apartament 2 camere de inchiriat Braila

Braila, Rosiori - Piata Mare
2 camere
200
Wed Mar 14 2018 21:06:53 GMT+0000 (UTC)
Inchiriez apartament 2 camere, decomandat, zona Rosiori - Piata Mare. Apartamentul se afla la etajul 2/4 cu vedere in str Rosiori. Mobilat, aer conditionat, tv, aragaz, frigider, masina spalat.
Mai multagentiiimobiliare.ro
2 camere
49 m²
230
Tue Feb 06 2018 22:28:59 GMT+0000 (UTC)
apartamentul este situat pe Rosiorilor la intersectia cu scolilor!avand toate facilitatile necesare:scoala ,bancă,supermarket,statie bus etc!
Mai multlajumate.ro

Apartament in blocuri mixte, Apartamente 2 camere

Bucureşti, Militari, Gorjului, Rosiori de Vede,Bucuresti
2 camere
50 m²
280
Sat Jan 30 2016 03:08:04 GMT+0000 (UTC)
Piata Statie de metrou Centre comerciale Magazine Scoala Gradinita Mijloace de transport in comun Politie Biserica Interfon Usa intrare termopan Gaze Cablu tv Telefon fix Internet Aer conditionat Calorifere fonta Faianta Aer conditionat Contorizare apa Frigider Combina Frigorifica Aragaz Plita pe gaze Cuptor cu microunde Incalzitor sandvisuri Apartamentul doua camere, suprafata 50 mp. Peretii exteriori sunt alcatuiti din zidarie plina cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior prin placarea cu sistem termoizolant de fatada tip Baumit compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu sistem termoizolant. Tamplaria exterioara este realizata din geam tip termopan, culoare alba, Baia, bucataria si balconul au gresie si faianta. In dormitor parchet. Usile de la baie, bucatarie si sufragerie sunt din lemn culoare venghe, la dormitor alba. Usa de la intrare este din lemn.Facilitati: telefon, cablu tv, internet, aer conditionat, imobilul este prevazut cu instalatie interfon. Apartament curat, proaspat renovat, bloc mic 4 etaj, cu vedere la gradina verde din spatele blocului, liniste
Mai multdirectproprietar.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Roşiori, De inchiriat, apartament, camere: 2