2 camere
66 m²
350 €
01.08.2017
Casa dispune de: - curte 250m2 care include si garajul mare, incapator; - o camera, leaving, baie, bucatarie mobilate, utilate complet ( casa a fost locuita de noi- actualii proprietari de la momentul achizitionarii- 3 ani); - aer conditionat ( ff recent montat/achizitionat= garantie); - majoritatea electrocasnicelor sunt inca in garantie (masina de spalat, frigider); - camera centralei- centrala pe gaz ( care poate fi utilizata ca si uscator rufe/ spatuiu depozitare); Casa este situata: - la nici 2 min. de mers pe jos pana la statia de MaxiTaxi; - la 6-8 min. de mers pe jos pana in centru localitatii unde este acces la: Scoala, Gradinita, Primarie, Market, Piata Agroalimentara, Stadion, Bazin inot, Sala dansuri, Sala Forta etc. - 10 min. cu masina pana la Auchan; - la 15-20 min. cu masina pana in Constanta- Gara; - in zona linistita, strada asfaltata. Casa este libera incepand cu luna August. PS: La cele mentionate mai sus, se mai poate lasa disponibila o camera nemobilata pentru un cost suplimentar- detalii in privat.
Mai mult romimo.ro
2 camere
92 m²
67.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 2 cam. in orasul loc. Cumpana.Casa este ,suprafata 92 m2. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 67000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
110 m²
48.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam in orasul loc. Cumpana.Casa este ,avand o suprafata utila 110 m.p.. Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din orasul Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 48000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
94.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam. in orasul orasul Cumpana.Casa este . Acesta se afla in zona zona Cumpana, una dintre cele mai dorite zone din loc. Cumpana.Pretul de vanzare a acestei case este de 94000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro