux cu 2 camere este de 400 euro, usor negociabil. Cod intern: 15193
Sibiu , Sibiu Tilisca
2 camere
400
24.02.2018
Mai multromaniarealestate.ro
Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, o suprafata totala de 77 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu. Locuinta se ridica la cele mai inalte standarde de confort, amenajata cu mult bun gust si materiale din import, de cea mai buna calitate, tot conceptul apartamentului a fost creat de un designer foarte cunoscut in Sibiu. Apartamentul este format din: - living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate - dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii; - bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce este necesar pentru un grad de confort ridicat; - baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda. Pretul de inchiriere al apartamentului de lux cu 2 camere este de 370 euro, usor negociabil. TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic! Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO ro Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 15193 Birouri de vanzari TABOO Imobiliare: Sibiu - Sos. Alba Iulia Nr. 83, colt cu Str. Bieltz Sibiu - Calea Cisnadiei - Str. Virgil Ioan Ispas Nr.2 Sebes - Str. Lucian Blaga 92 Specificatii Utilitati General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare Finisaje Stare interior: RenovatUsa intrare: MetalFerestre: PVCPardoseala: Parchet, Mocheta, GresiePereti: Vopsea Lavabila, Faianta, TapetIzolatie termica: Exterior Dotari Alte spatii: TerasaBucatarie: Mobilata si Utilata, Mobilata, Utilata Informatii suplimentare Recomandat Pentru: Rezidential
Tilisca
2 camere
77 m²
370
23.01.2018
Mai multtitirez.ro
Apartament de inchiriat complet mobilat si utilat de lux cu 2 camere, o suprafata totala de 77 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, in zona Tilisca din Sibiu. Locuinta se ridica la cele mai inalte standarde de confort, amenajata cu mult bun gust si materiale din import, de cea mai buna calitate, tot conceptul apartamentului a fost creat de un designer foarte cunoscut in Sibiu. Apartamentul este format din: - living pentru pretentiosi, decorat cu piatra naturala, dotat cu coltar din piele, plasma si parchet de cea mai buna calitate - dormitor cochet, iluminat prin simpla atingerii a telecomenzii, cu diverse programe de schimbare a luminii; - bucatariile mobilate pe comanda, cu masina de spalat vase cuptor, hota electrica, frigider, toate de calitate premium, vesela plus absolut tot ce este necesar pentru un grad de confort ridicat; - baia mare dispune de cada cu hidromasaj, cu un design deosebit la fel facuta la comanda. Pretul de inchiriere al apartamentului de lux cu 2 camere este de 370 euro, usor negociabil. TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic! Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO ro Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 15193 Birouri de vanzari TABOO Imobiliare: Sibiu - Sos. Alba Iulia Nr. 83, colt cu Str. Bieltz Sibiu - Calea Cisnadiei - Str. Virgil Ioan Ispas Nr.2 Sebes - Str. Lucian Blaga 92 General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare Stare interior: Renovat Usa intrare: Metal Ferestre: PVC Pardoseala: Parchet, Mocheta, Gresie Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta, Tapet Izolatie termica: Exterior Alte spatii: Terasa Bucatarie: Mobilata si Utilata, Mobilata, Utilata Recomandat Pentru: Rezidential
Tilisca, Sibiu
2 camere
60 m²
370
16.01.2018
Mai multimobiliare24.ro