*** 600 m fata de metrou Titan, bloc izolat termic, mobilat modern, bucatarie mobilata si utilata complet, masina spalat vase, masina de spalat rufe, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, termopan, renovat recent. Apartamentul se afla la etajul 9 din 10 si are balcon tip logie 6mp.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Strada Rotunda
2 camere
60 m²
310
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Se ofera spre inchiriere apartament 2 camere decomandat in zona metrou Nicolae Grigorescu, str Rotunda, blocurile Y, la 2 minute de statia de metrou, 2 minute de piata/supermarket ( mega image / profi ) si tot atatea de parcul IOR, intr'o zona linistita, la etajul 9 ( priveliste deosebita asupra orasului ), intr'un bloc recent reabilitat (termopane+placat), ferit de zgomotele traficului bucurestean. Apartamentul va ofera tot confortul necesar, avand in dotare urmatoarele: aer conditionat, masina de spalat, frigider, aragaz, balcon, apometre cu unde radio, detector/senzor de gaze, internet si majoritatea ustensilelor de uz caznic ( aspirator / mixer / vase / oale / pahare / etc ) ; a fost renovat in decembrie 2017 partial cu multiple chestii noi ( dormitor complet nou, parchet camere nou, mobila bucatarie noua, frigider ). Spatiul si structura apartamentului sunt mai mult decat decente, balconul este spatios, include si o debara pt depozitarea hainelor de sezon sau diverse. Locurile de parcare nu sunt o problema iar in fata scarii sunt parculete amenajate. Pentru mai multe informatii / poze va rog nu ezitati sa telefonati. Exclus agentii ( nu ofer comision, nu ma intereseaza colaborarea de partea mea ).
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Nicolae Grigorescu
2 camere
52 m²
350
Ieri la 21:50
Mai multhomezz.ro
Piata Statie de metrou Centre comerciale Magazine Scoala Gradinita Spital Mijloace de transport in comun Biserica Interfon Gaze Cablu tv Internet Calorifere fonta Contorizare apa Contorizare caldura Combina Frigorifica Aragaz Particular, inchiriez pe termen lung, apartament 2 camere, 7/10, semimobilat, confort 1, proaspat renovat, aproape de metrou Titan, parc IOR NU fumatori, NU animale
Bucureşti, Titan, Parcul IOR, Strada Rotunda nr.2 sector 3, Bucuresti
2 camere
60 m²
270
28.10.2016
Mai multdirectproprietar.ro
Apartament 2 camere (2 dormitoare) zona Salajan, Rotunda, la 7 min. de Metrou Nicolae Grigorescu, etaj 9 din 10, decomandat, 60mpu (65mpc), confort 1, bucatarie inchisa, un grup sanitar (cu cada), un balcon (inchis - termopan), mobilat decent, utilat complet (aragaz, frigider, masina de spalat rufe, etc), renovat recent (gresie, faianta, parchet, termopan, vopsea lavabila, usa metalica, etc), incalzirea se face prin termoficare, contorizat integral, bloc reabilitat termic, lift, asigurare, anul constructiei 1980, vedere pe fata, orientare E, vecinatati: scoli, gradinite, licee, liber. Pret 300 euro. Chirie 1+1 garantie. (ID: DEX2C52150)
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Salajan
2 camere
60 m²
300
09.06.2018
Mai multlajumate.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Titan Rotunda-Parc, confort 1, semidecomandat, avand o suprafata totala de 52 mp, prevazut cu o baie si un balcon inchis, pozitionat pe camera de zi. Situat la etajul 3 din 10, intr-un bloc extrem de curat, construit in anul 1968 si care va intra in programul de reabilitare termica, apartamentul beneficiaza de umbra pe tot parcursul zilei si de o priveliste foarte placuta catre gradina bine intretinuta din fata blocului. Locuinta beneficiaza de finisaje recente si este liber. Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun ( autobuz nr.311, 102, 101.); supermarket-uri (Mega Image); gradinita; sedii bancare ; Piata Ambrozie si la doar 8- 10minute de mers pe jos de statia de Metrou Nicolae Grigorescu. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a Parcul IOR si a Liceului Dante Aligheri si Scoala nr. 195- Hamburg. Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie cu copii care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul nu se negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 5943. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Titan
2 camere
52 m²
66.000
07.06.2018
Mai multlajumate.ro
Apartament 2 camere (1 dormitor) zona Nicolae Grigorescu, Rotunda, la 5 min. de Metrou Nicolae Grigorescu, etaj Parter din 10, semidecomandat, 60mpu (65mpc), confort 1, bucatarie inchisa, un grup sanitar (cu cada), un balcon (inchis - termopan), mobilat modern, utilat complet (aragaz, frigider, masina de spalat rufe, TV LCD, etc), renovat recent (gresie, faianta, parchet, termopan, vopsea lavabila, usa metalica, etc), incalzirea se face prin termoficare, contorizat integral, lift, asigurare, contract ANAF (taxele aferente contractului sunt incluse in pret), anul constructiei 1970, vedere pe fata, orientare E, in apropiere de Parcul Titan, vecinatati: scoli, gradinite, licee, liber. Pret 350 euro. Chirie 1+1 garantie. (ID: DEX2C43220)
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Nicolae Grigorescu
2 camere
60 m²
350
09.06.2018
Mai multlajumate.ro
Inchiriez apartament cu 2 camere semidecomandat in Timisoara, zona Brancoveanu. Apartamentul este in stare excelenta, partial renovat recent. Se pune la dispozitie mobilat si utilat, astfel: - bucatarie: - mobila din pal glossy; - plita pe gaz; - cuptor cu microunde; - masa rotunda cu blat termorezistent; - scaune; - debara cu polite; - hol intrare: - cuier cu polita de palarii - dulap de pantofi cu inaltimea de 2 m; - frigider cu congelator; - living: - canapea extensibila noua; - mobila din pal pe un perete; - masuta cafea; - televizor LCD - hol mic: - masina de spalat rufe automata; - dulap de depozitare superior; - dormitor: - 2 paturi single de 90x200 cm noi din pal cu saltele de asemenea noi, paturi care se pot apropia pentru a forma un pat matrimonial de 180 x 200 cm; - mobila din pal pe un perete; - televizor cu LCD Apartamentul este amenajat cu geamuri din termopan cu tamplarie PVC cu aspect de lemn, usa metalica, gresie si faianta, iar in bucatarie se regaseste un perete cu mozaic. Punem la dispozitie si aspiratorul in stare buna de functionare. Incalzirea apartamentului se realizeaza de catre Colterm. Zona este linistita, centrul este usor accesibil la pas, in 20 minute. In spatele blocului se regaseste un loc de joaca pentru copii. Langa usa de intrare se regaseste o debara comuna a blocului unde se pot depozita biciclete, masinute copii, carucioare. Magazinul de panificatie Propero se regaseste la 100 m de apartament, precum si alte magazine. Kaufland si Carrefour se regasesc la 7-8 minute de mers la pas. In zona se regasesc de asemenea gradinite pentru copii, spalatorii auto, parcuri. Chiriasii ideali: maxim 2 persoane de calitate, cu loc de munca stabil, care sa ingrijeasca apartamentul ca ”buni proprietari”. , numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 57
Timis Timisoara
2 camere
330
21.05.2018
Mai multpubli24.ro
Inchiriez apartament cu 2 camere semidecomandat in Timisoara, zona Brancoveanu. Apartamentul este in stare excelenta, partial renovat recent. Se pune la dispozitie mobilat si utilat, astfel: - bucatarie: - mobila din pal glossy; - plita pe gaz; - cuptor cu microunde; - masa rotunda cu blat termorezistent; - scaune; - debara cu polite; - hol intrare: - cuier cu polita de palarii - dulap de pantofi cu inaltimea de 2 m; - frigider cu congelator; - living: - canapea extensibila noua; - mobila din pal pe un perete; - masuta cafea; - televizor LCD - hol mic: - masina de spalat rufe automata; - dulap de depozitare superior; - dormitor: - 2 paturi single de 90x200 cm noi din pal cu saltele de asemenea noi, paturi care se pot apropia pentru a forma un pat matrimonial de 180 x 200 cm; - mobila din pal pe un perete; - televizor cu LCD Apartamentul este amenajat cu geamuri din termopan cu tamplarie PVC cu aspect de lemn, usa metalica, gresie si faianta, iar in bucatarie se regaseste un perete cu mozaic. Punem la dispozitie si aspiratorul in stare buna de functionare. Incalzirea apartamentului se realizeaza de catre Colterm. Zona este linistita, centrul este usor accesibil la pas, in 20 minute. In spatele blocului se regaseste un loc de joaca pentru copii. Langa usa de intrare se regaseste o debara comuna a blocului unde se pot depozita biciclete, masinute copii, carucioare. Magazinul de panificatie Propero se regaseste la 100 m de apartament, precum si alte magazine. Kaufland si Carrefour se regasesc la 7-8 minute de mers la pas. In zona se regasesc de asemenea gradinite pentru copii, spalatorii auto, parcuri. Chiriasii ideali: maxim 2 persoane de calitate, cu loc de munca stabil, care sa ingrijeasca apartamentul ca ”buni proprietari”. Alte caracteristici: Nr. Bucatarii: 1 Vecinatati: Prospero Montessori Kinderhaus Baloo Kinderclub Bazar Brancoveanu Kaufland Carrefour Shopping City Disponibilitate proprietate: oricand Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, Gaz, CATV Sistem Incalzire: Calorifere, Termoficare Acces internet: Cablu, Wireless, Fibra optica Finisaje: Stare interior: Buna Ferestre cu geam termopan: PVC Usa intrare: Metal Podele: Parchet, Gresie Usi interior: Lemn Pereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Alte spatii utile: Debara Contorizare: Contor caldura Mobilat: Complet Electrocasnice: Aragaz, Cuptor cu microunde, Frigider, Masina de spalat rufe, Aspirator, Cafetiera, Hota, TV Bucatarie: Mobilata, Utilata Dotari imobil: Acoperis, Interfon
Timisoara, Timis,Timis,Timisoara,KIRIAC
2 camere
57 m²
330
25.05.2018
Mai multromimo.ro
Inchiriez apartament cu 2 camere semidecomandat in Timisoara, zona Brancoveanu. Apartamentul este in stare excelenta, partial renovat recent. Se pune la dispozitie mobilat si utilat, astfel: - bucatarie: - mobila din pal glossy; - plita pe gaz; - cuptor cu microunde; - masa rotunda cu blat termorezistent; - scaune; - debara cu polite;- hol intrare: - cuier cu polita de palarii - dulap de pantofi cu inaltimea de 2 m; - frigider cu congelator;- living: - canapea extensibila noua; - mobila din pal pe un perete; - masuta cafea; - televizor LCD- hol mic: - masina de spalat rufe automata; - dulap de depozitare superior;- dormitor: - 2 paturi single de 90x200 cm noi din pal cu saltele de asemenea noi, paturi care se pot apropia pentru a forma un pat matrimonial de 180 x 200 cm; - mobila din pal pe un perete; - televizor cu LCDApartamentul este amenajat cu geamuri din termopan cu tamplarie PVC cu aspect de lemn, usa metalica, gresie si faianta, iar in bucatarie se regaseste un perete cu mozaic.Punem la dispozitie si aspiratorul in stare buna de functionare.Incalzirea apartamentului se realizeaza de catre Colterm.Zona este linistita, centrul este usor accesibil la pas, in 20 minute.In spatele blocului se regaseste un loc de joaca pentru copii.Langa usa de intrare se regaseste o debara comuna a blocului unde se pot depozita biciclete, masinute copii, carucioare.Magazinul de panificatie Propero se regaseste la 100 m de apartament, precum si alte magazine. Kaufland si Carrefour se regasesc la 7-8 minute de mers la pas.In zona se regasesc de asemenea gradinite pentru copii, spalatorii auto, parcuri.Chiriasii ideali: maxim 2 persoane de calitate, cu loc de munca stabil, care sa ingrijeasca apartamentul ca buni proprietari pret 330 euro +garantie+comisionul agentiei, incalzire: Centrala proprie, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 57, anul constructiei: 1999
Timis Timisoara
2 camere
330
22.05.2018
Mai multpubli24.ro
Roof Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona Titan Parc IOR- zona Rotunda, confort 1, semidecomandat, avand o suprafata totala de 51mp, prevazut cu o baie si un balcon inchis, cu geam cornier pozitionat pe camera de zi. Situat la etajul 9 din 10, intr-un bloc extrem de curat, construit in anul 1968 si care va intra in reabilitare termica, ; apartamentul beneficiaza de de o priveliste foarte frumoasa catre Parcul IOR. Locuinta nu beneficiaza de finisaje recente(ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica) , balconul este inchis cu geam cornier si in functie de discutia finala cu proprietarul se poate vinde semimobilat/mobilat. Imobilul este amplasat in imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun ( autobuz nr.102, 101, 311); supermarket-uri (Mega Image); gradinita; sedii bancare ; Piata Salajan si la doar 10minute de mers pe jos de statia de Metrou Titan sau Nicolae Grigorescu. In plan secundar proprietatea se afla in imediata vecinatate a Parcului IOR si a Scolii Gimnaziala nr. 195- Hamburg. Acest tip de locuinta este ideal pentru o familie cu copii care doreste sa locuiasca intr-o zona civilizata, curata si linistita si in acelasi timp accesibila; persoanele active care au nevoie de accces rapid la mijloacele de transport in comun; o investitie pe termen lung intrucat proprietatea se poate inchiria intr-un timp foarte scurt si la un pret avantajos. Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: 5947.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Titan
2 camere
51 m²
63.000
26.05.2018
Mai multhomezz.ro
Apartament 2 camere (1 dormitor) zona Nicolae Grigorescu, Rotunda, la 5 min. de Metrou Nicolae Grigorescu, etaj Parter din 10, semidecomandat, 60mpu (65mpc), confort 1, bucatarie inchisa, un grup sanitar (cu cada), un balcon (inchis - termopan), mobilat modern, utilat complet (aragaz, frigider, masina de spalat rufe, TV LCD, etc), renovat recent (gresie, faianta, parchet, termopan, vopsea lavabila, usa metalica, etc), incalzirea se face prin termoficare, contorizat integral, lift, asigurare, contract ANAF (taxele aferente contractului sunt incluse in pret), anul constructiei 1970, vedere pe fata, orientare E, in apropiere de Parcul Titan, vecinatati: scoli, gradinite, licee, liber. Pret 350 euro. Chirie 1+1 garantie. (ID: DEX2C43220)
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Nicolae Grigorescu
2 camere
60 m²
350
14.04.2018
Mai multhomezz.ro
Apartament 2 camere ultracentral langa Butoiul de Aur Locatia apartamentului este pe str. Iosif Vulcan colt cu Republicii pietonala. Este situat la 5 min de mers pe jos de Facultatea de Medicina, Primarie, P-ta Unirii. Chiar langa apartament este un magazin cu produse alimentare si nealimentare deschis non-stop, statie de taxi, farmacie, bancomate si strada pietonala cu o multime de cafenele si restaurante. Apartamentul este compus din: hol acces, dormitor, living generos cu iesire catre un balcon deschis, bucatarie, spatiu depozitare si baie. Dormitorul si livingul comunica printr-o usa mare. Bucataria este dotata cu plita, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, masa cu 2 scaune, vesela pentru gatit si servit masa (4 persoane). Dormitorul are un pat de 1.6m/2m cu saltea foarte confortabila. Livingul are o canapea extensibila masa rotunda cu 4 scaune. Baia a fost recent renovata, cu vana si boiler pentru apa calda, prin urmare nu veti fi afectati de sistarile de apa calda, foarte frecvente in ultimul timp. Balconul are o priveliste deosebita cu deschidere spre strada Iosif Vulcan. Alte dotari: rolete, wifi, cablu TV full, calcator, camere inalte de 4.5m. Posibilitate de curatenie saptamanala, schimb de asternuturi si prosoape. Apartamentul este foarte calduros pe timp de iarna iar costurile sunt sazute. Posibilitate de inchiriere si pe regim hotelier! Pretul chiriei este de 450 Euro + garantia. Contact 0740.805.802 pret 450 € 6 €/m² Suprafata construita (m²) 80 m² Numarul de camere 2 Etaj 1 (din 3) Suprafata utila (m²): 60 Tip proprietate: apartament Compartimentare: semidecomandat Stare: renovat Numarul de bai: 1 Imprejurimi transport public restaurante si facilitati de agrement farmacii zone verzi scoli Infrastructura apa curenta canalizare electricitate ansamblu rezidential cu acces securizat Comoditati fibra optica mobilat Particularitati dormitor matrimonial anexa balcon bucatarie utilata spatiu depozitare Siguranta videointerfon usa blindata
Oradea, Bihor, Centru Civic
2 camere
80 m²
450
02.04.2018
Mai multstoria.ro
TITAN, IOR, strada Rotunda, langa parc IOR, etaj 4/ 10, mobilat, gresie, parchet, termopan, faianta, usa metalica. Frigider, aragaz, masina spalat, tv, proaspat renovat, 10 min. metrou, 0722.261.853 / 0729.021.633
Bucuresti, IOR
2 camere
350
14.03.2018
Mai multagentiiimobiliare.ro